Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Pic Thread

quixef

Öne çıkan mesajlar

Feamer said:

KidLazer said:

her ne kadar saygı duysak da eşcinselliğe ülkemizde ne yazık ki özentilikten ve ilgi çekmeye çalışmaktan öteye gidemiyor. aşağıdaki resim işin özeti.

abi şu ne kadar doğru bir tespittir.bir insan homosexual olabilir. Karşı cinse ilgi duymayabilir bunda bir problem yok bence.
Ama ulan doğru düzgün homo ol olucaksanda. Şu bu tip ne be. ruh hastalığı abi bu boyut artık. Buna böle çağdaş falan olunmaz yani..Örümcek kafaysam örümcek kafayım.. Bunun fikirlere açık olmakla çağdaş olmakla falan uzaktan yakından alakası yok bence.
İnsanda az biraz kalite, çevreye olan saygı olur. Şu tipi gören çoluk çocuk 2 ay etkisinden çıkamaz lan bunun. 4-5 yaşında cocuklar görse bunu o tip oraya giderken yeminle 2 ay yemeden içmeden kesilir bilinçaltına işler.
Sosyal ağlarda paylaş

lady gaga nişantaşı'nda

asdasfas keşke türkiye'de yaşaya şu kadın ya.

http://imgkelebek.hurriyet.com.tr/LiveImages/Kelebek%20Haber%20Galerisi/135/LADY%20GAGA%20ALI%c5%9eVER%c4%b0%c5%9eTE%2018%20EYL%c3%9cL%202014/000.jpg

http://imgkelebek.hurriyet.com.tr/LiveImages/Kelebek%20Haber%20Galerisi/135/LADY%20GAGA%20ALI%c5%9eVER%c4%b0%c5%9eTE%2018%20EYL%c3%9cL%202014/3.JPG

http://imgkelebek.hurriyet.com.tr/LiveImages/Kelebek%20Haber%20Galerisi/135/LADY%20GAGA%20ALI%c5%9eVER%c4%b0%c5%9eTE%2018%20EYL%c3%9cL%202014/5.JPG
Sosyal ağlarda paylaş

_Rave said:

Ayfon said:

Homofobiklik bizim kültürümüzden geliyo malesef. Domuz etine olan korku ve tiksinme ile ayni seviyede. Bratwurst yedigimde bazi türk arkadaslarimin "AMAN TANROOM IGRENCSIN BAHH BEHH ÖÖĞĞ KENDI PISLIGINI YIYIO ICINDE KURT VAR ETI KOLAYA ATINCA SOLUCAN CIKIYO" gibi bir tekpi aliyosam, ayni milletin gaylere "kill it with fire" cekmelerini garipsemiyorum.

Doğru bir tespit

_Rave said:
domuz eti kaliteli bir et değil yalnız.dini salla,ham-pastırma dışında yedinmi bilmiyorum ama diğer ürünlerini kokusundan yağından yiyemessin,miden kalkar.

Yanlış bir tespit. Gayet hamburgerinden şinitzeline, ribsden köftesine rahatlıkla yeniyor yedim yedik.

_Rave said:
buarada eşcinsellerden hoşlanmamak-sevmemek-rhatsız olmak doğaldır gayet.

Değildir.

_Rave said:
size hiç eşcinsel yavşamamış heralde,nefret falan etmiyorum eşcinsellerden ancak gelip sulandıklarında suratlarına kusmak istiyorum.

-NEFRAT EDİYORAAAAM TIMAAAM MIAAA?!!.. sonra türk kızlar niye kezban. Genetiğinde var erkeği bile kibarca reddetmek nedir bilmiyor

_Rave said:

yurtdışında yaşıyorum

Gel türkiyede yaşa kardeş. Sana da yazık elin gavuruna da. Hem bak senin adamlar da iktidarda, onlar da başkalarının hayat hakkına saygı duymuyor gerektiğinde kafa kesiyor falan. Yaşadığı topluma entegre olamamış gurbetçi çocuğu olarak oralarda sürüneceğine gel dükkanını burda aç.

http://cdn.komikler.com/k/res/000/078/450/fd69152b5df4965965946db55532a710_d580.jpg

Eternal said:

Şu bu tip ne be. ruh hastalığı abi bu boyut artık. Buna böle çağdaş falan olunmaz yani..Örümcek kafaysam örümcek kafayım.. Bunun fikirlere açık olmakla çağdaş olmakla falan uzaktan yakından alakası yok bence.
İnsanda az biraz kalite, çevreye olan saygı olur. Şu tipi gören çoluk çocuk 2 ay etkisinden çıkamaz lan bunun. 4-5 yaşında cocuklar görse bunu o tip oraya giderken yeminle 2 ay yemeden içmeden kesilir bilinçaltına işler.

http://www.youtube.com/watch?v=8kgL2OU42SM

Bugün gaga konserine böyle giyinip gelen yarın kılıçlarıyla haçlı seferine çıkar hatta.
Sosyal ağlarda paylaş

Çok tatava yapma abicim çolugun çocugu olunca böyle giyinip lady siqqo konserine gittiginde gelir buraya yazarsın tekrar okuruz bide .. Bekara karı boşamak kolaydır diye bi laf varya aynısını sergiliyosun şuan.. Senin erkek evladın olsun o kılıkla lady gaga konserine gitsin. Sonra sende benim evladım bu, siz anormalsiniz tribi yaparsın. ( ki insallah olmaz ama sana göre normal geliyor sanırım o zaman çok problem degil )

Rahat ol kardeşim bizim de homosexual,lezbiyen,bisexual arkadaşlarımız oldu ögrencilik dönemimizde şuanda da var.. Ama kaliteli, düzgün bir yaşam çizgisine sahip insanlar.Benim homosexuallikle,lezbiyenliklevs vs ilgili bir derdim yok. Bu derece dejenere olunmaz bunun o bayrak burdan inecek kafa yapısındaki adamla arasında dağlar , ovalar var.
Sosyal ağlarda paylaş

Eternal said:

Ama kaliteli, düzgün bir yaşam çizgisine sahip insanlar.Benim homosexuallikle,lezbiyenliklevs vs ilgili bir derdim yok. Bu derece dejenere olunmaz

Hemen bacına yapsalar hoşuna gider mi ye bağlanmış konu tebrikler. Kendi "kaliteli düzgün yaşam çizgisi" standardını neden başkalarına dayatıyor, bunu diğer bireylerin de yakalamasını bekliyorsun? Bırak insanlar istedikleri gibi yaşasınlar, kendini böyle özgür ve mutlu hissediyorsa neden senin üstüne vazife oluyor?
Sosyal ağlarda paylaş

Bir gayin,homosexualin bu şekilde o konser alanında gelmesi ve gezmesi benim için normal değil abi. Ki oraya ışınlanmadı herhalde bu cocuk yine bi sekilde geldi taksiyle , özel araçla .. indi arabasını koydu park etti ot bok..

Yani merak etmesin axedice ben YA SEV YA YABADABADUU kafalarında değilim yani.
İşin birde toplumsal boyutu var, ahlaki değerleri var, çevreye olan saygı var..Sanırım bu arkadaş toplumda sindirildikçe,bastırıldıkça (malesef toplum olarak böyle şeylere çok kaba ve keskin tavırlarla bakabiliyoruz) iyice bokunu çıkarmış, hani size inat böyleyim ulan işte!! demeye getiriliyor gibi.Lady gaga'da destekliyor bizi ! size mi sorucam nası geliceğimi..
İyi bize sorma abi o zaman,tüm galaksi kıçında dildoyla gezsin , tangayla gezsin , dantelli çorapla dolassın..Sonra biz ayıyız,biz taşdevri insanıyız.
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...