SeaGle Mesaj tarihi: Kasım 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2014 Black-ice said: işte şuan hazırım askere gitmeye gideyim de namus borcumu temizleyeyim http://s12.postimg.org/yb4wwzaql/askerr.jpg Ben de çok hazırım gibi hissediyorum ama belki de hiç hazır değilim onu da bilmiyorum dsfg. En fazla eğitim zaiyatı ya, bişey olmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Kasım 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2014 la olm amma tatava yaptınız. nizamiyenin kapıdan içeri adım attığınız adam bitti herşey. bir hayal bir macera olucak yaşananlar. zaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kostok Mesaj tarihi: Kasım 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2014 http://www.ada-gazetesi.com/cephanelikte-patlama-25-sehit.html Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tertip34 Mesaj tarihi: Kasım 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2014 askere gidince tsk nın öyle övünülecek bir yer olmadıgını anlarsınız gençlerr Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Kasım 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2014 e ama en az 2 ulkede fiili savas var komsularinda..her an hadi diyip sinir otesine girebilirler ondan denetimler vs sıkıdır..birsey olsa kim gidecek ..mehmet.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Kasım 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2014 DareJedi said: Rdm candir bu adamı dinleyin, bu adam acemide 2 kere falan eğitime çıktı sadece Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Kasım 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2014 Allure- said: aralık ayında acemiliğini amasya'da yapacak varsa eldiven, boyunluk, termal içlik ne varsa getirsin, geceleri -5 dereceyi görebiliyor. kantinde hiçbirşey satılmıyor nerdeyse ona göre hazırlık yapın (tuvalet kağıdı, vs.), koğuştaki dolaplar baya küçük ondan askı götürmeyi unutmayın. koca tugaya bakan 2 tane doktor var, ilaç falan götürün. revirin verdiği orgopen, ortomol hiçbir işe yaramıyor. bir de, aç kalacak ve kilo vereceksiniz. ben yapıcam ama jandarmayım. ordan da hangi ilçeye atarlar artık nassip. tavsiyeler için teşekkürler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Kasım 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2014 tecili bozup gitme kararımın yüzde 30'u falan askere gidip gelen adamların pis muhabbetinden kurtulma isteğim heralde ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Aralık 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2014 Senle mi bot bağladılar black? Bu saatten sonra onlar mı kalksın içtimaya? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Aralık 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2014 he işte bu iğrenç geyikler. bakalım ben de dönünce iğrençleşecek miyim böyle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Beyt Mesaj tarihi: Aralık 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2014 Olm ne kadar sacma bi yer lan askeriye sdf acemilik bitti mamakta cok skinti degildi bizim boluk ama hastalik falan sikintiydi baya tam hasta oldum revirleri iptal ettiler emenike neyse bu aksam harita komutanligina teslim olcam bakalim orda ne bekliyo bizi askere gidecek olanlara da olm kendinizi hazirlayin hani hic boyle bisi yasamamistim diyceksiniz sdf Edit telefondan yazinca bi garip olmus kisaca hasta olmayin napip edip bide hazirlayin kendinizi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nako Mesaj tarihi: Aralık 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2014 15 gündür hastayım, olmamak imkansız 300 kişiyle aynı yerde yatınca. Bitti acemilik iki gün sevindik, Batman ktm'den selamlar. Gelmeyin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chris_Metcalf Mesaj tarihi: Aralık 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2014 Abi KTM olayları çok sıkıntılı ya allah sabır versin. Askerde şuana kadar bulunduğum süre zarfınca öğrendiğim tek şey: Ne kadar lüzumsuz para aktığı buraya ve ne kadar Maldonado adamlar tarafından yönetildiğidir. Akşam Malatya'ya uçuyorum ben de. Yarın teslim olucam. Bakalım neler görecez. HızlıcaNisan gelse de evimize dönsek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Aralık 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2014 Bedelli cikmis sanirim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Aralık 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2014 31 Aralık'ta 27 yaşını dolduranlar 18.000TL karşılığı bedelliden faydalanabilecek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Aralık 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2014 http://www.milliyet.com.tr/davutoglu-ndan-surpriz-aciklama/siyaset/detay/1978190/default.htm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Aralık 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2014 Ben yaptigim icin rahatim ama cevremde faydalanacak olanlar var bu celpte gidenler kacak konumuna duserek mi faydalanacak peki? Aralik 17 de gidecekleri icin konusuyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Aralık 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2014 Hakikaten bunca zamandır kaçak olanlar nası olucak mesela.. hani gidip selamlar ben geldim buyrun 18bin diyip cıkıcak mı orda 2 yıldır kaçan adam. ahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Miraul Mesaj tarihi: Aralık 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2014 aynen oyle :) 83 luyum sa ben geldim dicem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Aralık 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2014 yasalaşması lazım önce Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Aralık 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2014 o değil de beyler şimdi piyasada asker kalmadı bedelli diye. iki kafama takılan şey var: -zaten şubat celbi az kişi olur diyolardı. şimdi iyice az olacak bedelliyle. ikinci gruba kalma şansı azalır mı acaba? anlamıyorum zaten hayatımızdan 6 ay çalıyosunuz bari hangi gün çalmaya başlayacağınızı söyleyin de ona göre ayarlayalım kendimizi. valla en çok şu mart şubat işini dert ettim heralde. -lan şimdi asker kalmadı diye uzun dönem çıkma olayı artmasın? hiç uzun dönem yapan mimar tanıdığı olan var mı lan çıkıo mu mimarlara asdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Aralık 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2014 barracks designer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Aralık 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2014 Miraul said: aynen oyle :) 83 luyum sa ben geldim dicem kaçaklar için kol gibi cezalar vardı, büyük ihtimal senin ceza şu an 18k'dan daha fazladır. onlara nolcak acaba kan almazlar inşallah senden :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Aralık 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2014 Black-ice said: o değil de beyler şimdi piyasada asker kalmadı bedelli diye. iki kafama takılan şey var: -zaten şubat celbi az kişi olur diyolardı. şimdi iyice az olacak bedelliyle. ikinci gruba kalma şansı azalır mı acaba? anlamıyorum zaten hayatımızdan 6 ay çalıyosunuz bari hangi gün çalmaya başlayacağınızı söyleyin de ona göre ayarlayalım kendimizi. valla en çok şu mart şubat işini dert ettim heralde. -lan şimdi asker kalmadı diye uzun dönem çıkma olayı artmasın? hiç uzun dönem yapan mimar tanıdığı olan var mı lan çıkıo mu mimarlara asdf Uzun çıkma ihtimali artar bir miktar. Çünkü her dönem alacakları yedek subay sayısı belli, önce o kontenjanı doldurana kadar seçe seçe yedek subay alıp sonra üstünü k.d. olarak tamamlıyorlar, er kontenjanı da dolarsa zaten bir sonraki celbe kalıyor millet. Öte yandan kısa dönem olmak da sıkıntı, zira az sayıda olunca hem üst devrelere karşı birlik olacak adam olmayacak, hem de adam az diye kişi başı nöbet ve amelelik miktarı artacak, arazi olma şansı azalacak. Tabii kalifiye adam sayısı da azalacağı için yazıcı falan gibi rahat görev alma şansı artar, o da denk gelirse artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Aralık 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2014 her türlü boku yedik yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar