BulletRide Mesaj tarihi: Eylül 3, 2014 Mesaj tarihi: Eylül 3, 2014 Bari sözleşme sınırı koydun 8 diye, oynattır bu adamları. Hoca isterse 8'ini de yedeğe koysun ya da 8'ini de sahaya sürsün sanane? Sınır yine kalsın ona bile razı hale geldik. Atıyorum Chedjou belki Anderlecht maçına kadar ligde yedek oturacak ligde çok da gerek yok o kadar iyi stopere diye, maç eksiği olacak tonla CL'de ilk maçta sahaya çıkacak. Bu baya büyük sorun Bir de sınır kalksa bile bu çarktan ekmek yiyen herkesin bir yerli sevdası, yerli dayatması olur. Aşığız resmen yerli malına, gerçekten baya patolojik boyuta ulaştı bu; profesyonellik olmasın herkes duygularıyla hareket etsin bayılıyoruz. Bak bu adam kötü ama 10 numara Galatasaraylı diye diye dileniyoruz, ulan zaten ülkenin %35'i Galatasaraylı en az
Natanyal Mesaj tarihi: Eylül 3, 2014 Mesaj tarihi: Eylül 3, 2014 Abi şu bana en çok koyan laflardan birisi esasen; adam yok diye o kadar para verdik. Bunu her takım yapıyor. Almak zorunda değiliz. Adam yoksa yetiştir, yetiştiremiyorsan gönüllü scouting işine gir. Almancı getir. Yoksa devşir, idare et. Yeter ki şu Anadolu kulüplerine 4-5 milyon euro vermeyin. Ya Ajax dediğimiz takım, altyapısı dünyaca ünlü ve bir ton adam çıkarıyorlar. Senede yanılmıyorsam 10 milyon euro sadece yatırım yapıyorlar ve dünyada alt yapıya direkt olarak en çok yatırım yapan kulüplerdi. İki Tarık parasına her yıl 16 milyonluk ülkede onlarca adam çıkartıyorlar. Eğitim veriyorlar. Yarısına iyi eğitimciler tutup, 5 yılda 20 tane Tarık çıkartabiliriz. Ülkenin potansiyeli alt yaş gruplarında yeterince görülüyor. Eğitimsizlikten, mental olarak geliştirilemediklerinden dolayı hepsi 20'li yaşlarda patlıyor. Altyapı zor iş, risk etmeyiz derseniz de gönüllü scouting sistemiyle Almanya, Hollanda da vs. onlarca Türk var. Eskişehir güle güle diyor işte Tarık'ı 250k euroya aldık diye. Büyük kulüpler bu adamları bulup 250K'ya erkenden alamazlar mı? Bal gibi alırlar. Hep aynı örneği veriyorsun diyeceksiniz ama Altınsay - Hakan olayı işte. Salih'i Buca'dayken istiyordu. Şener'i Buğsaş'tayken. Oğuzhan'ı 750k euroya getirtti. Berat'ı 300k euroya almıştı ama onu da BJK yok etti. Altınsay tarzı tek bir adam ya da kişiler yok mu FB - GS de? Ha keza Altınsay'ın BJK camiasında olması da bu leş yönetim anlayışıyla bir şey değiştirmedi ama maksat örnek olsun. İsmail işte güzel örnek olsun. Sağ bek yok, alınmıyor. Sol bekten devşir, Arsenal maçlarında neredeyse sıfır hatayla oyna. Solak adamın sağ bek performansı ortada. Büyük kumar devşirmek ama tutturma imkanında var. Ha keza ben Semih'in geçen yıl ki sağ bek performanslarını stoperliğinden daha çok beğenmiştim asdfsd Ona göre sistem yap. Yeter ki şu Anadolu kulüplerine o paralar verilmesin... Her verdiğinde bir sonrakinde daha da tok satıcı rolüne bürünüyorlar.
Red Mesaj tarihi: Eylül 3, 2014 Mesaj tarihi: Eylül 3, 2014 Esnaf said: en büyük hatamızı bu adamları takımda tutmak oldu bencede.her ne kadar selçuk u beğensemde takımda yeniçerileri tutmak hata oldu bizdede yeniçeri bitmiyor arkadaş.şükür tayfası gidiyor arda geliyor arda gitti şimdi bu 2 adam geldi asşklfdjas bjk ve fenerde böyle sorunlar olmuyor lan ne güzel sabri'yi hemen gönderip selcuk ve burak'a zam yaparak çözmeye çalıştılar ama bu öyle çözülecek bir şey değil yani. her musait anda sorun çıkarmaya devam edeceklerdir. cemali'yi izlemedim ama adamın tipinden canavar gibi oynacakmış enerjisini alıyorsun sdfs. yarın bu adamlar yüzünden selcuk vs daha az forma şansı bulursa eğer takımı karıştırırlar prandelli'ye karşı.
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Eylül 3, 2014 Mesaj tarihi: Eylül 3, 2014 O zaten her türlü olacak GSde, yabancılar dışlanmış durumda, gençler falan ayrı, Selçukcu Türkler ayrı takılıyorlar. Şimdi Selçuk, Burak olmadan Şınayder-Pandev koy, Şınayder şov yapar yaptırır, ama bu ikisiyle beraber sahadayken adam oynamak bile istemiyor bariz.
aquila Mesaj tarihi: Eylül 3, 2014 Mesaj tarihi: Eylül 3, 2014 sen git kurdistan milli takimina kadro kur.
Rerore Mesaj tarihi: Eylül 3, 2014 Mesaj tarihi: Eylül 3, 2014 Pandev de hiç yabancı tipi yok firek tc pasoportu verebilirsin aslında
moriarty Mesaj tarihi: Eylül 3, 2014 Mesaj tarihi: Eylül 3, 2014 http://img.hurriyet.com.tr/_np/9859/25799859.jpg
scorch Mesaj tarihi: Eylül 4, 2014 Mesaj tarihi: Eylül 4, 2014 Rerore said: Pandev de hiç yabancı tipi yok firek tc pasoportu verebilirsin aslında Pandev'in tip direk apartman kapıcısı ya. Her an bekliyorum, "abi akşam ekmeği geldi yanlız dün yine ekmeğin parasını göndermemişsiniz abi bakkal kızıyor." diyecek diye bekliyorum.
scorch Mesaj tarihi: Eylül 4, 2014 Mesaj tarihi: Eylül 4, 2014 Liebe said: olm sizin göğüs reklamı mı yok? başkan senelik 10m istiyormuş ondan anlaşamamışız henüz en yüksek veren kazakmı özbek mi ne devleti çıktı işte o da 8m diyorlar. vermem çekmiş aysal işin muhtemel gerçek kısmı da şu ; Türkiye'de spor denilince akla gelenler; Şike,Doping,Kavga,Mahkeme,Tribün terörü, Polis, Şiddet. sonuç olarak sponsorlar çekiliyor piyasadan yenileri de girmek istemiyor. ve makul paralara bile sponsor bulamıyorlar. (hatırlayın son yıllarda beşiktaş bile sponsor bulurken sıkıntı çekiyordu. fenerbahçe muhtemelen gelen tekliflerden tatmin olmayınca bu seneki yönteme başvurdu akıllıca taraftarı gazladı, GS hem bu gazı taklit olmasın diye uygulamadı, hemde bulurum ben istediim paraya diye havaya girdi sonuç ortada) yarın öbür gün devletin skimsonik bir kurumunu formada reklam görürsek şaşırmayın.
Natanyal Mesaj tarihi: Eylül 4, 2014 Mesaj tarihi: Eylül 4, 2014 BJK-FB-GS'nin sponsor bulamama ihtimali zaten yok, tam anlamıyla dediğin gibi oluyordur. Avrupa'dan iki sene men yemiş bir takıma kimse tatmin edici bir miktarda sponsor olmak istemez. Ha keza GS'nin de FFP olayları vs. derken sponsorların pek atlamadığını düşünüyorum. Bugün bir forma reklamı en az 3 senelik alınıyor. Boktan rakamlara üç sene alınacağına seneye daha iyi bir düzende daha iyi miktarlara anlaşma yapılabilir. FB şampiyon olsa atıyorum, ŞL'e direkt gitse çok daha iyi bir anlaşma yapacak. Burada işte FB hızlı davrandı ama, kararı önceden vermişler belli. Taraftarımıza adıyoruz bu sezonu, çok istiyorlar forma reklamı olmasın qq diye diye yedirdiler. GS geç kaldı harbi asdf Beşiktaş'ın basketbol şubesinin olayı işte, bir ton sponsor geliyordu ama hep ölücü tekliflerdi. Düşünün ki kendi yöneticimiz 1 milyon euroluk sponsorluk yapmıştı en son tekliflere dayanamayıp. O kadar düşük ve saçma sapan tekliflerdi. İmzalamıyordu Fiko da mantıklı olarak. Şubenin, hatta kulübün parası yokken bir de basketbol yükü çıkıyordu.
Cthulhu Mesaj tarihi: Eylül 4, 2014 Mesaj tarihi: Eylül 4, 2014 storedaki 240tl olan formanın olayı ne? 139 olanla farkı nedir?
madcow Mesaj tarihi: Eylül 4, 2014 Mesaj tarihi: Eylül 4, 2014 mac forması vs taraftar forması? bilemedim
applev0dka Mesaj tarihi: Eylül 4, 2014 Mesaj tarihi: Eylül 4, 2014 Fikret Orman demişti, devlet desteği çekilince fb-gs sponsor bile bulamayacak diye, ileriyi gören büyük başkan sdsafs
Cthulhu Mesaj tarihi: Eylül 4, 2014 Mesaj tarihi: Eylül 4, 2014 madcow said: mac forması vs taraftar forması? bilemedim yok değil abi. taraftar forması 99 zaten. kafamı karıştıran da o. gerçi birinde match jersey diyor birinde stadium jersey. taraftar forması da iyice leş anlaşılan
scorch Mesaj tarihi: Eylül 4, 2014 Mesaj tarihi: Eylül 4, 2014 99 tl olan çöpten devşirme plastik forma, yaz günü onu giy bakalım ne oluyor şsakdfj de-hidrasyondan komalık olursun 90 dk. sonunda.
BulletRide Mesaj tarihi: Eylül 4, 2014 Mesaj tarihi: Eylül 4, 2014 applev0dka said: Fikret Orman demişti, devlet desteği çekilince fb-gs sponsor bile bulamayacak diye, ileriyi gören büyük başkan sdsafs Haftaya netleşir :D Bizimkiler çıkıp delikanlı gibi söylüyor, Telekom son anda iptal etti anlaşmayı şu an çabalıyoruz ama hazırlıksız yakalandık diye. Sponsor gelirinden vazgeçmek günümüzde mümkün değil, diğer ezeli rakibimiz biraz duygusal girmiş daha çok forma satacağım sponsor almayıp, arayı bununla kapatacağım diye ama son 2 senenin bile altında kalmış rakamlar, Kiğılı da şutlandı haliyle. Galatasaray, Gazprom'u bağlamış fakat rakam Telekom civarında; istenilen seviyeye çekilemezse muhtemelen razı gelinecek
Öne çıkan mesajlar