Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Life is Feudal


Certhas

Öne çıkan mesajlar

Orta çağ döneminde geçen bir sandbox mmorpg olarak tanımlanmış bir oyun.

Wurm online gibi yeryüzünü kalıcı bir biçimde değiştirebilme, yer altından tüneller açabilme gibi özellikleri olacak. Kendine özgü bir savaş sistemi olacak, 40milyon çeşit alchemy karışımı olacağı söyleniyor. Büyük kuşatmalar, politika ve sosyal etkileşimler de bulunacakmış.

19 eylül'de steam erken erişime açılacakmış ancak early access artık güvenilmez olduğu için beklenmesi daha mantıklı olur.

http://lifeisfeudal.com/
http://store.steampowered.com/app/290080
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

  • 2 hafta sonra ...
Dün ben açacaktım konusunu da kasamadım. Ultimayı çağrıştırdı oyun bana direk. Örli ekses oyun için 40 dolar fazla bence ama. Çıktığında 60 dolar olur artık.. Ama crafting, building, skill sistemleri çok hoşuma gitti. Çıktığında bi paticik serverı kuralım, 2 factiona ayrılıp birbirimizi dövelim.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

savaş mekanikleri açısından ağır kalsa da crafting, open world ve full loot oyunu taşıyacak gibi. yalnız tek başına çekilecek bir oyun değil :) zemini düzle, binaları kur vs vs... çok zaman yer

edit: belki albion daha iyi glebilir. bu oyunda çok dikkat etmedim ama orada pve de var değil mi?
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Bugun bir arkadasimda gordum oyunu. Yaklasik yarim saat / 45 dk kadar takildik.

Oyun motoru iyi, oyun ne server i ne client i kasiyor gibi degil. Gayet akici hersey.

mining/crafting/building tarafi oyunun cok detayli, fakat ui su anda inanilmaz hantal, bisey yapmaya calisirken ruh yoruyor. Her yer sub menu, her yer context menu cok kotu cok. Alpha oldugu icin ileride duzelecektir diye dusunuyorum su haliyle feodal iskence resmen.

Server buyuk dert, donla gezerken espriden muhabbeten anlamayan full plate adam gelip seni crossbow u icin atis tahtasi olarak kullaniyor.
Tek basina oynamak mumkun ama hayal. Herseye yetebilmek mumkun degil. Guzel bir ekip ile is bolumu yapildiginda 1 haftada ortalama , 2 haftada ortalama ustu baya detayli bir koy kurulabilir seviyede olunur.

Guzel bir indirim yakalarsam alip kenara koyucam, releasede bu problemleri cozerlerse eglencelik bir oyun olur diye dusunuyorum.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Yine bir "What happens in Alpha, stays in Alpha" oyunuyla karşı karşıyayız. Beta'ya bile geçmesi mucize olur. Artık Alpha'daki oyunlara para vermiyorum kesinlikle, ne kadar umut taşısalar da, DayZ, Rust gibi çok satan oyunların dahi durumu ortada.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...