Creus Mesaj tarihi: Eylül 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2014 qaahah Suark. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GokTuRK Mesaj tarihi: Eylül 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2014 suark sattık şimdi trade tun yapıcak bebelere. altınlarıms oldum iyice dslkjf bu iş iyiymiş lan trade run yapmadan trade run yapanları soy mallarını sat altınını kap. ama levellamam lazım karakteri sağlam olsun ki gelenin geçenin önünü kesebilelim sonra abileri gelirse ağlatırlar beni. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Eylül 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2014 ahaha iyi adamlarsa örgütleyelim kenke, ben de bir arkadaşla başladım kasıyorum senin sw de sadfasd Piratelik değilde trade run kastırırım sanırım. Önce bi sub alayım da public farmlarda ciğerim soldu edit: ayrıca dağda bayırda böyle dikilmiş ağaçlar görüyorum. her yere dikebiliyor muyuz? Aspen vardı mesela kuytuya dikmişler, sökebiliyordum da ama skill yetmiyor vs. dedi asdfsda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Eylül 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2014 skill deil o labor bu arada farklı serverlardayız zaten :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GokTuRK Mesaj tarihi: Eylül 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2014 darkrider evet dikebiliyorsun da public oluyor gelen geçen söküp her türlü adiliği yapabilir. o yüzden gizli saklı yerlere yapacaksın. ben mesela buldummu acımıyorum hehe. bunlardan örgütlü bişey olmaz hacı levelladıktan sonra anca. trade run da olur ben yaparım en kötü korurum falan dert değil daha trade run questini yapmadım. birlikte yaparız olmadı. bizim eşşek güden SAURON un gemisi var ona bineriz gideriz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
totemic Mesaj tarihi: Eylül 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2014 şu dahuta inadınız olmasa yenılerden bır yerde başlardık hep beraber ne guzel.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GokTuRK Mesaj tarihi: Eylül 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2014 totemic said: şu dahuta inadınız olmasa yenılerden bır yerde başlardık hep beraber ne guzel.. biz nebedeyiz hacı gel sen de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
totemic Mesaj tarihi: Eylül 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2014 east mi west mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GokTuRK Mesaj tarihi: Eylül 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2014 totemic said: east mi west mi? işte kedigil olmayan faction dayız. ilk çıkan ırk var ya o adını unuttum nuibişeydi. west heralde (nası ilgiliysem lore la falan dsfsjdf) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
totemic Mesaj tarihi: Eylül 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2014 okey girince yazarım burdan ismi. (önce bir tane silmem gerekecek 24 saatte siliyor ama olsun artık.) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Eylül 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2014 abi ben ve iki arkadaşım + göktürk nebe'deyiz işte isteyen gelsin. Göktürkle de daha buluşamadık ama kasıyoruz işte asdfsda yetişince ona paslaşırız lel bir de sub almam gerek. edit: oha ben de en son totemic'in isyan mesajında kalmış, ona cevaben yazmıştım bunu sdfsdafasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Eylül 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2014 GokTuRK said: totemic said: east mi west mi? işte kedigil olmayan faction dayız. ilk çıkan ırk var ya o adını unuttum nuibişeydi. west heralde (nası ilgiliysem lore la falan dsfsjdf) abi world mapi açtığınızda zaman sol taraf west, sağ taraf east işte nesini anlamıyorsunuz lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Eylül 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2014 ya şimdi şey, benim skill penceresinde battlerage vs. de var. Ben Sorcery açtım. Songcraft ile gidiyordum da ne bileyim sıkılırsam mesela bunları silip Battlerage dönebiliyor muyum? Skill vs. kasması dışında ne sorun olur? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2014 olmuyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Eylül 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2014 nick ne dark ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Eylül 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2014 natanyal Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Eylül 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2014 aldim iki tane 8x8 16 tida yolda. kacak orman buldum 700 log.cilgin attim valla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2014 kaca aldin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Orafike Mesaj tarihi: Eylül 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2014 DarKRideR said: ya şimdi şey, benim skill penceresinde battlerage vs. de var. Ben Sorcery açtım. Songcraft ile gidiyordum da ne bileyim sıkılırsam mesela bunları silip Battlerage dönebiliyor muyum? Skill vs. kasması dışında ne sorun olur? Evet dönebiliyorsun hepsini 50 bile yapabilirsin tabi kasması var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Eylül 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2014 hmm iyi ya sıkılırsam dönerim. şimdi derdim şey asfsd bu armies of castigan diye elite görev var. Her gün pm 2 ile am 2 de çıkıyor diyor. SW saatine nereden bakabiliriz? Ona göre geleceğim de asdfasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2014 oyun saati o, yukarda gunese bak ya da sktret yapma o questi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Eylül 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2014 çok geçti levelim zaten, yapmayacağım sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Eylül 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2014 Seele said: evet bizim satip baska guilde gidince kafa gitmis. satmak demeyelim. zaten guildi kurarken sadece ortak chat olsun diye kurduk. başka guildlere geçip yolumuza bakalım dedik en başta. ben zaten zengindim başka guilde geçince 3x zengin oldum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paradoksalkedi Mesaj tarihi: Eylül 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2014 Beyler adam gibi oluşum varsa geleyim açayım karakteri. Tek başına çekilmiyor oyun. Korsancılık falan da yapacaksak gg koşa koşa gelirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeBuffAndHeal Mesaj tarihi: Ekim 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2014 15 oldum 1 tane trade pack görevi vardı onu yaptım 2.sini yapmak yerine questlere odaklanmam daha mantıklı heralde ilkini de boşa yaptım gibi geldi ona harcayacağım vakitte biraz daha level alırdım sdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar