Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Life is Feudal

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
ben ara sıra güncellemelere bakıyorum oyuna değil 4-5 patch geldi, bir ara bakıcam ama o kıvama gelmedi daha benim için, en büyük sorunu oyunu oynayacak bir ortam yok o sorunu halletmeleri lazım.

oyun tam çıkınca belki biraz iş yapar.
  • 2 ay sonra ...
  • 4 ay sonra ...
Mesaj tarihi:
17 Kasımda release oluyor, olmasıyla beraber baya bir şey eklencek.

Ben de almıştım bakmamıştım tam olarak tam sırası almış olan varsa.

http://www.youtube.com/watch?v=nj3jL5DxDjw
  • 2 hafta sonra ...
Mesaj tarihi:
Oynanıcak durumda.

Rus'lar falan gayet güzel oynuyorlar gelişiyorlar süper şehirler yapıyolar, tabi oyuna giriyosun elinde tahta kürek kılıç bu kalelere bakıyosun don paça oyunda dolaşıyosun :)

Tek başına işler zor oyunda yinede keyifli olabilir uğraşırsan zor çünkü gelişmek baya uğraştırıyor her şey.

Bu haliyle değilde oyunu MMO yaptıkları zaman bence iş yapacak baya, 1000 tane server var tam olarak güvenip giremiyosun birine adam açıyor kasıyosun falan bir bakıyosun kapamış server, offical servelar var güvenilir orda da kimse oynamıyor nedendir anlamadım.

Durum biraz karışık yani..
Mesaj tarihi:
Biz gladmir ile ilk çıktığında denedik, zordu hele tek başına oynayacaksan baya zordu. Öyle rust filan gibi iki gün oturdum kastım fezaya çıktım olmuyordu. Artık refund var ama alan eğer değişmediyse bunu düşünerek alsın.
Mesaj tarihi:
Xenocide said:

çoklu server işi sıkıntıymış ya. yapamadılar bi türlü şöyle adam gibi devasa bomboş bi dünya, oyuncular dolduracak içini şeklinde.

abi sen yapiodun işte ULTİMA ONLAYN 2

sen yapmio muydun yoksa?
Mesaj tarihi:
Yapacaklar işte en son planları o devasa bir harita tek ana server, o zaman güzel olacak.

Oyunucuların açtığı server'lar hep hüsran oluyor, ünlü güzel olan server'lar var giriyosun maymun gibi bakıyosun gelişmeye çalışsan adamlar silip süpürür isterse seni..
Mesaj tarihi:
Mortis said:

Xenocide said:

çoklu server işi sıkıntıymış ya. yapamadılar bi türlü şöyle adam gibi devasa bomboş bi dünya, oyuncular dolduracak içini şeklinde.

abi sen yapiodun işte ULTİMA ONLAYN 2

sen yapmio muydun yoksa?

imamizer lan o. ben yapsam Mortis Online koyardım adına.
  • 1 ay sonra ...
  • 1 yıl sonra ...
Mesaj tarihi:
abi keşke mmo olmasaydı, ya da kendi server'ımızda arkadaşlarımızla falan oynasaydık.

yorumları okuyacağım elbette ama milletin sevmediği olay zor olması sanırım. tek tuşa basıp 2 saniyede kıyafet conjure etmeye alışmış nesil sevmez elbet bu oyunu.

ben oynamadım bu arada, ama fikir güzel, sevilmeyecek noktaları da tahmin edebiliyorum.
Mesaj tarihi:
Siz 20 kişi olunda server işleri çok kolay ve ucuz artık, açarız hemen.

Ama savaşacak birileri olmazsa pek anlamı kalmıyor, şehri yaparsın giyinirsin kuşanırsın baya oyalar sonra bakarsın ne güzel yaptık diye ancak.

20 kişi olsa guidlerin olduğu bir server'da oynamak çok daha mantıklı işin zevki o.

Mesela yığınla ağaç dikmiştim 1 haftada büyüyorlar gelmiş kesip çalmışlar tüm ağaçları bütün işim alt üst oldu demek istediğim düşman yoksa zevki kalmaz pek.
Mesaj tarihi:
oyunla alakam yok da ihtiyarlayınca kahveye gidip 51 oynayan dayılar yerine cs atan dayılar olur muyuz acaba? yani yaşlanınca oyun oynuyor oluruz büyük ihtimalle, orası ok de yaşlıların toplanıp multi atabileceği yerler olur mu yoksa internet kafeler hep genç apaçilere hizmet veren yerler olarak mı kalır acaba...
  • Yeni Oluştur...