mokoko Mesaj tarihi: Kasım 30, 2014 Mesaj tarihi: Kasım 30, 2014 7 dakika oynanmasında bi saçmalık yok. ömer sakatlandığında 3 dakika durdu maç. bi de üstüne 5 tane değişiklik vardı ve bi sürü daha pozisyon vardı saçmasapan oyunun durduğu. penaltı penaltı değil ayrıca özeti izleyip bide üstüne uzatma yorumu yapma hiç maçı izlemediysen
Fistan Mesaj tarihi: Kasım 30, 2014 Mesaj tarihi: Kasım 30, 2014 bence penaltı doğru adam kolu hareket ettiriyor topa
Rewendor Mesaj tarihi: Kasım 30, 2014 Mesaj tarihi: Kasım 30, 2014 mokoko said: 7 dakika oynanmasında bi saçmalık yok. ömer sakatlandığında 3 dakika durdu maç. bi de üstüne 5 tane değişiklik vardı ve bi sürü daha pozisyon vardı saçmasapan oyunun durduğu. penaltı penaltı değil ayrıca özeti izleyip bide üstüne uzatma yorumu yapma hiç maçı izlemediysen 5 tane, hatta 6 tane değişiklik her maç oluyor, 6 değişiklikli maçın 1 dakika uzadığı da oluyor, o mantıkla zaten yarımşardan 6 değişiklik, 2 dk da eksiklere telafi diyip 5 dk'dan kısa uzatma verilmemesi lazım. Eğer maçta ekstra bir olay çıkmadıysa (ki görünüşe göre çıkmamış) 5+ dk maç uzatmadan fazlası abartı kaçar.
aktiftablet Mesaj tarihi: Kasım 30, 2014 Mesaj tarihi: Kasım 30, 2014 Volkan ceza sahası dışında eliyle gole giden topu kesmesi, gözden kaçıcak bişey değil. 7dk uzatma da penaltı uydurulması hata falan olamaz. Bariz taraflılık var.
oldun Mesaj tarihi: Kasım 30, 2014 Mesaj tarihi: Kasım 30, 2014 penaltı dogru bence topa dogru kolu ile hareketleniyor ha oyuncu mal onu yapmasada top eline carpıcaktı muhtemelende gol olmıcaktı ama o hareketi yaptınca penaltı cıkar fenerin bir tane penaltısını da atlamıs aslında o cok daha bariz el direkte kaleye dogru gidiyor.Bir de volkana kırmızı vermeleri gerekiyordu.Hakemler bayaa kötü neyse yarın kazanırsak lideriz kazanamazsak -1 avarajlı cimbom lider böyle lige böyle hakemler normal bence
SeaGle Mesaj tarihi: Kasım 30, 2014 Mesaj tarihi: Kasım 30, 2014 Abi cidden attığı golden fazla gol yemiş bi takım nasıl lider oluyor lan.
Rewendor Mesaj tarihi: Kasım 30, 2014 Mesaj tarihi: Kasım 30, 2014 Hakem kolluyo desen öyle olsa gelen giden 4 tane atmaz. Millet 4er 4er atıp averaj düzeltiyo yine lideriz. Böyle de abzürt bi ligimiz var.
Tyrion Mesaj tarihi: Kasım 30, 2014 Mesaj tarihi: Kasım 30, 2014 Emre'nin atılacağı belliydi ki. maçı izleyenler emrenin kulağındaki kanı silen doktora canlı yayında gıyladığını görmüşlerdir. şimdi de çıkmış "allah belanı versin demedim, allah sizi bildiği gibi yapsın dedim" diyor. suçlu hakem yani. ama suç bizde kırmızı gören adamı büyük kaptan diyip pohpohluyoruz, yanında 3m avro veriyoruz. Fenerbahçe taraftarı olarak hakediyoruz bence.
DoruK Mesaj tarihi: Kasım 30, 2014 Mesaj tarihi: Kasım 30, 2014 7 dakika oynatip yettiremeyince yalandan penalti calinmasi abuk olmus tolga ozkalfa bu sefer suyunu cikarmis isin cok belli etmis. akp nin futbola yansimalari bunlar yakinda yan hakem orta acar hakem gol atar piskin piskin gulerler mactan sonra kimsenin de sesi cikmaz.
Red Mesaj tarihi: Kasım 30, 2014 Mesaj tarihi: Kasım 30, 2014 ne var bu fotoda ? adam topa vurmuş zaten.
applev0dka Mesaj tarihi: Kasım 30, 2014 Mesaj tarihi: Kasım 30, 2014 topa vurdugu anda içerde 10 kişi var abi, mesela 3 fenerli 5 es-esli falan var diye sayarak mı tekrar ettirmiyor penaltıyı, bunu olayı nedir
Red Mesaj tarihi: Kasım 30, 2014 Mesaj tarihi: Kasım 30, 2014 hatırlamıyorum da fotoda topa vurulmuş top havada sonuçta. ondan sonrakimin girdiğinin bir önemi yok. topa vurmadan önceki capsi koyun.
suBzer0 Mesaj tarihi: Kasım 30, 2014 Mesaj tarihi: Kasım 30, 2014 red 0.005 sn öncesi zaten dediğin caps abi :P
applev0dka Mesaj tarihi: Kasım 30, 2014 Mesaj tarihi: Kasım 30, 2014 yazıcaktım da üşendim yazmaya. top max 30-35 santim gitmiş 1 metre bile degil. adamın topa vurdugu hızdan 0.00005 saniye önce kaç kişinin içeride oldugunu hesaplayamıyormusun abi
fenn Mesaj tarihi: Aralık 1, 2014 Mesaj tarihi: Aralık 1, 2014 Fenerbahçe bu sezon ligin en çok penaltı kazanan (5) takımı oldu. Trabzon 2, G.Saray ve Beşiktaş 1'er penaltı vuruşu kullandı. Kanarya 11. haftalar itibarıyla son 7 sezonda 5 penaltı atarak rekor kırdı.
blackhavvk Mesaj tarihi: Aralık 1, 2014 Mesaj tarihi: Aralık 1, 2014 http://alkislarlayasiyorum.com/icerik/233179/mactan-once-kolunu-kestirmedigi-icin-penalti-yapan-eskisehirsporlu-futbolcu HAHAHAH en iyi başlık
dusuncelihayvan Mesaj tarihi: Aralık 1, 2014 Mesaj tarihi: Aralık 1, 2014 adam hala yanlış anlaşılma kurbanıyım diyor. Çıldıracağım arkadaş bu adamı savunanları da merak ediyorum nasıl bu kadar vicdansız olabiliyorlar.
Esnaf Mesaj tarihi: Aralık 1, 2014 Mesaj tarihi: Aralık 1, 2014 dün hakem olmasa bu kadar olmazmış ya asflkhalsf emre bildiğin önüne gelene tekme atmış :) bu kadar geç kırmızı yemesi bile mucize şu maçtan sonra emre ye en az 10 maç ceza verilmesi lazım hatta futboldan men edilse yeri ama nerdeeee ceza bile gelmeyebilir hakem suçlu gösterilir
Darksun Mesaj tarihi: Aralık 1, 2014 Mesaj tarihi: Aralık 1, 2014 Teknik direktör hala ağlıyor bize çok kolay kırmızı çıkıyorlar, 2 penaltımız verilmedi diye, pes ya.
Esh Mesaj tarihi: Aralık 1, 2014 Mesaj tarihi: Aralık 1, 2014 dusuncelihayvan said: adam hala yanlış anlaşılma kurbanıyım diyor. Çıldıracağım arkadaş bu adamı savunanları da merak ediyorum nasıl bu kadar vicdansız olabiliyorlar.
fizban Mesaj tarihi: Aralık 1, 2014 Mesaj tarihi: Aralık 1, 2014 of tekrar izledim de, penaltinin yanlisligindan cok tolga ozkalfa'nin penaltiyi once calmayip sonra hassiktir butun mac sictim simdi de sivayayim diyerek penaltiyi calmasi cok aci. bi daha mac verilmesin bu hakeme.
applev0dka Mesaj tarihi: Aralık 1, 2014 Mesaj tarihi: Aralık 1, 2014 ikinci yarı fener Beşiktaş derbisini verirler
Theridone Mesaj tarihi: Aralık 1, 2014 Mesaj tarihi: Aralık 1, 2014 beşiktaşın da ne hakkı varmış kardeşim yiye yiye bitmedi
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Aralık 1, 2014 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 1, 2014 Emre umarım bırakır sezon sonu, bu sinirle egoyla birini öldürür yoksa 1-2 sene daha oynarsa
Öne çıkan mesajlar