Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Archeage #3

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
yaaaaaa kertmit.

kerttin beni bak gece gece. karakter seçme ekranına döndüm tavsiyene uyup. karakterleri göremedim. çıkmak zorunda kaldım bak.

32492384902384092384 saat sıra diyor.
Mesaj tarihi:
Xenus said:

queue'u geçtim oyun akşamları lagtan oynanmaz hal alıyor. abv trion gibi. kınayt online 2014 resmen

While we're applying a live fix to ArcheAge to resolve missing character issues, users may encounter latency issues.

Bugün olan lagin sebebi buydu da bitti az önce lag.
Mesaj tarihi:
abi böyle takılmak için bir şeyler oynayasım geldi 1 hafta falan, bir archeagein gameplayine baktım şaka gibi şuan knight online indiriyorum ahah.

bilemedim ya çok asya mmosu yani zaten öylede çok itici geldi gameplay, girip milleti trollerim koda.

of tam amele gibi durdum arkadaş şunu yazınca biri bunu hatırlatırsa inkar ederim asda
Mesaj tarihi:
Dün ilkkez oynadım oyunu. laptop olduğu için grafikleri low'a getirmek zorunda kaldım. Grafikler KO gibi aynen. Tarz da öyle. Neden böyle oyunlar yaparlar anlamıyorum. Bir de neden bu oyun hype olmuş bu kadar. Beleş olduğu için bir süre oynarım o kadar.

Bu arada, serverlar ne zaman gelecek?
Mesaj tarihi:
Gerçi bunun biraz da Türk olmakla alakası var sanırım ya. Bir şeye 2 saniye bakıp hakkında her şeyi öğrendiğine karar verip eşe dosta hava atma arzusu o kadar yoğun ki hayatın her yerine yansıyor resmen.
Mesaj tarihi:
Level 7 gibi başlangıç bölgesinde şehir gibi bi yere girdim, sanırım cutscene gireceğine, oyun pc kitleniyor siyah ekranda. Tekrar denedim yarım saat sonra oyuna girip, yine 5 saniye sonra aynı olay :/
Mesaj tarihi:
imam kardişimm bu kutsal göreve laik olarak seni gördüm:

şimdi oyunda general chatte fln "türk var mı", "türk guild yok mu" veya benzeri türkçe konuşan ko tayfası var ya. onlara tek tek whisper atıyoruz, "xaenin var, türklerin liderliğini o yapıyor, istersen ona mesaj" at diyoruz. eğer yanıt vermiyor diye geri whisper ederlerse "namaza kadar gitti sen 10 dk'da bir dene" diyoruz

let the joy flow
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...