nienna Mesaj tarihi: Eylül 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2014 şimdi site yönetimi asansörü değiştirdi. öncesinde herhangi bir bildiri almadık, imza atmadık, giriş katta oturuyoruz; asansörün yanına bile yaklaşmıyoruz. ama bir şekilde borcu bütün hanelere böldüler. öncesinde herhangi bir oylama ya da rıza alma işlemi de yapılmadı. bugün borç icra vs için aramışlar. evde olmadığım için "götünüze sokun asansörü" diyemedim. şimdi hukuki olarak yerimiz nedir? bu borcu ödememe, itiraz etme hakkımız saklı mıdır? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Eylül 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2014 apartmana yatirim yapildigi icin tum evsahipleri esit olarak odemek durumunda. oncesinde coklukla karar almalari yeterli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Eylül 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2014 giriş kattaysan bir şey yapamazlar. normalde çağrı yaparlar daire sahiplerine, ilk turda yarıdan fazlası katılması lazım karar alabilmeleri için. yarıdan fazlası gelmezse bir kere daha çağrı yaparlar katılanların yarıdan fazlasının aldığı karar uygulanır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2014 asansor neden degismis? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pontipati Mesaj tarihi: Eylül 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2014 huun said: giriş kattaysan bir şey yapamazlar. normalde çağrı yaparlar daire sahiplerine, ilk turda yarıdan fazlası katılması lazım karar alabilmeleri için. yarıdan fazlası gelmezse bir kere daha çağrı yaparlar katılanların yarıdan fazlasının aldığı karar uygulanır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Eylül 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2014 kaç daire var toplam? 8den azsa oybirliği gerekir karar alabilmeleri için. kabul etmiyorum dersen kalırlar öyle, veya aralarında bölüşürler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eski Mesaj tarihi: Eylül 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2014 giriş katında oturanlarında odemesi zorunlu.yatırım apartmana yapılıo die gecio kanunda.tabi maddesini falan bilmiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kzpmaza Mesaj tarihi: Eylül 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2014 odemessin ama üst kattaki komşuya giderken merdivenlerden çıkmak zorundasın. kanunda böyle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Eylül 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2014 eski said: giriş katında oturanlarında odemesi zorunlu.yatırım apartmana yapılıo die gecio kanunda.tabi maddesini falan bilmiyorum ben de böyle biliyorum. ayrıca çatı çöker/hasar alır evlere su girer komşunun biri çıkıp BANANE KARDEŞİM ÜSTTE OTURAN DÜŞÜNSÜN der, aha onun zemin versiyonu çıktın tam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Eylül 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2014 e öyle? adam giriş katta neden ödesin asansüre para ^^ ha eyvallah ödenir ama mantıklı gelmiyor banada hiç. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neutrino Mesaj tarihi: Eylül 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2014 Kac lira ödemen lazım? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Eylül 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2014 5k falandır. istanbulda mı oturuyorsun? bi tanıdıkta aynı durumda şuan, zemin karttaki kürt sen misin duymuştum seni op Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calvaria Mesaj tarihi: Eylül 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2014 binanın çatısını da tüm bina yaptırır diye biliyorum, o yüzden asansörde ortak kullanılan araç olduğu için ödemen lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valvyn Mesaj tarihi: Eylül 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2014 Lan zemin katta hep kürtler mi oturuyo yoksa bizim zemin katta kürdo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Eylül 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2014 asansör de çatı da apartmanın yatırımıdır bütün kat maliklerine paylaştırılır bu yüzden apartman toplantılarına katılmak gerekiyor sonra itiraz edemiyorsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Eylül 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2014 Of cati en belalisi zaten ya. Cati coker butun bina banane der. 2 sene mahkeme avukat ugrasmamak icin kendin yaptirirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cicibeybe Mesaj tarihi: Eylül 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2014 kendin yaptırıp sonra mahkemeye veremiyor musun ben olsam öyle yaparım herhalde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Eylül 12, 2014 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2014 Oy ile oluyor bunlar, sonra ben itiraz ettim, vermiyorum da diyemiyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Eylül 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2014 Ne şekilde oylanıyor ki? Bazı durumlarda masrafın oluşacağı kesin sonuçta, kaçmak mümkün olmayabilir ama miktarı değişebilir tabi. Asansör tehlike oluşturuyor veya güvenli değilse örneğin; tamir mi ettirelim, değiştirelim mi, kime yaptıralım/ne alalım şeklinde mi oylanır? Ya da çatı çöktüyse; kime yaptırcaz diye mi oylanır? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nyks Mesaj tarihi: Eylül 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2014 Geçen sene bizim apartmanın giriş katındaki daireyi su basmıştı. Apartmanın gideriyle ilgili bir sorundan dolayı. Apartmandaki bütün dairelerden para alınarak yaptırıldı. Yani asansörü kullanmasan bile kaçarı yok bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Eylül 12, 2014 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2014 Detaylarini bilmiyorum, kat mulkiyeti oyle okullarda filan uzun uzun anlatilan bir sey degil. Karsilasan bilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Eylül 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2014 bizden periyodik masrafları almıyorlardı ama ciddi bir masraf çıkınca ödüyorduk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Eylül 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2014 aidat konusunda asansörün bakım vs parasını ödemiyor bizim giriş kattakiler ama böyle masraf olunca ne oluyor tam bilmiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Eylül 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2014 Yonetim planinda aksi belirtilmedikce, veya Kat Malikleri herhangi bir toplantida ortak olarak aksi yonde karar almadikca, zemin kattaki de son kattaki de esit oranda sorumludur. Tabii esit oran dedigimiz arsa paylarinin da esit olmasi lazim. Eski toplanti tutanaklarina veya karar defterine bak, bir sey yazmiyorsa o parayi odeyeceksin. Yok oyle bir sey; (atiyorum 2009'da o yonde karar alinmis olsun) genelde karar defterlerine yillik genel kurulda "onceki yillarda alinan kararlar oldugu gibi gecerlidir" yazilir. O durumda odemezsin bir sey. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Eylül 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2014 Bizim sitede zemin kattakiler asansöre ortak değil, daha az aidat veriyorlar. Tabi yönetim kurulu kararı esas, ama böyle uygulamalar da var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar