Rotweiler Mesaj tarihi: Ekim 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2014 Baklava diye yedikleri de cevizli ha ahahahah Amca "yerim ben!" diyince muhabire bittim zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black_Hand Mesaj tarihi: Ekim 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2014 Liebe said: abi şimdi izledim ekşide, midem buruldu ya. abi adamlar yerden topluyor, avuç avuç mıncıklayıp ceplerine doldurup gidiyor baklava ulan bu yemezsen ölmezsin di mi? şu canım memleketi ne hale getirdiler abi yazıklar olsun. 2 saat bekledik diyo kadıncağız 2 tane baklava için. insanları şu hale düşüren sistemin ben ta dibine koyayım ya Sistem ile de cok alakasi oldugunu dusunmuyorum. Insanimiz gerizekali. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Ekim 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2014 Eşantiyon sektörünün bir dev olduğu topraklar burası, şirkete birşey yaptıracağız sırf İzmir'de 20-30 eşantiyon firması bulduk. Bayılıyoruz beleşe anasını satayım. Geçen bi müdür geldi maaşı en az 10.000, dağıttığınız tshirtlerden kaldı mı 2 tane ver de çocuklara da vereyim diyor. Ulan allahın açı Annem de böyle lan, kadının gitmediği gezmediği ülke kalmadı, İzmir'de lokma sıralarından topluyoruz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Ekim 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2014 ahahahahahahahahahahahaha baklava için iki saat beklemek nedir ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stormeagle Mesaj tarihi: Ekim 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2014 Sıraya girmelerine bir şey demem ben. Üzerine 2.5k para verip sabah 5 de bir adet telefon için saatlerce sıraya girenlerden daha mantıklı geliyor. Ancak 4:20 ve yerden topladıkları sahne içler acısı o ayrı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soris Mesaj tarihi: Ekim 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2014 ulan izlerken ben utandım yani normal yemek olur giyim olur kıtlıkta oluruz ekmek olur filan anlarım. Yardım yapılır anlarım. Ama bu baklava lan tatlı sonuçta zaten zararlı olması ayrı bir şey ama bu nedir yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scorch Mesaj tarihi: Ekim 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2014 hunty said: 20 sene onceden hic farkı yok. O zamanlar da kamyonla ekmek dağıtırlardı. Millet birbirini parçalardı.Bildiğin Afrika ülkelerinden farkımız yok. hayır, Afrika'daki yokluk Türkiye'de olsa insanlar walking dead modeli senin benim kolunu bacağını götünü başını yer. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Nisan 26, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2016 http://webtv.hurriyet.com.tr/haber/ucuzluk-icin-birbirlerini-ezdiler_130651 yeni türkiye sfdsdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Nisan 26, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2016 çok da bir izdiham yok gibi. waikikide şunun 2 katı kalabalık olur haftasonu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Nisan 26, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2016 metre kareye düşen şalvar oranı over the roof yalnız izdihamdan ziyade sahdıuhasıh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Nisan 26, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2016 ginaly said: çok da bir izdiham yok gibi. waikikide şunun 2 katı kalabalık olur haftasonu. bi gömlek üstü h&m'de oluyor burberry'de gömlek denerken fakir izdihamı izlemek zevkli oluyor h&m içersindeki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Nisan 26, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2016 burberryden gömlek derken? zengin olup zevk fakiri olmak da kötü lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Nisan 26, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2016 güzel gömlekleri var cicim hemen aklına classic brit modeller gelmesin. pöti kareli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Nisan 26, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2016 pöti kareli almayacaksan niye burberry o zman? boss armani falan ezip geçer. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Nisan 26, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2016 her halükarda haksızsın abi. lütfen haksızlığını kabul et Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Nisan 26, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2016 esh neden otelinin kral dairesine davet edilmedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Nisan 26, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2016 hepsinin tarzı, kalıbı, dikimi ayrı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Nisan 26, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2016 bir dk selçuk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Nisan 26, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2016 facebooktaki "hangi kralsın" testini çözmediğin için davet edilmemişsindir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Nisan 26, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2016 deno onu niye çözsün abi testte çıkan sonuçlardan biri direk deno değil mi zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Nisan 26, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2016 hayır değilse bilelim ve hemen change.orgda kampanya başlatıp o testi iptal ettirelim öyle test olmaz çünkü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Nisan 26, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2016 ben kedi kontenjanından davet edildim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Nisan 26, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2016 ama tabii testte tek bir soru olmasından işkillenmeme gerekiyordu http://2static.fjcdn.com/pictures/Are+you+aware+you+are+a+cat_ccf508_5677509.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar