kermit Mesaj tarihi: Eylül 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2014 hanfendinin doğum günü geliyo. güzel bi mekanda 2 3 duble bişiler içelim diyorum. aslında sahilde olmasınada gerek yok ama taksimdeki yakuptur vs o tarz yerleride sevmiyorum gürültü patırtı çok oluyo. istediğim şeyler 2 kişilik alkollü yeme içmeye çok çok fazla fiyat istemeyen karaköydeki akın balık gibi plastik bardaklarda servis yapıp, oturduğun masada balık pisliği yada karpuz kabukları olmayacak biz salaş seviyoruz abi diye tüm hipster ve aptal tayfasının doluşup bağıra çağıra muhabbet ettiği bi yer olmayacak madam despina gibi salaş olabilir ama götüne kol gibi hesap girmeyecek sigara içilebilecek. sağıma soluma baktığımda sadece duvar bina vs görmiycem. 2de bir aptal salak kemancı klarnetçi gelip konuşmanı bölmeyecek. illa boğaz görsün deniz görsünde değil ama biraz ferah olsun lan. aklımda balıkçı kahraman var. sonra rumeli hisarı iskele var ama bi salataya 50 tlde vermek istemiyorum. sizin varsa aklınızda bişi gittim gördüm güzeldi diyebileceğiniz yazın bi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2014 sen olduktan sonra hicbi mekan guzel degil ya, nereye giderseniz gidin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Eylül 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2014 kavakta biryer vardı ama unuttum adını. Normal mekanları sen yazmışsın zaten hmm Yeniköylede sandal veya takanik olabilir. Yeşilköy eleos aklıma gelenler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Eylül 10, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2014 aquila said: sen olduktan sonra hicbi mekan guzel degil ya, nereye giderseniz gidin. kes lan kız arkadaşı olmayan it Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2014 kiz arkadas ne lan sene 2014. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Eylül 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2014 tavanarası kesebilir asmalı'da böle değişik bi yer bi bak bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Eylül 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2014 yap evinde işte, tam orayı tarif ettin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Eylül 10, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2014 tavanarası sanırım rezervasyon almıyodu diye biliyorum. haftasonuna denk geliyo d.günü gidipte yer bulamamak var :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Eylül 10, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2014 DarKRideR said: yap evinde işte, tam orayı tarif ettin evde 2 tane sığır var benden başka, 2 lokma balık yapsam 20snde bitirirler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Eylül 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2014 ulam benimki balık kokusundan bile nefret ediyo balık kültürümüz yok yahu :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Eylül 10, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2014 balık yemeyen sevmeyen godoştur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Eylül 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2014 abi o zaman beşiktaş balıkçılar çarşısı etrafından seçicen bi tane ahtapot'tu galiba o iyi, güveçte kalamarı falan acayip efsane ama bu taraftaki esnafta sarhoş masalara fiyat bindirmece olabiliyor. istanbul işte herkes çakal şark kurnazı maalesef. ama güzel de yerler sfdg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Eylül 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2014 Akyaka'ya gidin sdf, tam aradığın yer orası. Mevsimi hem. Otobüse atlasanız 14 saat, bir şey de değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Eylül 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2014 Samatya'ya git, veya adalara git Burgazada'ya falan Şehirdışı olur dersen Amasra'ya gidin, 1 gece kalırsınız. Güzel de yer. Hatta giderseniz Safranbolu üstünden gidin, aradaki yol güzel baya. Bi de oralarda bi yerde kuyu kebabı yapan yer var, başarılı baya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Eylül 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2014 deniz kenarı ve domaltmayan da tek seçenek belediye tesisleri içki yok tabi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
synthesizer Mesaj tarihi: Eylül 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2014 Suna balık dendi mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Eylül 10, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2014 kandillinin ordakimi ? yorumlara baktım kimse iyi bişi dememiş suna balıkla ilgili tek güzel şey boğazın dibinde olması vs demişler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Eylül 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2014 karaköy balık pazarının orda var bir kaç mekan tam istediğin gibi. geçen gittik 70 lira falan verdik. galata köprüsünün diğer kıyısında hemen (iskele tarafı değil de kule tarafı) bir de yine orada karaköy kahvesi diye bi yer var onun terası da güzel, eğer kenarı kapabilirsen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Eylül 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2014 10 numara mekan istiyorsan da taksimde eleos restaurant var. ama tuzlu olabilir. en iyi irmik helvası orada istanbul'da. balıklar çok leziz, sunum başarılı ve tıkayıcı derecede ikramlar geliyor uzo'dan buzlu meyve tabağına (gerçi sonradan çıkıyor onların ücreti sdf) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Eylül 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2014 Eleos asiri pahali degil ama tuzlu yine Tuvalete gir gokalp eleos a gidersen benim icinde sic Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Eylül 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2014 Suna yer olarak güzel yemeklerde güzel, alkol kamufle geliyor masaya şişe gelmiyor vs. Ama yer olarak çok keyifli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Eylül 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2014 bu suna alkolün şifreli şakalı istendiği yer miydi. yok orası değildi galiba. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oski Mesaj tarihi: Eylül 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2014 edirneye gotur hatunu 2 saat random bi yere girersiniz tamam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Afterdeep Mesaj tarihi: Eylül 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2014 Eskiden açılmış bir konu vardı, yardımı olacağını düşünüyorum. Rakı Balık Mekan Edit: Ek olarak şuraya da bakabilirsin, şu sıralar çok giden arkadaşım var, ben de haftaya gideceğim. Duble Meze Bar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2014 RAKI BALIK OKKE! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar