Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Total War: Attila

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
"Tatar Ramazan" said:

Atlı okçu basmaktan iflahı kurur insanın ki en sevmediğim birim, düşman olarakta kendi ordum olarakta.
Ayrıyetten NapolyonTW gibi Viking Inv gibi belli alanda kısıtlanmayı da sevmiyorum, ben almam bunu ya sdf

Bense kısıtlı alanın Total War serisine daha yakıştığını düşünüyorum, ama sen haritanın kısıtlı olduğunu nereden çıkardın? Aynen Rome 2 haritasında oynanacak. Sadece Hunları yöneteceksin gibi bir şey yok.

Seru said:

ben bu atillayı rome 2 üzerinden stand alone satarlar demiştim ama sanırım tek oyun olarak mı çıkacak? öyleyse tarihler biraz yakın değil mi?

Stand alone olunca Rome 2 gerektirmemesi lazım zaten. Yani şu haliyle stand alone oluyor.
Mesaj tarihi:
onu demedim şimdi. shogun 2 - fall of the samurai olayı gibi. fots hem stand alone hem de shogun 2 üzerinden erişilebiliyor. yani aynı grafikler, aynı arayüz vs o manada söyledim. yani bu oyun rome 2'nin stand alone exp'i olacak anladığım kadarıyla.
Mesaj tarihi:
işte napoleon ve alexander gibi olay ama artık expansion sistemi bitti zaten dlc hariç günümüzde, (bliz kaldı sanırım tek eski model exp yapan) ayrı oyunlar bunlar hep.
Mesaj tarihi:
Seru said:

ben bu atillayı rome 2 üzerinden stand alone satarlar demiştim ama sanırım tek oyun olarak mı çıkacak? öyleyse tarihler biraz yakın değil mi?

bunu sormaya gelmiştim

bunu oynamak için rome2yi de almamız gerekicek mi
Mesaj tarihi:
henüz kesin yazmadılar ama %99 ihtimal rome2 gerektirmeyecek, adamlar o modeli medieval 2 kingdoms'dan bu yana yapmadı. napoleon, fall of samurai stand alone ikisi de o zamandan bu yana.
Mesaj tarihi:
Aile ağacı bir yana adamlar Shogun/Medieval: Total War'daki özelikler olan komutanları göreve atama falan da getirmişler. Eyaletlere vali falan muazzam olacak.

Ha aslında şimdi Rome II yeni geliyor diyebiliriz. Eleştirilecek yan var, yok değil, ama adamlar iyi azarlandı. Ders çıkardıkları kesin.

Bu arada tüm ekran görüntüleri sanatsal tasarımlar burada beyler.
Mesaj tarihi:
ahahaha yorumlardan biri

"İlk DLC’si Blood and Gore tipi bir şey olacak kesin."

Harbi lan, yine paradox kırması ecük cücük DLC'ler gelecektir :)
Mesaj tarihi:
dönem itibari ile, karman çorman, düzensiz, seviyesiz ve kalitesiz, mızraklı köylü ve türevlerinin savaştığı savaşlar olacak olması beni düşündürüyor bakalım nasıl olacak...

bu dönem ve ortaçağ, hiç sevmem, belkide medieval 2 o dantik arayüzü, ana harita grafikleri, birim tasarımları falan da etkilidir.
Mesaj tarihi:
gerçi güzkümüyorlar ama burada komple yıkılmış bir şehir

http://www.totalwar-turkiye.com/wp-content/uploads/2014/09/TWA_Campaign_Settlement_Destruction_1410262860.jpg
Mesaj tarihi:
Feamer said:

reislerin bıyıklara bakın...

http://www.totalwar-turkiye.com/wp-content/uploads/2014/09/TWA_Battle_Saxon_Attacks_1410262852.jpg

Abi tekrar koysana resimleri görelim, reisleri merak ediyorum
Mesaj tarihi:
bu oyunda custom birim geliştirme olabilir bak tam uygun bir zaman acaba öyle bir düşünceleri var mı?

ayrıca batılı bir firmanın hunları "salt" barbar olarak göstermemesi bile önemli bir durum
Mesaj tarihi:
aslında şu recruitment ve replenishment olayını manpower diye başka bir kaynağa bağlasalar eu3'teki gibi çok güzel olacak.

harita güzel gene ama daha az mekan var gibi. :/ hoş gerçi barbarian invasion da öyleydi zaten haritanın çoğu roma'nın elinde diye herhalde.

çıksın da batı roma ile apostat olup ren nehri geçilmez yapayım yine. :)
  • Yeni Oluştur...