eldar Mesaj tarihi: Eylül 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2014 adnan öztürk benim bildiğim potansiyel başkan adayları arasında en iyisi olur. Gülenci falan da değildir, ancak mevcut siyasi iklimde böyle göz önüne çıkmayı istemeyebilir. Aynı şekilde klübün durumu da çok iyi olmadığı için kafası çalışan adamlar açık çek görmeden aday olmayacaktır. Ha alp yalman olur tabi, kaybedecek bir şeyi yok çünkü. Bu yaştan sonra hobi gibi başkanlık yapar :=. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stormeagle Mesaj tarihi: Eylül 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2014 Aile şirketlerine 2004 yılında Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu (TMSF) tarafından el konulmasına dek Türkiye'nin ekonomik olarak en güçlü ailelerinden birinin üyesiydi. Türkiye'nin ilk özel televizyonu Star TV'nin eş kurucusudur. Günümüzde siyasi sığınma hakkı alarak Fransa'da yaşamaktadır. (d. 26 Aralık 1960, Adapazarı), Türk işadamı, siyasetçi ve Genç Parti Genel Başkanıdır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rerore Mesaj tarihi: Eylül 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2014 Plan büyük Cem uzan başgan Aysal federasyon a geçecek Spnra babşbakan cb Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Eylül 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2014 ADAM https://twitter.com/UzanCC_/status/514878507894460416 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Eylül 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2014 Fatih terim lobisi basariya ulasti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
madcow Mesaj tarihi: Eylül 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2014 yani unal aysalı yakalamıssın suremizi astık olur mu ya? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
atesbenicagiriyo Mesaj tarihi: Eylül 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2014 futbolcuların cezasını aysal çekiyor, adam kordine edip koymuş işte ama mal burak ve selçuk beceremiyorsa suclu yönetim olmamalı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Eylül 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2014 https://pbs.twimg.com/media/ByVQmH2IYAEOFow.jpg :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Eylül 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2014 atesbenicagiriyo said: futbolcuların cezasını aysal çekiyor, adam kordine edip koymuş işte ama mal burak ve selçuk beceremiyorsa suclu yönetim olmamalı. Allah allaahhhh Bu takım GS tarihinin en başarılı dönemlerinden birini yaşatmadı mı biz taraftara? 3 yılda 2 şampiyonluk, üst üste her sene ŞL oynayıp bir de gruplardan çıktık neyi beceremediler ki? Her sene şampiyonlar ligi kupasını kaldırıyorduk da üç senedir mi kaçırıyoruz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sexdrugsrocknroll Mesaj tarihi: Eylül 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2014 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serjuhan Mesaj tarihi: Eylül 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2014 Sen adamı apar topar başkanlık için ikna et hiç aklında yokken, sonra arkasında türlü katakulli divanda vs. Ulan bu Galatasaray'ın düşmanı Galatasaraylılar gerçekten. Başkanın devam etmeme kararı gerçekten üzdü beni. Yine Polat tier adamlara kalıp eski düzene dönecez :( Bunun dışında her soruya tatmin edici cevaplar verdi. Abuk subuk atıp tutanlar, Terimci organizmalara filan kapak olsun. Terim olayının da anlattığından farklı olmadığına eminim. Terim'i az çok tanıyoruz sonnuçta. Hala takımın başına Terim'in gelmesini isteyen Galatasaraylı varsa da lütfen sittirsin gitsin artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rerore Mesaj tarihi: Eylül 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2014 Eğer milli takımdan kovulmassa 5 sene sonra terim gs başkanı ya da federasyon başkanı o yüzden fazla da arayı bozmamak lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serjuhan Mesaj tarihi: Eylül 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2014 O gün bırakırım Galatasaray'ı takibi, ta ki gidene kadar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rerore Mesaj tarihi: Eylül 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2014 Terim in gs başkanıyken yapacağı transferleri süşünemiyorum Aziz yıldırımı bile sollar bence td e salça olma açısından Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Eylül 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2014 devrim yapar başkan-td modelini ortaya koyar, maç öncesi takım elbiseler ile gelir, futbolcular ısınırken eşofmanları giyer klubeye iner Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Eylül 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2014 Seneye Feda ya girersiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rerore Mesaj tarihi: Eylül 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2014 Aysal büyük başgandı ya Cem uzan lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Eylül 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2014 ulan aysal'ı bitirdiler ya bir şey demiyorum. hakkaten yazıklar olsun. ne terimmiş ameke. taraftarından basınına medyasına hükümetine el ele terim lobisi adamı göndertti sonunda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Eylül 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2014 çok üzüldüm lan umarım prandelli ile yola devam edilir.denizli ve yanal isimleri dolaşıyor ama umarım doğru değildir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
souldarkorn Mesaj tarihi: Eylül 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2014 Galatasaray'da sıcak gelişmeler yaşanmaya devam ediyor. Başkan Ünla Aysal'ın dün gece 25 Ekim'de yapılacak olan başkanlık seçimlerinde aday olmayacağını açıklamasının ardından teknik direktör Cesare Prandelli'nin de takımdan ayrılacağı iddia edildi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Eylül 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2014 iddia edilmese şaşardım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Eylül 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2014 yeni başkan yeni td abi. devre arası gider prandelli en kötü. denizli diyorum ben de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
madcow Mesaj tarihi: Eylül 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2014 inc. denizli. yabancı td kalacagını sanmıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Eylül 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2014 melo mesela basının bir dahaki goygoyunda satılır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Eylül 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2014 hade geçmiş olsun bu sene direk gg.gg olmasak bile hiç izleyesim kalmadı artık takımı soğuttular iyice takımdan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar