Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Galatasaray 2014 -2015 Sezonu Genel Tartışma - 1

fenn

Öne çıkan mesajlar

adnan öztürk benim bildiğim potansiyel başkan adayları arasında en iyisi olur. Gülenci falan da değildir, ancak mevcut siyasi iklimde böyle göz önüne çıkmayı istemeyebilir. Aynı şekilde klübün durumu da çok iyi olmadığı için kafası çalışan adamlar açık çek görmeden aday olmayacaktır.

Ha alp yalman olur tabi, kaybedecek bir şeyi yok çünkü. Bu yaştan sonra hobi gibi başkanlık yapar :=.
Sosyal ağlarda paylaş

Aile şirketlerine 2004 yılında Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu (TMSF) tarafından el konulmasına dek Türkiye'nin ekonomik olarak en güçlü ailelerinden birinin üyesiydi. Türkiye'nin ilk özel televizyonu Star TV'nin eş kurucusudur. Günümüzde siyasi sığınma hakkı alarak Fransa'da yaşamaktadır. (d. 26 Aralık 1960, Adapazarı), Türk işadamı, siyasetçi ve Genç Parti Genel Başkanıdır.
Sosyal ağlarda paylaş

atesbenicagiriyo said:

futbolcuların cezasını aysal çekiyor, adam kordine edip koymuş işte ama mal burak ve selçuk beceremiyorsa suclu yönetim olmamalı.

Allah allaahhhh Bu takım GS tarihinin en başarılı dönemlerinden birini yaşatmadı mı biz taraftara? 3 yılda 2 şampiyonluk, üst üste her sene ŞL oynayıp bir de gruplardan çıktık neyi beceremediler ki?

Her sene şampiyonlar ligi kupasını kaldırıyorduk da üç senedir mi kaçırıyoruz?
Sosyal ağlarda paylaş

Sen adamı apar topar başkanlık için ikna et hiç aklında yokken, sonra arkasında türlü katakulli divanda vs. Ulan bu Galatasaray'ın düşmanı Galatasaraylılar gerçekten.

Başkanın devam etmeme kararı gerçekten üzdü beni. Yine Polat tier adamlara kalıp eski düzene dönecez :(

Bunun dışında her soruya tatmin edici cevaplar verdi. Abuk subuk atıp tutanlar, Terimci organizmalara filan kapak olsun.

Terim olayının da anlattığından farklı olmadığına eminim. Terim'i az çok tanıyoruz sonnuçta.

Hala takımın başına Terim'in gelmesini isteyen Galatasaraylı varsa da lütfen sittirsin gitsin artık.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...