Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Galatasaray 2014 -2015 Sezonu Genel Tartışma - 1

fenn

Öne çıkan mesajlar

Red said:

sneijder geldiği günden beri kötü oynuyor bu adam. e yönetimin burak ile selcuk'a yaptığı zam da bunu gösteriyor zaten. fakat yönetimin bu hamlesinin işe yaramadığını görüyoruz. kıskançlık kompleks ve kezbanlık yiyip bitirmiş selcuk'u net bir şekilde. daha sneijder geldiği ilk günden tek tek izlesek her maç selcuk'un bilerek atmadığı ne paslar buluruz. bugun daha maçın ilk dakkalarında sol taraf bomboştu sneijder'e atmadı yine.

snijder de insan
90 dakikalık maçın 45 dksı pas bekliyor
melo, telles filan olmasa pas gelmeyecek adama
yekta filan da oynarsa pas veriyor :)
Sosyal ağlarda paylaş

Sneijder geldikten sonra Selçuk'un neden formunun düştüğü ile ilgili güzel bir yazı vardı ekşide, buraya da konmuş muydu hatırlamıyorum ama futbol nedenleriyle açıklamıştı filan.
Açıkçası ben de sadece kompleks olduğunu düşünmüyorum, fakat belini bile doğrultamadığı bir gerçek. Muhtemelen özel yaşantısıyla da ilgili bu durum. Belli bir süre dinlendirilmesi gerekiyor aslında ama ligde maalesef. Yine de 2-3 hafta oynamasa çok daha iyi...
Sosyal ağlarda paylaş

hala özel hayat diyorsunuz abi.

-bol küfür içerir-

galatasaray tarihinde yok böyle olay. kimler geldi geçti kimse maç ortasında karı gibi çıkıp gitmedi. bi de bu adam takım kaptanı. bu hale kendileri getirdiler. takım içinde takım kurdular ismini burselspor yaptılar. arada mançini kaynadı garibim. burak yılmaz'ın 1 yıldız 100 gol programını izledim. orda da net bir şekilde mançini beni şurda oynattı gol atamadım falan diye ağlıyordu burak.

selcuk muhtemelen o maçtan sonra gitmek istedi. belki düzelirler diye paraya boğdular. ama para bile kurtarmadı işin özeti bu. şuanda da muhtemelen bir iç çatışma yaşıyordur. hem paraya kıyamıyor hem de takımda mutlu dğeil. ikisi ortasında kalmış işte.

ayrıca sneijder'i de baya baya sevmiyor selcuk. öyle yalandan gstv'ye biz iyiyiz demekle olmuyor.

Sosyal ağlarda paylaş

haberin gerçek olma ihtimali çok yüksek. çünkü selcuk'un menajeri de o konuda melo'ya laf sokmuş.

siz de melo gibi oynayın çektirin üçlünüzü. adam 3 senedir aslanlar gibi top oynuyor. taraftar da seviyor. melo 2 sene istikrarlı bok gibi oynasa o da ıslıklanır.

ha sabri olsaydı ve üçlü çektirseydi laf edebilirler miydi ? işte bu yüzden yeniçeriler sdfs
Sosyal ağlarda paylaş

melo'nun yaptığı ayıp, yerliler bebe tamam da takım forması giymiş adamları ıslıklayan adamları sırf seni seviyorlar diye ödüllendirmek tamamen saçmalık

takım olamadığından yakınılıyorsa bu tip davranışlarda eleştirilmeli

adamın iyi hatta çok iyi olması takıma yapılan ayıba seyirci kalmasını gerektirmiyor. Melo'nun üçlüsünün savunulacak yani yok.
Sosyal ağlarda paylaş

adam iyi oynayıp seyirciden takdir aldığı maçta 3'lü de çektirir 31 de. saçma salak top oynayıp düzgün oynayana laf atmak ancak bizim gibi yeto adamların yabancı kısıtlaması yüzünden eşşek yükü para kazandığı ülkelerde olur.

3 yabancı sınırlaması varken de bu ülkede futbol bok gibiydi, şimdi de öyle. bari 11 yabancıya izin verseler afrikadan 11 black mamba getirtip adam gibi futbol izlesek. şimdiki maliyetin 10'da 1'ine doğru düzgün ligimiz olsa fena mı olur?
Sosyal ağlarda paylaş

takımda hiçbir şey değişmiyor ya. aysal değiştirir diye düşünmüştüm ama o da bu yeniçeri konusunda başarısız oldu.

geçmişe bakıyorsun hep aynı sahneler. problem çıkaran türk futbolcular. diğer yanda sanki babalarınnı takımı gibi formalarının hakkını veren profesyonel yabancılar. kazanan hep yerliler oluyor.

selcuk'un menajeri aracılığıyla melo'ya laf sokması işi artık netleştirdi yani.
Sosyal ağlarda paylaş

Abi selcuğun haklılığı haksızlığı vs. vs. hepsini boşver. hic bir önemi yok haklı yada haksız olmasının. tepki vermişmiş, duyguları incinmişmiş, hocası yanlış yerde oynatıyormuş vs vs.

bunların hepsi laf, boş laf.

o tribündeki seyirci sana cephe almışsa, istersen yerden göğe kadar haklı ol, o takımda kalmak istiyorsan alttan alacaksın, özürünü dileyecek kendine çeki düzen vereceksin. yapmıyorsan da buyur kapı orada. tabii bu aldığı paranın yarısına mı gider bilinmez, onu göze alacaksın. zira şu oyunla şu yaşından sonra bir arda şansı yok selçuk için. ama gittiği yerde de bundan farklı olmaz bu oyununu devam ettirirse.

paşa paşa çıkacak kendi oyununu düzeltecek - nasıl yapacağı tribünün umurunda olmaz - sonra barışır tribünlerle o kolay kısmı.

bu takımlar hakan baltaları bile heh neyse hadi oynuo işte arada yine affetmiş, selçuğu da affeder yeter ki toparlasın kendini, öyle yok melo 3lü çektirmiş, yok yabancılar çok kazanıomuş, yok bilmemneymiş, burak kardeşimi gol kralı yapıcam ile olmaz bu işler. çatışarak batar sadece yükselmez.

misal şimdi bu menejerinin açıklamaları? ne işe yaradı? burağı ay bebişim kıyamam diye bağrınamı basacak tribünler? geçen maç küfür etmediler ama bu maç edecekler işte adım gibi eminim, tahrik unsuru oluyor bu taraftarlara. bizim tribünler böyle işte oldboyz kafası yani üniversite eğitimi alanı da aynı, inşaattan geleni de. büyük iş başarmış menejer afferim gerizekalı.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...