Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Nvidia Maxwell / 9xx

Sorieno

Öne çıkan mesajlar

yurtdışından alsan da garantisi var. 3 günde adamlar sana yenisini yolluyor kartın. olay o. yoksa göbek bağım yok. ama bu durumda amazon'dan buraya söylerim, 1500 yerine 1100'e evga 970gtx FTW. temiz olur.
ha tabii yine "bekliim yeaaaa" diye amd'nin 300 serisini bekleyebilirim belli olmaz :D
Sosyal ağlarda paylaş

-Deno- said:

abi neden evga sorması ayıp. ucuz diye mi ?

Farklı kullanıcı kesimlerine hitap eden en geniş model çeşitliliğini sunan tek firma. Neler var peki ? Referans soğutuculu modeller, acx 2.0 soğutuculu daha agresif soğutma performansı sunan modeller, fabrika çıkışlı overclock edilmiş modeller, daha iyi soğutuculara sahip fabrika çıkışlı oc oranı daha yüksek modeller, çift bioslu orta seviye oc hedefleyen kullanıcılara hitap eden modeller, sıvı soğutma bloklu HydroCopper, hava-sıvı soğutmanın birlikte kullanıldığı Hybrid, extreme oc hedefleyen kullanıcılara hitap eden Classified ve özellikle ln2 altında extreme oc hedefleyen kullanıcılara hitap eden Classified Kingpin dahil olmak üzere her bütçeye ve her ihtiyaca uygun kart sunmaktalar. Bu çeşitlilik başka hiçbir firmada yok.

http://www.evga.com/Products/ProductList.aspx?type=0&family=GeForce+900+Series+Family&chipset=GTX+980

Ekran kartı üreticileri arasında en iyi müşteri hizmetleri ve garanti servisine sahipler.

Garanti satın alarak 3 yıllık garantiyi 5 yıla ya da 10 yıla uzatmak mümkün. (Ben 5 yılda bir kart alırım diyenler için gayet makul bir seçenek.)

Kartınızı aldıktan 90 gün içerisinde yeni bir kart çıkarsa ve o karta kayıpsız şekilde upgrade etmek isterseniz Step up imdadınıza yetişiyor. İşlemleri başlatıp kartı Evga ofisine gönderiyorsunuz aradaki farkı ödeyip yeni modeli alıyorsunuz. (Step up konusunda bizim ülkemizde ufak tefek pürüzler var şuanda gümrük bazlı; bunlar yakın zamanda giderilince sistem bizler için de güzel şekilde çalışacak.)

Global garanti sayesinde kartı isterseniz amazon'dan alın en yakınınızdaki Evga yetkili satıcısı/distribütörü size hizmet vermek, gerektiğinde kartınızı yenisiyle değiştirmek zorundadır.

Hal böyle olunca Evga almayanlara neden Evga değil diye sormak lazım :)
Sosyal ağlarda paylaş

• 1 ay sonra ...
  • 1 ay sonra ...
15'inde amazon prime günü muhabbeti olacak, acaba evgalarda ciddi bi indireme giderler mi? tetikteyim bakalım.

bide buradan evga 9xx serilerini amazondan getirten oldu galiba, o aralar takip edemedim, sıkıntı filan yaşanıyo mu?

prime'da saglam bisiler olursa sunlardan biri alacam bakalım, tavsiye var mı?

http://www.amazon.com/s/ref=nb_sb_noss_2?url=search-alias%3Daps&field-keywords=evga+gtx+980
Sosyal ağlarda paylaş

uğraşmıyorsun gümrükle

ben prime'dım, geçen gün karttan izin almadan 1 yıllık üyelik refreshlemiş. girdim hemen iptal ettirdim. salak saçma izinsiz para çekme olayından nefret ediyorum. incik cincik yerlere ekliyor auto renewal, okumuyorsun veya gözden kaçıyor, çat diye ccv fln sormadan çekiyor kartından.
Sosyal ağlarda paylaş

axedice said:

FTW+ tavsiye ediyorlar, bundan almıştım ben de. EU Evga shoptan alamıyorsun artık anlamsız UPS masrafları yüzünden, amazondan falan bakacaksın.

http://www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item=N82E16814487090

Bright ne alsınlar peki? Bide ne zamana kadar ekran kartı almasınlar bu sorulara da cevap verirsen iyi olur ahahah

Bana da işte bright tavsiye etmişti bu kartı, sonra 3,5gb ram fiaskosu ve evga eu shop ın kargo politikasında saçmalaması yüzünden nefret edip kimseye aldırtmıyor falan asd. Ama en iyisi bu yani bakma sen

sunu bir uplim, f/p olarak batığımızda bi 970 ftw+ vs 980 hatta 980ti karsılastırması yapsak yetkili bi agızdan?

gpu boss pek fark gostermiyor?

http://gpuboss.com/gpus/EVGA-GeForce-GTX-980-vs--9223372036823222876
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...