Wisp Mesaj tarihi: Nisan 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2015 ben ara sıra güncellemelere bakıyorum oyuna değil 4-5 patch geldi, bir ara bakıcam ama o kıvama gelmedi daha benim için, en büyük sorunu oyunu oynayacak bir ortam yok o sorunu halletmeleri lazım. oyun tam çıkınca belki biraz iş yapar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
apple Mesaj tarihi: Haziran 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2015 son durum nedir? Hala bu oyunu takip eden varmi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tymex Mesaj tarihi: Kasım 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2015 17 Kasımda release oluyor, olmasıyla beraber baya bir şey eklencek. Ben de almıştım bakmamıştım tam olarak tam sırası almış olan varsa. http://www.youtube.com/watch?v=nj3jL5DxDjw Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lord_Argos Mesaj tarihi: Kasım 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2015 Eee çıktı mı ilk izlenimler nedir? Alınabilecek kıvama geldi mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tymex Mesaj tarihi: Kasım 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2015 Oynanıcak durumda. Rus'lar falan gayet güzel oynuyorlar gelişiyorlar süper şehirler yapıyolar, tabi oyuna giriyosun elinde tahta kürek kılıç bu kalelere bakıyosun don paça oyunda dolaşıyosun :) Tek başına işler zor oyunda yinede keyifli olabilir uğraşırsan zor çünkü gelişmek baya uğraştırıyor her şey. Bu haliyle değilde oyunu MMO yaptıkları zaman bence iş yapacak baya, 1000 tane server var tam olarak güvenip giremiyosun birine adam açıyor kasıyosun falan bir bakıyosun kapamış server, offical servelar var güvenilir orda da kimse oynamıyor nedendir anlamadım. Durum biraz karışık yani.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lord_Argos Mesaj tarihi: Kasım 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2015 Winter Sale'a kadar bekleyelim o halde, hem indirime girer hemde biraz daha oturur diye düşünüyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mighty_THoR Mesaj tarihi: Kasım 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2015 Biz gladmir ile ilk çıktığında denedik, zordu hele tek başına oynayacaksan baya zordu. Öyle rust filan gibi iki gün oturdum kastım fezaya çıktım olmuyordu. Artık refund var ama alan eğer değişmediyse bunu düşünerek alsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Kasım 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2015 Bu oyun benim libraryde var ben almadim ama nerden masil geldi hic bilmiyrumm bi indirip bakayim aksam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Kasım 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2015 çoklu server işi sıkıntıymış ya. yapamadılar bi türlü şöyle adam gibi devasa bomboş bi dünya, oyuncular dolduracak içini şeklinde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Kasım 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2015 Xenocide said: çoklu server işi sıkıntıymış ya. yapamadılar bi türlü şöyle adam gibi devasa bomboş bi dünya, oyuncular dolduracak içini şeklinde. abi sen yapiodun işte ULTİMA ONLAYN 2 sen yapmio muydun yoksa? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tymex Mesaj tarihi: Kasım 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2015 Yapacaklar işte en son planları o devasa bir harita tek ana server, o zaman güzel olacak. Oyunucuların açtığı server'lar hep hüsran oluyor, ünlü güzel olan server'lar var giriyosun maymun gibi bakıyosun gelişmeye çalışsan adamlar silip süpürür isterse seni.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Kasım 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2015 Mortis said: Xenocide said: çoklu server işi sıkıntıymış ya. yapamadılar bi türlü şöyle adam gibi devasa bomboş bi dünya, oyuncular dolduracak içini şeklinde. abi sen yapiodun işte ULTİMA ONLAYN 2 sen yapmio muydun yoksa? imamizer lan o. ben yapsam Mortis Online koyardım adına. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gokturkhan Mesaj tarihi: Ocak 20, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2016 Mrh. arkadaşlar Life is Feudal oynayan veya oynayacak olan var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Mart 28, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2017 bu your own'la forest village'ın farkı ne? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Mart 28, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2017 hypelanmadan önce yorumlarını okuyun. genel olarak yorumları baya kötü. concepti güzel kurup da uygulamasının "zevksiz" olmasından şikayet etmişler ortak olarak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Mart 28, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2017 abi keşke mmo olmasaydı, ya da kendi server'ımızda arkadaşlarımızla falan oynasaydık. yorumları okuyacağım elbette ama milletin sevmediği olay zor olması sanırım. tek tuşa basıp 2 saniyede kıyafet conjure etmeye alışmış nesil sevmez elbet bu oyunu. ben oynamadım bu arada, ama fikir güzel, sevilmeyecek noktaları da tahmin edebiliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lemmy Mesaj tarihi: Mart 29, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2017 Siz 20 kişi olunda server işleri çok kolay ve ucuz artık, açarız hemen. Ama savaşacak birileri olmazsa pek anlamı kalmıyor, şehri yaparsın giyinirsin kuşanırsın baya oyalar sonra bakarsın ne güzel yaptık diye ancak. 20 kişi olsa guidlerin olduğu bir server'da oynamak çok daha mantıklı işin zevki o. Mesela yığınla ağaç dikmiştim 1 haftada büyüyorlar gelmiş kesip çalmışlar tüm ağaçları bütün işim alt üst oldu demek istediğim düşman yoksa zevki kalmaz pek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
totemic Mesaj tarihi: Mart 29, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2017 niye ya kendi serverimizda tarım yaparız tavuk inek bakarız. ne güzel işte.. asdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lemmy Mesaj tarihi: Mart 29, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2017 Öylede güzel bir şey demedim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Mart 29, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2017 totemic said: niye ya kendi serverimizda tarım yaparız tavuk inek bakarız. ne güzel işte.. asdf senin emeklilik yaşı gelmiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
totemic Mesaj tarihi: Mart 29, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2017 aynen hatta emeklilik hayali olarak internet kafe açıcam. asdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Mart 29, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2017 kafe mausunda fln ne mikrop vardır ya ıyy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
totemic Mesaj tarihi: Mart 29, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2017 para kazanmak için değil sırf ''emekli adamsın hala oyun oynuyorsun'' laflarından kurtulmak için açıcam. maksat dostlar alışverişte görsün. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Mart 29, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2017 oyunla alakam yok da ihtiyarlayınca kahveye gidip 51 oynayan dayılar yerine cs atan dayılar olur muyuz acaba? yani yaşlanınca oyun oynuyor oluruz büyük ihtimalle, orası ok de yaşlıların toplanıp multi atabileceği yerler olur mu yoksa internet kafeler hep genç apaçilere hizmet veren yerler olarak mı kalır acaba... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neutrino Mesaj tarihi: Mart 30, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2017 internet kafe kalmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar