Lectre Mesaj tarihi: Eylül 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2014 an itibariyle que 1816 hayır ilk defa oynayacam ama inatçıyım kapatıp silmiyorum direk hoşuma gitti baya oyun, inşallah gt650m sıkıntı çıkartmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dei Mesaj tarihi: Eylül 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2014 low da 0 sorun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Eylül 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2014 ben sizden daha patronum sanırım 4 buçuğa doğru girdim 800 küsür sıra vardı 35-45dk'da girdi işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Eylül 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2014 dahuta serverındasınız değil mi bu arada arkadaşlar? hani yüksek ihtimal bi wow ciddiliğinde oynarız beraber olalım gerektiğinde kat çıkarız kaçak inşaat yaparız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Eylül 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2014 ben dün archer açtım, 4-5 lvl falan oldum bir kaç quest yaptım da, öyle kasayım diye bişey takip etmeden sağa solan cok bakmadan oynadım, bişey kaçırıyor olabilirmiyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knoxville Mesaj tarihi: Eylül 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2014 54 kişi kaldı beyler 5 saatlik yolculuğumun sonuna geliyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2014 saat 8.30da 2500 kisilik siraya girdim, hala bekliyorum. bu nasil patronluk lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Eylül 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2014 queue'nun patronusun işte, her zaman işinin başında tihihihih Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2014 neyse ki ofisten teamviewerla siraya girdim tisisisisi, eve gidince biter. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Eylül 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2014 aquila said: saat 8.30da 2500 kisilik siraya girdim, hala bekliyorum. bu nasil patronluk lan. archeage'de kendi işinin patronu olarak çalışıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Eylül 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2014 oyunun progressionı nasıl? level 50 ye kadar quest ile kasıp sonra sandbox modda, korsanlık yap ticaret yap pvp yap modunda mı takılıyoruz? bir de http://archeage.gamepedia.com/ArcheAge_Wiki şurada dwarf ve warborn ırkları var diyor, neden oyunda yok :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valvyn Mesaj tarihi: Eylül 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2014 Her bir patron girdiğinde bi fakir dc olsun pls Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2014 progression, tarlayi alana kadar quest yapiyosun, sonra irgatlik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grimnax Mesaj tarihi: Eylül 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2014 16.32 de baslattım sırayı su anda 10 kişi kaldı önümde.. bi arkadaşa bakıp çıkıcam zaten hah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Eylül 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2014 ya işi olmayan çıksın hala 1100 diyor bu ne arkadaş bi oyun oynayalım dedik, in-game options kısmı falan var dimi restart atmasın clienta falan valla bilgisayarı kırarım :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alfheim Mesaj tarihi: Eylül 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2014 katilservet hanginiz asd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Eylül 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2014 orkları öldürmeye çalışan wow topikindeki eleman değil miydi o :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Eylül 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2014 arkadaşlar sallıyorum orospu çocuğunun birisi siz geminin üstünde balık tutarken dümene geçip kafasına göre götürüyo gemiyi nasıl atarım bu adamı gemiden ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Eylül 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2014 ahahahaha ne güldüm lan :D abi o nasıl bir sallamak :D öldüremiyorsan giderken balık tutmayı öğreniceksin bence :D of çok güldüm. allah kahretsin aklımda canlanan susam sokağındaki kermitin balık tutarken gemiyi birinin sürmesi ve bunun ona küfür etmesi. lanet olsun sana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Eylül 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2014 deniz zaten open pvp alanı açıp flagı dalarsın ama safe zone'da biri gemini, traktörünü alırsa adamın indirmenin hiç bir yolu yok. öyle piçlik yapıyorlar zaten özellikle traktörü, gemiyi yüklerken millet engelleme skillinin süresini bekliyor hatta stealth'e giriyor falan. işte bi dalgınlıkla unutursan alıp kaçırıyor sonra ne yapıyorlar bilemiyorum sanırım kullanabilse bile partyde olmadığı için kargodan packleri alamıyor ama pvp zone'a getirip gemiyi, traktörü kesiyorlar falan sanırım. o zaman yere düşüyor packler. tam at hırsızlığı yani :P oyundan çıkış yaparsan, 15 dk bekleyip unsummon olmasını bekliyorsun o zamana kadar adam ne isterse yapıyor, unsummon olunca da packler yere düşüyor aynı şekilde. ben mesela ilk trade run'ımı yapınca gemiyi unsummon etmeyip, recall yapmıştım. karşı kıtada kaldığı için uzaktan unsummon yapamadığımdan öyle kalmıştı. sonra patlatmışlar ben unsummon yapana kadar. işte pvp zonelarda traktör göremezsin direk keserler alırlar bütün kargoyu. savaş sonrası peace timelarda falan büyük guildler millet trade yapamasın diye otobüs çeker gibi yollara traktörleri diziyorlar, oyunda collision olmadığı için millet geçemiyor :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2014 kapat ac yapiyosun gemiye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Murder1nc Mesaj tarihi: Eylül 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2014 arkadaşlar 1004 error hatasının çözümünü buldum. burada arayan bir kaç arkadaş vardı. surfeasy adlı vpn programını yukluyorsunuz. region olarak amerikayı(united states) seçin ve glyph'i çalıştırıp updateye basın. bu sefer hatayı almayacaksınız ve decompressing başlayacak. sonrasında oyuna girebilirsiniz. B) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Eylül 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2014 Xenus said: deniz zaten open pvp alanı açıp flagı dalarsın ama safe zone'da biri gemini, traktörünü alırsa adamın indirmenin hiç bir yolu yok. öyle piçlik yapıyorlar zaten özellikle traktörü, gemiyi yüklerken millet engelleme skillinin süresini bekliyor hatta stealth'e giriyor falan. işte bi dalgınlıkla unutursan alıp kaçırıyor sonra ne yapıyorlar bilemiyorum sanırım kullanabilse bile partyde olmadığı için kargodan packleri alamıyor ama pvp zone'a getirip gemiyi, traktörü kesiyorlar falan sanırım. o zaman yere düşüyor packler. tam at hırsızlığı yani :P oyundan çıkış yaparsan, 15 dk bekleyip unsummon olmasını bekliyorsun o zamana kadar adam ne isterse yapıyor, unsummon olunca da packler yere düşüyor aynı şekilde. ben mesela ilk trade run'ımı yapınca gemiyi unsummon etmeyip, recall yapmıştım. karşı kıtada kaldığı için uzaktan unsummon yapamadığımdan öyle kalmıştı. sonra patlatmışlar ben unsummon yapana kadar. işte pvp zonelarda traktör göremezsin direk keserler alırlar bütün kargoyu. savaş sonrası peace timelarda falan büyük guildler millet trade yapamasın diye otobüs çeker gibi yollara traktörleri diziyorlar, oyunda collision olmadığı için millet geçemiyor :D negzl oyun lan :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aente Mesaj tarihi: Eylül 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2014 Maşallah oyuncuların yarısından Patron status silinmiş. Gelen on binlerce ticket karşısında ne yarr.k yiyor acaba Trion. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Eylül 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2014 e geri verirler heralde, abi o kadar anlatıyorsunuz öyle iyi böyle iyi, olur elbet aksilikler arada oturana kadar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar