Sotto Mesaj tarihi: Eylül 21, 2014 Mesaj tarihi: Eylül 21, 2014 sdfdfds Gökhan aldı penaltıyı ne ya. Tamam Fener yendi, tamam Gökhan düzgün topçu ben de beğeniyorum, Burak zaten kendini yere atıyor kabul de... Adam kendini bariz atmış be... Komedi penaltı yani.. Ha çok önemli mi değil tabi..
escape Mesaj tarihi: Eylül 21, 2014 Mesaj tarihi: Eylül 21, 2014 Catze said: escape said: Tamam kardeşim burak da temas alınca kendini yere bırakıyor. "Kendini yere bırakıyor"u itiraf edebildiğinize göre penaltı olmadığını da gayet rahatlıkla itirsf edebilirsiniz, hadi yormayın bizi 😘 okuduğunu anlayamıyor musun salak taklidi mi yapıyorsun? bak gayet güzelce açıklamışım penaltıyı Gökhan aldı, kolunu arkadaki adam çekti ama Gökhan hemen peşinden kendini bıraktı, hakeme birşey diyemezsin o durumda. ben hakem olsam vermezdim penaltıyı bence de değil ama penaltı diyene de pek bişi diyemezsin. Sen anlamıyor musun beni, asıl sen mi salak taklidi yapıyorsun? Benim mevzum o değil zaten olan oldu, burak yılmaza emek hırsızı, her düştüğünde penaltı bile olsa birsürü laf sayıyorsunuz burada, ama gökhan yapınca mı gökhan aldırdı oluyor penaltıyı?
escape Mesaj tarihi: Eylül 21, 2014 Mesaj tarihi: Eylül 21, 2014 Bu her maçta oluyor, sadece fb için demiyorum. Bütün büyük takımlara yapıyorlar türkiyede. Oyuncu bu saçmalığa alışıyor ve avrupa maçlarında gerçek hakemlerin karşısına çıkınca amele gibi kalkyor. Bu şekilde istersen 0 yabancı konteyjanı getir, yine de futbolun marka değerini yükseltemezsin türkiyede. Gerçekten yazık ya, yazık günah
Catze Mesaj tarihi: Eylül 21, 2014 Mesaj tarihi: Eylül 21, 2014 gökhan aldırdı penaltıyı ile gökhan kendini attı yere aynı şey zaten imdat ya. gökhanın burak gibi emek hırsızı olması için ise her maç 1-2 kere bunları denemesi gerekiyor 1,, gerizekalı gibi yapması gerekiyor 2. burda penaltı diyen adama da bişi diyemezsin bence çünkü öncesinde gökhanın kolunu tutuyor arkasındaki adam sonra hızlıca çekiyor elini, gökhan da kendini yere geç bırakıyor "gökhan kendini yere bırakıyor" dan veya "gökhan aldı penaltıyı" dan nası bir sonuç çıkartıyorsunuz da bana atarlanıyorsunuz cidden anlamıyorum illa gökhan kendini attı mı demem lazım?
Rerore Mesaj tarihi: Eylül 21, 2014 Mesaj tarihi: Eylül 21, 2014 yine haram puanlar gelmiş emek hırsızı şikeciler kendilerine helal sanıyor
suBzer0 Mesaj tarihi: Eylül 21, 2014 Mesaj tarihi: Eylül 21, 2014 fener maçı haketti saraçoğlunda seyirci filan olması gerektiği gibiydi emenikeyi ıslıklaması dışında ama şu tip penaltılar verilemsin abi artık kadıköy de fenere.. kabak tadı verdi yemin ederim
suBzer0 Mesaj tarihi: Eylül 21, 2014 Mesaj tarihi: Eylül 21, 2014 Catze said: escape said: Tamam kardeşim burak da temas alınca kendini yere bırakıyor. "Kendini yere bırakıyor"u itiraf edebildiğinize göre penaltı olmadığını da gayet rahatlıkla itirsf edebilirsiniz, hadi yormayın bizi 😘 okuduğunu anlayamıyor musun salak taklidi mi yapıyorsun? bak gayet güzelce açıklamışım penaltıyı Gökhan aldı, kolunu arkadaki adam çekti ama Gökhan hemen peşinden kendini bıraktı, hakeme birşey diyemezsin o durumda. ben hakem olsam vermezdim penaltıyı bence de değil ama penaltı diyene de pek bişi diyemezsin. şunun da hastasıyım "bişey diyemezsin" bi pozisyon ya penaltıdır yada değildir abi ne diyonuz :)
miyaw33 Mesaj tarihi: Eylül 21, 2014 Mesaj tarihi: Eylül 21, 2014 Gökhan boyle guzel oynadıgı bir maçya keske hırsızlık yapmasaydı.Bu 3 puanı haketmedık
Cthulhu Mesaj tarihi: Eylül 21, 2014 Mesaj tarihi: Eylül 21, 2014 fizban said: gokhan = veysel + sabri + eboue + tarik + yasin oldugunu gosterdi az once. +burak + arif
suBzer0 Mesaj tarihi: Eylül 21, 2014 Mesaj tarihi: Eylül 21, 2014 Bonjo said: okan buruk bile sizin kadar ağlamadı okan ne ağlıcak abi , ortasahadan chicho yerine binyayı çıkarması gösteriyor ne kadar td olduğunu.. bu "ağlama" tribine de hastayım ya , söylüyoruz gördüğümüzü , penaltı değil diyoruz ağlıyor oluyoruz :) geliştirin abi biraz kendinizi başka kelimeler cümleler kurun :)
Akhlaur Mesaj tarihi: Eylül 21, 2014 Mesaj tarihi: Eylül 21, 2014 CthuLhu said: fizban said: gokhan = veysel + sabri + eboue + tarik + yasin oldugunu gosterdi az once. +burak + arif Asdghdsstıhıhı.
applev0dka Mesaj tarihi: Eylül 21, 2014 Mesaj tarihi: Eylül 21, 2014 Süleyman Seba sezonu Arif Erdem sezonu
Red Mesaj tarihi: Eylül 21, 2014 Mesaj tarihi: Eylül 21, 2014 gökhan gönül bunu ilk defa yapmıyor zaten. ama iyi topçu ve efendi falan diye kimse bok atmıyor. yoksa gökhan'ın sırf gs maçlarında banko böyle 2-3 kendini atması var.
Red Mesaj tarihi: Eylül 21, 2014 Mesaj tarihi: Eylül 21, 2014 ha sonuçta buna penaltı verip gökhana sarı vermeyen hakemin hatası. bu sene zaten aziz başgan iyi çalışıyor federasyonla
keldron Mesaj tarihi: Eylül 21, 2014 Mesaj tarihi: Eylül 21, 2014 Pozisyona penaltı diyen fanatiklerle futbol tartışıyorsunuz ahahh bence bağzı fb taraftarı=akp seçmeni. Gram fark yok abi takım tutulur tartısma olur da su pozisyona penaltı diyen basket izlesin. Şu kadar temasa orda bile faul calınmıyor o ayrı.
Rerore Mesaj tarihi: Eylül 21, 2014 Mesaj tarihi: Eylül 21, 2014 applev0dka said: Süleyman Seba sezonu Arif Erdem sezonu bu sene gsbjk vs fb sezonu fenerasyon tarafını belli etti
moriarty Mesaj tarihi: Eylül 21, 2014 Mesaj tarihi: Eylül 21, 2014 http://www.adoffice.ge/img/works/outdoor/05_selpak.jpg
Liebe Mesaj tarihi: Eylül 21, 2014 Mesaj tarihi: Eylül 21, 2014 çok ufak bi çekmiş adam gökhan da salmış kendini yere bence penaltı olmaması lazım ama türkiye liginde böyle milyon tane penaltı çalınıyor. bugün manu ve chelsea maçlarını arka arkaya izleyip futbola doyduktan sonra lanet ediyorum böyle hakemlere ve futbolculara. en ufak temasa düt faul, yerlerde kıvrananlar böyle temasları abartanlar falan.
escape Mesaj tarihi: Eylül 21, 2014 Mesaj tarihi: Eylül 21, 2014 lel gdgd @demarkesports: İbrahim Kızıl: "Aziz Yıldırım bu işin tam şeyi olmuş yani konuşmak istemiyorum." Neyi olmuş neyi 😂
moriarty Mesaj tarihi: Eylül 21, 2014 Mesaj tarihi: Eylül 21, 2014 biri şu salağa smileylerin emojilerin çıkmadığını söylesin ya.
Rerore Mesaj tarihi: Eylül 21, 2014 Mesaj tarihi: Eylül 21, 2014 neyse biz ligden çekliyoruz size iyi eğlenceler
stormeagle Mesaj tarihi: Eylül 21, 2014 Mesaj tarihi: Eylül 21, 2014 Buda yetenek. Çaldırmış düdüğü. Yakışmadı Gökhan. Birde pozisyon sonrası hakeme gidip aferin çekiyor.
Theridone Mesaj tarihi: Eylül 21, 2014 Mesaj tarihi: Eylül 21, 2014 moriarty said: biri şu salağa smileylerin emojilerin çıkmadığını söylesin ya. Hem salak diyorsun hem soyleyin diyorsun, anlatin diyorsun :(
Öne çıkan mesajlar