Dei Mesaj tarihi: Eylül 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2014 yaaaaaa kertmit. kerttin beni bak gece gece. karakter seçme ekranına döndüm tavsiyene uyup. karakterleri göremedim. çıkmak zorunda kaldım bak. 32492384902384092384 saat sıra diyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Eylül 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2014 queue'u geçtim oyun akşamları lagtan oynanmaz hal alıyor. abv trion gibi. kınayt online 2014 resmen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Eylül 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2014 mahkemeye çıktım im not french dedim 12 dk verdiler bende kaçtım hapishaneden direk. lel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Eylül 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2014 government doesnt look at us dedim bide kürt taklidi yapıp Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aente Mesaj tarihi: Eylül 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2014 Xenus said: queue'u geçtim oyun akşamları lagtan oynanmaz hal alıyor. abv trion gibi. kınayt online 2014 resmen While we're applying a live fix to ArcheAge to resolve missing character issues, users may encounter latency issues. Bugün olan lagin sebebi buydu da bitti az önce lag. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Eylül 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2014 abi böyle takılmak için bir şeyler oynayasım geldi 1 hafta falan, bir archeagein gameplayine baktım şaka gibi şuan knight online indiriyorum ahah. bilemedim ya çok asya mmosu yani zaten öylede çok itici geldi gameplay, girip milleti trollerim koda. of tam amele gibi durdum arkadaş şunu yazınca biri bunu hatırlatırsa inkar ederim asda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
piedpiper Mesaj tarihi: Eylül 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2014 Dün ilkkez oynadım oyunu. laptop olduğu için grafikleri low'a getirmek zorunda kaldım. Grafikler KO gibi aynen. Tarz da öyle. Neden böyle oyunlar yaparlar anlamıyorum. Bir de neden bu oyun hype olmuş bu kadar. Beleş olduğu için bir süre oynarım o kadar. Bu arada, serverlar ne zaman gelecek? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Eylül 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2014 Keske oyun hep 150 dolar kalsaydi da oyunu 10 dakika oynayanlar her boku cozdugunu sanip yorum yapamasaydi ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Eylül 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2014 hahaha f2p community'i övenler vardı nerede onlar? cahillik paçalardan akmış yine. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Eylül 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2014 harbiden pişmanım oyun pahalı, free olmayan oyun mu kaldı diye reöröeoröe yaptığıma. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
totemic Mesaj tarihi: Eylül 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2014 ''aga 2 gold pls'' tayfası da gelmiş. 150 dolarlık zamanda ne kadar elit bir topluluk vardı ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Eylül 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2014 Gerçi bunun biraz da Türk olmakla alakası var sanırım ya. Bir şeye 2 saniye bakıp hakkında her şeyi öğrendiğine karar verip eşe dosta hava atma arzusu o kadar yoğun ki hayatın her yerine yansıyor resmen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Eylül 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2014 şşş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Boneslark Mesaj tarihi: Eylül 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2014 Level 7 gibi başlangıç bölgesinde şehir gibi bi yere girdim, sanırım cutscene gireceğine, oyun pc kitleniyor siyah ekranda. Tekrar denedim yarım saat sonra oyuna girip, yine 5 saniye sonra aynı olay :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Eylül 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2014 annene girip birbirimize sımsıkı sarılıp hiç bırakmayalım. her isteyeni de almayalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Eylül 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2014 imam kardişimm bu kutsal göreve laik olarak seni gördüm: şimdi oyunda general chatte fln "türk var mı", "türk guild yok mu" veya benzeri türkçe konuşan ko tayfası var ya. onlara tek tek whisper atıyoruz, "xaenin var, türklerin liderliğini o yapıyor, istersen ona mesaj" at diyoruz. eğer yanıt vermiyor diye geri whisper ederlerse "namaza kadar gitti sen 10 dk'da bir dene" diyoruz let the joy flow Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Eylül 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2014 her gülte gelen türke 50 gold veriyor, çarını kastırıyor da derim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Eylül 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2014 dün yargılanırken im not french im kurdish dedim 2 tane whisper geldi KÜRTMÜSÜN diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Eylül 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2014 hahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Eylül 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2014 Ne zaman geliyosun olm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Eylül 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2014 bugün ofisi açıyoruz, haftaya lansman var. bayram sonrası gelirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Eylül 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2014 sira olayina bir cözüm bulacaklar mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Eylül 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2014 Fakirleri ayırıyorlar sıradan, bir de sıradan bayan fakirlerin de başka serverları tercih etmesi gerekiyor tabi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Eylül 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2014 ne durumda eu serverları her yeri silme kapattılar di mi? small plot bile kalmamıştır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Eylül 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2014 patronlar böyle sak diye giriyorsa. bir cözüm sunmazlar. bizde para verip girelim diye. sorry para vermem bu oyuna. girince oynariz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar