Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Galatasaray 2014 -2015 Sezonu Genel Tartışma - 1

fenn

Öne çıkan mesajlar

eve gec geldigim icin macı simdi izledim bastan sona tekrarını acıp.

sneijder i savunmanın onune koyup ilk topa onun sahip olmasını saglamak takımı direk 3 kat hızlandırmıs topu max 1 kere durtup pas atıyor cunku herif.

olcan burak selcuk cok istekliydi ben begendim 3 unu de.
burda cemaliye yazanlar var diye mac boyunca dikkat ettim. bir dısarı cıkan sut 2 hatalı pas dısında hatasız oynamıs adam direkten cıkan topu var 2 3 tane cok net pası var daha napacak bu herif.

yine topla oynayan savunma eksikligi hissedilmis olmalı ki, defanstayken 5 4 1 hucumdayken 3 5 2 formatına giden bir formasyon gorduk melo savunmanın ortasında. mancini de yapmıstı olmamıstı. ceju cakma sag bek melo savunma ortası arsenal bizi yer.

sivas cok pozisyon buldu ama onun dısında takımın oyunu iyiydi. cok hareketli az yatan cok pas yapan bosa iyi kacan bir takım vardı ki biz de iyi pozisyon bulduk ama daha cok bulmalıyız bu kadar pasa topa sahip olmaya az pozisyon yaratıyoruz.

tarık kesin orta calısmalı bu kadar bal yapmayan arı yazıktı. ki ben tarık ı galatasarayda begendim tabiki o parayı etmiyor ama yerli bek alacaksak verecegimiz paranın en karsılıgını bu vericek. iyi gidip geliyor dribblingi adam eksiltmesi de var. bi de ortayı saglam acsa tamamdır.

burda degil de twitterda falan olcanın pozisyonunu gokhanla karsılastıranlar olmus. hepsine burdan bir lol yolluyorum.

galibiyet iyidir.
Sosyal ağlarda paylaş

Cemaliyi hala iyi oynadı diye savunmayı delirtmeyin adamı ya gsgsg
Size rahat 5-6 pozisyon sayarım bariz tehlikeli atağı piç ettiği pozisyon.

Dönüp bir tane şut çekti kaleye o kadar, sizden başka iyi diyen yok adam töbe yarabi ya

Ulan yeto yekta bile 10 dk da cemalinin 80dksından daha çok dikine yürüdü be fsgs
Sosyal ağlarda paylaş

Tribünde taş çatlasa 15 bin taraftar vardı ama etkiliydi. Genelde alkış ve top rakipteyken yuhalamalar, ıslıklamalar oldu.

Bizimkiler top kaybı yapınca destek amaçlı hep alkışlandı. Selçuk ve Burak aleyhine de hiç protesto yapılmadı.

Dediğin gibi çok keyifliydi maç. İlk yarıdaki oyunla maçı bitirsek tadından yenmezdi.
Sosyal ağlarda paylaş

Burak yerine Elmander gibi bir adam olsa bu sezon bu takım çatır çatır top oynar ama işte Burak öyle bir oyuncu ki takımın kimyasını bozuyor.

Anca işte yakaladığını atarsa çekilebilir oluyor Burak. 1 senedir o konuda da çok kötü olunca ıslıklanması normal.

Selçuk konusu çok garip. 2 sene harikalar yaratan adamın 1 senede bu kadar düşmesinin izahı çok güç.
Sosyal ağlarda paylaş

saçma sapan bir maçtı. tarafsız bakarsak keyifli maçtı. iki tarafta açık oynadı. da takım zaten kötü gideren daha ilk yarı sivas paket edebilirdi galatasaray'ı. duran toptan attığımız golle kırıldılar biraz ama 2-0'dan sonra bile adamlar 2-2 yapıyordu yani. ilersi için hiç bir ışık yok. 3 puan aldık o kadar. arsenal-kayseri-fener var. o zaman belli olur mesele.

öyle el ele tribüne koşmalar falan biz yemeyiz. iki yüzlülüğü baydı bunların. aylarca bi bok yapmayıp sırf aman ıslık yemeyek diye salak salak hareketler. el ele koşacağına topunu oyna amk.

chejdu-melo-muslera-sneijder. gerisini at çöpe.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...