Longshanks Mesaj tarihi: Eylül 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2014 bölümün ne merak ettim lise mi uzadı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Eylül 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2014 Ne mezunusun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zikko Mesaj tarihi: Eylül 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2014 ne farkeder ? aç dönerciyi façan yansın.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2014 okul. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KidLazer Mesaj tarihi: Eylül 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2014 sana ne anlatmışlarsa çok yanlış anlatmışlar almanyada öyle kolay değil iş bulmak sokaklarda yatmak. hele ki almancan yoksa ihtimal çok daha düşük. bu durum kuzey avrupa ülkelerinde ise durum daha da zor hatta. bu kafayla anca amerikaya turist vizesiyle gidip orada anlaşmalı evlilikle kalabilirsin. aylık 2k gibi bi para kazanabilirsin dandik bi işte. tabi kirayı geçimi çıkarınca sana pek bi çük kalmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anhora Mesaj tarihi: Eylül 3, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2014 Fenerbahçe Anadolu Lisesi 3. sınıf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Eylül 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2014 HAHAHAH Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Eylül 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2014 :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2014 kardes araba onunde sarilicak kiz bulamadin diye ulke mi terkedilir ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Eylül 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2014 bırak lan gitsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2014 yurtdisi cok kalabalik oldu olm, gelmeyin artik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Eylül 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2014 fenerbahçe lisesi'nden kız düşürememiş işte yurtdışına gideyim diyor. fenerbahçe lisesi şımarık güzel kızlarıyla ünlüydü hala öyle mi sdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Eylül 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2014 Abi Fenerbahçe lisesi hayallerin ölmeye gittiği yer değil miydi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Eylül 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2014 demin amerika aramış, sana bir mesajı var: yeterince dil konuşamayan göçmen yok, lütfen arkadaşı gönderin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Eylül 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2014 Gazlamayın çocuğu anası babası sokaklara düşücek nereye kaçtı yine diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Eylül 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2014 KidLazer said: sana ne anlatmışlarsa çok yanlış anlatmışlar almanyada öyle kolay değil iş bulmak sokaklarda yatmak. hele ki almancan yoksa ihtimal çok daha düşük. bu durum kuzey avrupa ülkelerinde ise durum daha da zor hatta. bu kafayla anca amerikaya turist vizesiyle gidip orada anlaşmalı evlilikle kalabilirsin. aylık 2k gibi bi para kazanabilirsin dandik bi işte. tabi kirayı geçimi çıkarınca sana pek bi çük kalmaz. Almanya'da sokakta yatmak kolay ya, tren istasyonları falan korunaklı oluyor sldkfj Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Livered Mesaj tarihi: Eylül 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2014 Peki, macaristandan - çek cum. ev alacam desek onlara - bize oturma ve çalışma izni verirler mi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Eylül 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2014 İspanya yapıyordu onu, 160k euro mu ne veya üstü ev mev alırsan vatandaşlığı basıyordu parasızlıktan. Hala var mı bilmiyorum ya da tam prosedür nedir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
totemic Mesaj tarihi: Eylül 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2014 Santorini - Oia taşınırım direk öyle bir imkanım olsa.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Livered Mesaj tarihi: Eylül 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2014 Xaenin said: İspanya yapıyordu onu, 160k euro mu ne veya üstü ev mev alırsan vatandaşlığı basıyordu parasızlıktan. Hala var mı bilmiyorum ya da tam prosedür nedir. O vatandaşlık degilde oturma izni ve serbest dolaşım hakkı veriyor. Makedonya - 40.000 euro ve üzeri ev alırsan oturma izni veriyor - 300.000 euroluk yatırım yaparsanda vatandaşlıgı basıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anhora Mesaj tarihi: Eylül 4, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2014 lan kekolar laf sokmaya çalışmadan önce gbtme bakıyorsunuz da şimdi niye bakmıyorsunuz. gerçekten liseli sanmışlar amk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Eylül 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2014 otur swedish kas öyle git bence vardır onun elbet arbeitneanflungeasndsfndsfsdf gibi bişeyi ulan dil kasçam rusçaya başlayayım dedim meh oldum ya heriflerin ülke türkiyeden hallice karısı kızı da dubaiye araba kaçıyor zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KidLazer Mesaj tarihi: Eylül 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2014 deadwoll said: KidLazer said: sana ne anlatmışlarsa çok yanlış anlatmışlar almanyada öyle kolay değil iş bulmak sokaklarda yatmak. hele ki almancan yoksa ihtimal çok daha düşük. bu durum kuzey avrupa ülkelerinde ise durum daha da zor hatta. bu kafayla anca amerikaya turist vizesiyle gidip orada anlaşmalı evlilikle kalabilirsin. aylık 2k gibi bi para kazanabilirsin dandik bi işte. tabi kirayı geçimi çıkarınca sana pek bi çük kalmaz. Almanya'da sokakta yatmak kolay ya, tren istasyonları falan korunaklı oluyor sldkfj sdf yatarsın da polis topluyor hacı. hoş amerikadaki gibi tekmeleyerek değil ama götürüyolar artık nereyeyse sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Eylül 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2014 Valla aktarma yaparken patlayıp Hamburg, Bremen ve Hannover'de sabahladım bundan 2 yıl önce. Polis gık demedi, sadece sarhoşları toplayıp karakola götürüyorlardı sdf (Bu saydıklarım haricinde başka yerlerde de geceyi geçirdim gerçi de onlar köy kasaba falandı, polis var mı bilmiyorum bile) Düşününce bildiğin sokakta yaşamışım lan :( Bi tek Roma'da kovdular onda da Arrival'a girip yattıydım diğer avrupalı kardeşlerimizle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HotLine Mesaj tarihi: Eylül 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2014 deadwoll said: Valla aktarma yaparken patlayıp Hamburg, Bremen ve Hannover'de sabahladım bundan 2 yıl önce. Polis gık demedi, sadece sarhoşları toplayıp karakola götürüyorlardı sdf (Bu saydıklarım haricinde başka yerlerde de geceyi geçirdim gerçi de onlar köy kasaba falandı, polis var mı bilmiyorum bile) Düşününce bildiğin sokakta yaşamışım lan :( Bi tek Roma'da kovdular onda da Arrival'a girip yattıydım diğer avrupalı kardeşlerimizle. yuh amk:)) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar