dasaaa Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2017 Mozambique drill, hepimizin ihtiyaci olan sey aslinda... hayat gta ya da john wick gibi olsa hangimiz 100 adam oldurmemistik ki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2017 hayat GTA olsa öldürürdük de, John Wick olsa sanmıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2017 Sam said: noddle said: 2'yi bugün izledim, fena değil di ama imbd'deki 8.3'lük puanı pek hak etmiyor, ilk filmi seven fan'lar abanmış gibi sanki aynen böyle, güzel ama o kadar da değil kesinlikle. 6.5 filmi tam. keanu süper dövüyor ama o dövmeleri çıkarınca bayağı sığ film. ilk filmi izlemeden gittim filme. sinemada izledim. büyük ekranın hakkını vermişler. ilk filmin fanı değilim. ilk filmi daha izleme fırsatım da olmadı. ama her puanı hakediyor. bunu en az Sam kadar aksiyon filmlerine aşina birisi olarak diyorum :D bu serinin neden bu kadar hypelandığının çok önemli bir sebebi var. günümüz aksiyon filmleri bok gibi. kamera sallayarak çekilip kesik kesik montajlanıyor ve amatörce sahneler çıkartılıyor. John Wick ise, hem konusu, hem efektleri, hem koreografisi, hem de çekim açılarıyla, "bir aksiyon filmi nasıl çekilmeli" sorusuna ders olabilecek bir şey. bu filme 5/6 puan verenlerin camrip felan izlediğinden şüpheneliyorum :D https://www.youtube.com/watch?v=eac0lXfMs9c Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2017 şu video ne güzelmiş, oturdum izledim valla hepsini bi seferde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2017 john wick bu videodaki en az üç maddeyle çelişiyor abi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2017 bir aksiyon filmi konuya azıcık özenle çekilmeli. jw2 dıkşın dıkşın sahnelerini açıp bakacağım bir film olabilmekle beraber, bir 'film' olarak yüksek puan veremem. basitliği geçip saçmalığa geldi mi orada kopuyor film. "köpeğimi orklar öldürdü, filmi orkları öldürmeye adadım"da sorun yoktu, bu sefer de yeni köpeğini öldürselerdi. hiç uğraşmasalardı acentanın kuralını çiğnedin mi çiğnemedin mi diye. morpheus kısmı da bayağı gereksiz eklenti gibiydi ama hadi o benim şahsi detaycılığım olsun. film eğlendirdi ama yüksek not vermiyorum yani, oturup baştan izleme ihtimalim düşük hayli ki aksiyonu başarılı bir film için benim açımdan üzüntü verici. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2017 konuya cok ta gerek yok, konu kasmayan filmde. mad max var mesela, konusu yok ama soluksuz seyrettiriyor. ha john wick2'deki sikinti bir evren kurmaya calisilip ustune bir konu oturtulmamasi, insanlara egreti gelen bu oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2017 ya mad max'te saçmalık yoktu, konunun basit olması konu olmaması değil. karakterlerin amaçları, motivasyonları, bunlara ters düşmüyorlardı. ilk jw de mad max'ten daha da basitti yani. onda da sorun yoktu. bunda da olmaması lazım gelirdi, zor değil yani nasıl becerememiş senarist bilmiyorum artık. otursak biz daha sağlamını yazarız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
µh Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2017 ikincinin silahlı çatışmalarında çok fazla tekrar eden sekans vardı, coşkuyucu vereceğiz diye bayağılaştırmışlar bence. ilki tadındaydı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2017 jw2 deki en büyük sorun keanu nun konuşamamasıydı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Auril Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2017 2 de bol mekan kasmışlar ya dıkşın sahnelerinde ben daha çok arka plana bakar buldum kendimi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frostbite Mesaj tarihi: Haziran 17, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2017 yanlız 2 filmde bana takim elbise sevdirdi ya boyle ozel dikim dikterebilecegim yerler varmi? abi john wick takimi istiyorum dedigimde şak diye kumasini stilini çikaracak B)- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Haziran 17, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2017 Var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Haziran 17, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2017 ever terzi deniyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Haziran 17, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2017 cok para o. sarar interview al sen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Haziran 17, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2017 bu arada terzili, takim elbiseli aksiyonlu filmleri seviyorsan The Man from U.N.C.L.E.'a da bak bilader. terzici gene bunlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frostbite Mesaj tarihi: Haziran 17, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2017 ok bro Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Haziran 17, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2017 Frostbite said: yanlız 2 filmde bana takim elbise sevdirdi ya boyle ozel dikim dikterebilecegim yerler varmi? hot couture suits veya hot couture takım elbise diyorlar kardeş. ÇOK da pahalı değil öyle. Önce gidip kumaş seçiyorsun sonra 3-5 prova var çok sıkıcı - düz dur - kolunu bük - otur kalk otur kalk. nasıl? ( ne bileyim nasıl ne cevap verilir buna?) v.b. v.b. uğraşıyorsun. Cepleri modladım ama mesela ben o kısımalrı zevkli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flameoffear Mesaj tarihi: Haziran 17, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2017 Bunun VR oyunuda çok iyi. Tavsiye ederim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Haziran 17, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2017 Frostbite said: ok bro gene terziye diktirip dayak atma filmi kingsman var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
geffen Mesaj tarihi: Haziran 18, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2017 dasaaa said: bu arada terzili, takim elbiseli aksiyonlu filmleri seviyorsan The Man from U.N.C.L.E.'a da bak bilader. terzici gene bunlar. Guy Ritchie candır... Müziklerinden, sahne geçişlerine; güneş gözlüklerinden, takım elbiselere tam estetik akar bu filmde. Herkese tavsiye edilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Haziran 18, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2017 olm john wick 2 o kadar dandik ki ayri basligini acmamissiniz sanirim lan. cok eglenceli, gum-pat-cat! mermi mi bitti gom silahi adamin kafasina, digerinin suratina firlat sonra! ole bos bos ekrana bakarken eglendiriyor. ama harbi dandik yani. yine de iyi para kaldirmislardir. jw3 ceksinler. wick dunyaya karsi! yaninda common reiz ile gicik dilsiz kil olsun... kil kiz iste. typo yaptim ama guzel oldu. her neyse, kiz 10dk da olsun. wick dunyayi yaksin. common olecegi sahnede duygusal bi konusma gecsin ama 2dk'yi gecmesin bu. bu sirada 15sn'de karisina flashback yapsin. haydi hazirladim senaryoyu jw3 icin. kalaninda dovus, ceket ile mermi durdurma falan. bir de daha cok araba kovalamasi olsun. ronin misali. cekimlere pazartesi baslayak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osuran_boga Mesaj tarihi: Haziran 18, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2017 sağol 3. filmin içine ettin insan bi spoilere koyar cık cık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
geffen Mesaj tarihi: Haziran 19, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2017 Ha bu arada görüntü yönetmeninin performansı ve müzikler iyiydi filmde. Ara ara fps oynuyormuşum gibi geldi =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2018 bone'un vidyoyu izlemedim ama her yumrukta ayrı cut, her tekmede değişen kamera açısı, random sallanan kameralardan sonra huzura erdim resmen. bi de 1>2 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar