Redeagle Mesaj tarihi: Kasım 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2014 Kaede said: bg bayağı ortaokul tier fanfiction kafasında üzgünüm http://www.reactionface.info/sites/default/files/imagecache/Node_Page/images/1310672082321.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Kasım 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2014 one trick ponini yesinler senin :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Kasım 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2014 tanri muhabbetleri derken avatarlarin yere inmesi ve direk olaylara girmesini kastediyorum, avatar uclemesindeki dawson's creeki degil ayrica bhaalin olmeden dolunu dunyaya dagitip "Muhaha geri gelicem" hikayesini iyi bir konu olarak goruyorsan isimiz var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Borastus Mesaj tarihi: Kasım 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2014 uu kafalar iyiymiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Regalya Mesaj tarihi: Kasım 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2014 olm D&D 3.5 dan sonra zaten çöp bg de iwd de çöp ama gene oynatıyordu misal bende iwdye kayan kitledenim oyun zevki bazında Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Kasım 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2014 Ahahah iwd hep boktan oldugu icin topige bakma zahmetinde bulunmamistim, cok eglenceli imis oysaki (tu) Forgotten realms en kotu, dragonlance bile ondan iyi /discuss Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Kasım 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2014 Kambersiz düğün olmazdı tabii. Bence Bhaal'ın diriliş hikayesi tüm Persona'ların hikayesinin toplamını döver. Hatta 1000 Bhaal 10000 Solid Snake'i yokeder. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Kasım 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2014 http://i3.kym-cdn.com/entries/icons/original/000/004/403/Girls.png Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Kasım 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2014 Çok fantastik kitak okumadım ama Drizzt'i okumam yetti lan . lise'de bile bu ne ergen kitaptır demiştim. Ilk 3 kitap , atmosfer, gündelik drow hayati fln... :) idare eder güzel demiştim ama ondan sonra cıkan bu wulfgar,cüce fln. vardı okumaz olaydım o üçlemeyi. Kim bilir ondan sonra neler cıkmıştır... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Kasım 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2014 salvatore'un dövüş betimlemeleri çok iyiydi ya hala en sevdiğim üçlemelerden biridir karaelf üçlemesi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Kasım 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2014 valla ben sadece ilk çıkanı okumuştum, homeland miydi süper kitaptı yalan yok sonra 2 tane de daha okudum çöp tier'di onlar gerisini okumadım zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scorch Mesaj tarihi: Kasım 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2014 bi kaybınız yok zaten 1000 orcs'a kadar okudum serisini her seferinde hadi bi daha deneyelim diye diye homeland ve 2. kitaptan sonrası ağır tırt. her türlü drizzt sonunda ezer olayına dönüyor işte. kahraman ölüyor 2 kitap sonra geri diriltiliyor falan. tam bir kısır döngü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cute Mesaj tarihi: Kasım 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2014 31 new classes ¿ Deneyen var mı neler varmış yeni. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Kasım 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2014 Kaede said: ayrica bhaalin olmeden dolunu dunyaya dagitip "Muhaha geri gelicem" hikayesini iyi bir konu olarak goruyorsan isimiz var Çünkü kolpa avrupa settinginde büyülü ragnite madeni için çıkan savaşta süper general olan aceminin aşk hikayesi çok daha iyi bir konu evet. Drizzt genel olarak pek matah bi karakter değil, drowlar hakkında bişeyler okumak istiyorsanız War of the Spider Queen serisi fena değildir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Kasım 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2014 http://i.imgur.com/FquEcmV.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komutan Mesaj tarihi: Kasım 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2014 axedice said: Kaede said: ayrica bhaalin olmeden dolunu dunyaya dagitip "Muhaha geri gelicem" hikayesini iyi bir konu olarak goruyorsan isimiz var Çünkü kolpa avrupa settinginde büyülü ragnite madeni için çıkan savaşta süper general olan aceminin aşk hikayesi çok daha iyi bir konu evet. Drizzt genel olarak pek matah bi karakter değil, drowlar hakkında bişeyler okumak istiyorsanız War of the Spider Queen serisi fena değildir. Bırakın Japonların aynı tip ergen karakterlerle doldurduğu hikayeleri de Batı'nın shared worldlerini de. Kaliteli fantastik kurgu George R. Martin gibi bağımsız yazarlardan çıkıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Kasım 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2014 e torment da hafizasini yitirmis bir adamin kendini arama hikayesi o zaman ayy ne kadar klasik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenris Mesaj tarihi: Kasım 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2014 Cute said: 31 new classes ¿ Deneyen var mı neler varmış yeni. Bg2 deki kitleri koymuslar iste. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar