kermit Mesaj tarihi: Eylül 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2014 aslında çalmadım. adamı kestiler önümde 3 trade pack düştü biride bana kaldı. ama adam ağlıyo dibimde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Eylül 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2014 lan oyuna itlik yapmak için girmişin çünkü sfsdfd. başka bi adamın tüm ektiğini söküp bi de arsız gibi tek bir patates dikmiştin. ayıptır diyecem de değil, her şey mübah sfsdfds. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Eylül 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2014 lordum pls dediyse vereydin lan keşke : ( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Eylül 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2014 adam verirmisin dedi yok dedim zaten en son guildinize savaş açtık dedi. bende yerden buldum benimdir dedim ahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Eylül 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2014 ahahahahauhdıasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2014 guild olarak yaptiklarini destekliyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Eylül 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2014 yahu zaten ultima geçmişinde çoğunlukla pk olan insanlar korsan olmazsa yaşayamaz. itlik yapacaz lan, az bi kasalım da. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Eylül 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2014 ben bir arkadaşla janudarda başladım 30 olduk tavsiye ederim girmesi falan rahat server, yeterli pop. var gayet öyle low falan değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Eylül 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2014 kermit said: adam verirmisin dedi yok dedim zaten en son guildinize savaş açtık dedi. bende yerden buldum benimdir dedim ahahah KARDEŞ ARKANDAYIZ ELİNE SAĞLIK. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
csubasi Mesaj tarihi: Eylül 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2014 Merhaba arkadaslarim . alfadan beri takip ediyorum oyunu fakat bana ozetlerse hakim bir arkadasim cok sevinirim . lvl 15 yaptim ama bunalarak. uzakdogu temasina da ısınamadim * open loot pvp yok peki ne icin adam dovuyorsunuz ? arena-battle area ? yeteri kadar oynamadik mi zaten diger mmorpglerde. gotgote durup aoe dmg + heal spam yapmiyorlar mi bu oyunda ? farkli ne var ? * tarla ev ciftcilk vb kisa sure sonra sıkılırım ben . korsanlik yapalim mallarini calalim peki fakat para ile yapabileceklerim neler ? * su talent sistemi cok hafif gorunuyor 3 yıl onceki Riftten ne ustunlugu var ? *birlikte iyi vakit geciririz fakat bu sira bekleme nedir sizin server eski . yok mu bir caresi . Tesekkur ederim server :nebe nick :patatesten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xxbar Mesaj tarihi: Eylül 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2014 Csubasi...sorularını sorup bence dogru cevaplarını da vermis gibisin..valla oyunun baska bir havası var,insani icine cekiyor..yasayan bir dunya..dev gibi..ama bence bir oge dısında keyifli bir themeparktan oteye gidilmemis ama kotu de degil..skill sistemi kesinlikle riftten iyi degil hatta aynı ama isin aslıma bakarsan bu oyunda yeni degil..2 yıl oldu cıkalı.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Eylül 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2014 oyunun olayı crafting hatta dırek tarla benım ıcın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
piedpiper Mesaj tarihi: Eylül 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2014 Eklenen yeni serverlar ve AFK'ları oyundan atan üstün sistemi (!) ile sıra olayı bir nebze rahatladı. Bir türlü ısınamadım oyuna. WoD çıkana kadar takılıyorum. Bir şekilde grafikleri gözlerimi rahatsız ediyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Eylül 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2014 Clipperla milletin gemileri yakalayip tradepacklerini caliyoruz baya eglenceli ya. Cok kalabalik pvp icin benim ezik pc pek yetmiyo gibi ama ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Eylül 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2014 piedpiper said: Eklenen yeni serverlar ve AFK'ları oyundan atan üstün sistemi (!) ile sıra olayı bir nebze rahatladı. Bir türlü ısınamadım oyuna. WoD çıkana kadar takılıyorum. Bir şekilde grafikleri gözlerimi rahatsız ediyor. WoD dediğin world of darkness ise o iptal olmadı mıydı? Lan bi de benim arkadaş şimdi oyunu yüklemiş, dedim dahuta'dayım, adam saatlerce sıra bekledi girdi, character restriction var diyor, karakter açamıyor. NE AYAK LAN? Biz şimdi beraber oynayamıcaz mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Argoel Mesaj tarihi: Eylül 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2014 warlords of dreanor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Eylül 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2014 Xenocide said: piedpiper said: Eklenen yeni serverlar ve AFK'ları oyundan atan üstün sistemi (!) ile sıra olayı bir nebze rahatladı. Bir türlü ısınamadım oyuna. WoD çıkana kadar takılıyorum. Bir şekilde grafikleri gözlerimi rahatsız ediyor. WoD dediğin world of darkness ise o iptal olmadı mıydı? Lan bi de benim arkadaş şimdi oyunu yüklemiş, dedim dahuta'dayım, adam saatlerce sıra bekledi girdi, character restriction var diyor, karakter açamıyor. NE AYAK LAN? Biz şimdi beraber oynayamıcaz mı? hayir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2014 arkadasin biraz salak heralde, servera girmeden yaziyo zaten karakter acilamadigi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Eylül 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2014 Laraken said: lan oyuna itlik yapmak için girmişin çünkü sfsdfd. başka bi adamın tüm ektiğini söküp bi de arsız gibi tek bir patates dikmiştin ya gökalp HAHAHAHAHAHAHHA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
STY Mesaj tarihi: Eylül 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2014 multiplayer tradepackleri ölmeden yerine ulaştırma oyunu bu abi. oynamak istiyorum patron oldum ördek besliyorum , eşşee biniyorum bu ne ya zevk alamıyorum..neden bu kadar hype aldı bu oyun...:( belki ileride daha iyi olur hadi baaalım.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hattok Mesaj tarihi: Eylül 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2014 csubasi said: * open loot pvp yok peki ne icin adam dovuyorsunuz ? arena-battle area ? yeteri kadar oynamadik mi zaten diger mmorpglerde. gotgote durup aoe dmg + heal spam yapmiyorlar mi bu oyunda ? farkli ne var ? Open loot yok cünkü 60k ya kadar kasılan Çile bir profession var Kaldıki şansla End game gear elde ediyorsun üstüne bir de bunlar drop olsa cıkacak olan kaosu düşün.Ultimadaki gibi maden kazıp basic şeyler yapıp saldıramıyorsun yapacağın şeyler aşırı çok fazla teferruatlı. Mesela kırmızı bir Level 50 item'ı için belki itemı 3 4 kere downgrade edeceksin regrade ile.Bu da haliyle loot olmamasını mantıklı kılıyor.Şuan Endgaming gearlar birde kırmızı yapabilirsen (çok fazla stat veriyor kırmızı yaptığında) 2milyardan falan satabilirsin ve alacak keriz çıkacaktır kesinlikle. Arena olayı sanırım arena itemları öyle wowdaki gibi süper derecede etki etmiyor.Zira haslada 150 token farmlayıp aldığın itemlar daha iyi gibi arena itemlarından.Arena da cacık oyunun olayı deniz savaşları ve war perioda girildiğinde ortak haritalarda kapışma. csubasi said: * tarla ev ciftcilk vb kisa sure sonra sıkılırım ben . korsanlik yapalim mallarini calalim peki fakat para ile yapabileceklerim neler ? Sıkılmazsın çünkü husbandry kastığında yeni özellikler geliyor mesela 10k husbandryde chicken coop yapıyorsun ve kümes kuruyorsun kümes 2 saatte 5 10 tavuğun verdiğini tek labor da veriyor + bok elde ediyorsun bokla da traktör için fuel elde ediyorsun %50 daha hızlı gidiyorsun.Aynı şey Bundle seedler için geçerli. Bundle seedlerdede öyle 1e1 ekme zahmetine girmiyorsun + bundleları toplayınca sana bait worm lootluyorsun bu sayede balıkçılık için gereken wormu elde ediyorsun ve daha niceleri var. csubasi said: * su talent sistemi cok hafif gorunuyor 3 yıl onceki Riftten ne ustunlugu var ? Rift oynamadım bilmiyorum talent dediğinde sanırım skillset.Böyle olması daha makul cünkü sabıt seçilmiş klasslar olsa hepsinin taktikleri aynı olacak kaldı ki herkes hazır klassların coğunu beğenmeyebilir. Mesela Çoğu oyunda healer type çoğu zaman cloth set ben de nefret ediyorum cloth setten bu tarz ayrımları kaldırıyor ve kafana göre hosuna giden şeylerle kendine göre bi oyun tarzı belirleyip klass yapıyorsun çok mantıklı ve güzel duruyor. csubasi said: *birlikte iyi vakit geciririz fakat bu sira bekleme nedir sizin server eski . yok mu bir caresi . Patronluk al derim çekilmez free oyun csubasi said: Tesekkur ederim Rica Ederim :) paticikte oynayanların coğu casual oyun hakkında cok bilgisi yok malesef. Elalem oyunda uzaya çıktı burdakiler hala sıraya bi çare yok 500 kişi bekliyom.Oyun bok gibi ÇAR AÇILMIYO triplerinde. Oyunun grafiğine laf eden adam var forumda yani o derece. En son kaliteye getirsin görsün grafiği tabiki bilgisayarı kaldırırsa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Eylül 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2014 hattok said: Elalem oyunda uzaya çıktı burdakiler hala sıraya bi çare yok 500 kişi bekliyom.Oyun bok gibi ÇAR AÇILMIYO triplerinde. Oyunun grafiğine laf eden adam var forumda yani o derece. En son kaliteye getirsin görsün grafiği tabiki bilgisayarı kaldırırsa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Eylül 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2014 Ben artık Navarchy forumlarında takılıyorum arkadaş, buradaki kanser diyaloglardan arındıracağım kendimi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
totemic Mesaj tarihi: Eylül 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2014 hattok said: paticikte oynayanların coğu casual oyun hakkında cok bilgisi yok malesef. Elalem oyunda uzaya çıktı burdakiler hala sıraya bi çare yok 500 kişi bekliyom.Oyun bok gibi ÇAR AÇILMIYO triplerinde. Oyunun grafiğine laf eden adam var forumda yani o derece. En son kaliteye getirsin görsün grafiği tabiki bilgisayarı kaldırırsa. (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Eylül 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2014 Xenocide said: piedpiper said: Eklenen yeni serverlar ve AFK'ları oyundan atan üstün sistemi (!) ile sıra olayı bir nebze rahatladı. Bir türlü ısınamadım oyuna. WoD çıkana kadar takılıyorum. Bir şekilde grafikleri gözlerimi rahatsız ediyor. WoD dediğin world of darkness ise o iptal olmadı mıydı? Lan bi de benim arkadaş şimdi oyunu yüklemiş, dedim dahuta'dayım, adam saatlerce sıra bekledi girdi, character restriction var diyor, karakter açamıyor. NE AYAK LAN? Biz şimdi beraber oynayamıcaz mı? cuma girdim başlayım diye ben de açamadım restrikşın diye. ha ama sıra mıra yoktu sabah erken saatlerde ve geç saatlerce. gün içinde ise çabuk geliyordu sıra. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar