MrLevie Mesaj tarihi: Kasım 12, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2022 John wick filmlerinden kimse senaryo beklemiyor bence zaten. Bunyenin kavga, silah bam güm isteğini karşılıyor. Filmin standardi var, onu tutturdukca yenisini ceksinler yenisine gitmeye devam ederim ben şahsen. yillarca counter strike oynamış nesiliz biz ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Scalanova Mesaj tarihi: Kasım 12, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2022 Rambo gibi... Erkek seven erkekler filmi, olmadi tam ama anlasildi umarim .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
µh Mesaj tarihi: Kasım 12, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2022 tek filmde kalacakti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Kasım 12, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2022 die hard 1 & 3 senaryo olarak gayet düzgün filmler, ilki malum zaten kendi genre'ını yarattı. john wick esasen taken'ın yarattığı genre ile başlayıp (emekli specific set of skills'in intikam alması) sonra adeta fast & furious gibi bambaşka birşey oldu ikinci filmde. ben ciddiye hiç alamıyorum şahsen, ilk film sonrasını da çevire çevire izlemedim doğrusu. taken 2 & 3 gibi nispeten ayakları yere basmaya devam etseydi keşke. 2'nin yarattığı senaryo o kadar saçma ki zaten: geldik evine bomba sıktık diye dediğimizi yapmak zorunda hissettin ama 30dk sonra zaten hepimizi öldürebiliyormuşsun! e baştan bizi öldürseydin direkt? ne bileyim rehine filan alınırdı, bu filmlerin basit bile olsa bir mantığı vardır. sonra zaten dövmeli asscreed teşkilatı filan çizgiroman uyarlaması gibi birşeye döndü. "adam ölmüyor işte bırakın"ı da şakayla karışık ama ciddi söyledim. yasanızı değiştirin yani üç filmdir öldüremediniz. gta5'de 5 yıldız kovalamaca daha kaç film sürecek yani. aksiyonlar başarılı ama ben aksiyon filmi sever bir insan olarak 80'lerdeki konuları arıyorum izlerken. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Kasım 12, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2022 On 11.11.2022 at 06:23, dasaaa dedi ki: artik (2. film dahil aslinda) tamamen kendisinin bir parodisi oldu zaten. looney tunes gibi filmi gibi. 1980lerin b-movielerinin aynisi. yalniz giderek uzattikca, ben de "sunu sinemada izlemek sinemaya ayiptir." diye dusunmeye basladim. diger yandan "sinemada iyi film mi oynuyor olm? fast food'un gozler icin olanini veriyorlar sinemada genelde!" derseniz, "genelde haklisiniz" derim sanirim. John Wick'in olayı zaten sadece "kaliteli aksiyon filmi" yapmaktan ibaret. eleştirdiğin her şey 1. film için de geçerli. şu an en yüksek bütçeli aksiyon filmlerinde bile sürekli jump cut ve shaky cam ile aksiyon "hissi" vermeye çalışıyorlar. John Wick serisi de bunun zıttında kaliteli aksiyon sahneleriyle seyirciyi coşturmaktan ibaret. taaa ilk filmden beri böyle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Kasım 12, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2022 Hotline Miami gameplay izliyoruz abi iste, kareografisi guzel hazirlanmis mini-fight'lar. Ironman modda oynuyo biri, olmeden gectigi sahneleri montajlayip film yapiyolar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Kasım 12, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2022 süper tanım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Kasım 13, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2022 conwik 1 iyiydi çünkü adamın plot armoru olup olmadığını bilmiyorduk, ne kadar hekşat atsa da. film daha karanlıktı, ayrıca bu kadar abartılı değildi. stilize neon ışıklı mekanlar falan tamam güzel de yeter be abi. day hart ile kıyaslamışsınız da day hart 1-3 yoğun konulu, mekleynin de plot armoru olduğunu bilsen bile yan karakterler + hikaye + çizi ama yerinde espriler için izliyorsun. onlar tvde şener şen filmi görünce izlemek gibi bir havada tekrar tekrar izleniyor, conwikte benzer bi tekrarlama değeri yok bana göre. day hart 4 neden silik bir film, hele 5 neden kötü, onun gibi olacak elbet conwik serisi bir yerde sizin için de. (benim için conwik 2'de bozdu, çünkü ben çok iyiyim ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Kasım 13, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2022 adamın plot armoru yok ki kurşun geçirmeyen özel takım elbisesi var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Kasım 13, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2022 (düzenlendi) 100 kere ölmesi lazımdı blunt trauma’dan, fabrik kurşun geçirmese de yumuşak ve esnek olduğundan içine yiyor bütün travmayı. punisher’da o hatayı yapmadılar, adam bütün mermileri plakaya yedi. Kasım 13, 2022 Sam tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Kasım 13, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2022 yani öyle bir gerçeklik arayacağın dünya değil artık, bütün dünyanın otel için çalıştığı absürd bi evrene dönüştü. artık biliyoruz ki 4. filmin sonunda kafadan deagle kurşunu yese, max payne gibi yarım saate kusarak kalkıp mona sax tarafından öpülünce iyileşeceğini biliyorsun sdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Kasım 13, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2022 (düzenlendi) yani ne diyeceğimi bilemedim siz filmi çok yanlış anlamışsınız. gerçekçilik barı illa ya tam gerçek hayattaki gibi olsun ya da marvel filmleri gibi olsun istemek yanlış. ama eleştirilen yerin filmin kendi contekstinde tutarsızlığı yok. punisher delik deşik olup ertesi bölümde yardırmaya devam eden bir karakter tutarsızlıksa o da tutarsızlık. Kasım 13, 2022 sanssizsansli tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Kasım 13, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2022 80'lerdeki filmler de böyleydi. bir kişi 100 askeri sırayla kurşuna dizebiliyordu. ya da okla helikopter indiriyordu. onlarla büyüdüğüm için bana çok da cartoony gelmiyor bunlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Kasım 13, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2022 benim adamın ölmemesiyle ve bunu bilmemizle ilgili sorunum yok ya, bir heyecan merak yok filmde benim için, onla ilgili sorunum var. keyif alıyorsanız 25 tane çeksinler 25 tane marvel çektiler 25 de conwik çeksinler nolcak sdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xwhiplashx Mesaj tarihi: Kasım 13, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2022 Odenkirk ağbimizin nobody filmide bi seriye bağlanaydı iyiydi john wick tarzı filmler yok hiç alternatifler şart. yavaş yavaş dövmüyorlar mı birbirlerini bayılıyorum eskiden jet li ağmizin çatır çutur adam döverdi hızdan izleyemezdik böyle yavaş tatlı oluyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Kasım 13, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2022 ya her yer convik oldu, daha kaç tane olsun. sadece seyrettiklerimden hadi sayıyorum gugıl yardımıyla: equalizer 1&2 ava polar jack reacher 1&2 the accountant nobody wrath of man kate peppermint security ondan önce gelenler de var malum taken 1-2-3 shoot 'em up faster hanna man on fire tv ve streaming filmlerine hiç girmedim, orada zaten gani say say bitmez. ha izleniyor mu, eğlenceli mi, evet ben de eğleniyorum. ama şu andaki en popüler aksiyon sub-genre emekli operatörün intikam gezisi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Milamber Mesaj tarihi: Kasım 14, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2022 bunların çoğunu izlemedim ben. izlemeye de ihtiyaç duymuyorum. 2 senede 1 tane wick o yüzden rahatsız etmiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Kasım 14, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2022 (düzenlendi) 14 saat önce, Sam dedi ki: ya her yer convik oldu, daha kaç tane olsun. sadece seyrettiklerimden hadi sayıyorum gugıl yardımıyla: On 12.11.2022 at 12:43, Bone dedi ki: şu an en yüksek bütçeli aksiyon filmlerinde bile sürekli jump cut ve shaky cam ile aksiyon "hissi" vermeye çalışıyorlar. John Wick serisi de bunun zıttında Kasım 14, 2022 Bone tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Kasım 15, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2022 diger yandan 1. bourne'da iyi bir konu vardi falan yine. neyse bir iki tane daha cekerler belki, sonra bu moda da gecer belki. ya da iyice coyote ve road runner'a dondururler bu film ile. o da olur. ancak o durumda, takim elbiselerin etiketine acme yazmak lazim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Kasım 15, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2022 hehe acme Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Kasım 15, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2022 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Kasım 15, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2022 espriyi kendininmiş gibi sattın mı dasaa bana. hırsız dasa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Şubat 16, 2023 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2023 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Şubat 16, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2023 canvik'i öldürmek isteyenler bu filmde bitebilecek mi bakalım öldüre öldüre. gene filmin sonunda bilmemnere ülkesinde bir canvik öldürme departmanı "artık sıra bizde" deyip bitecekmiş gibi geliyor sonda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Şubat 17, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2023 https://www.instagram.com/p/CoIK1oFjq6J/?hl=en Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar