Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

icewind dale enhanced edition

knox

Öne çıkan mesajlar

Çok fantastik kitak okumadım ama

Drizzt'i okumam yetti lan . lise'de bile bu ne ergen kitaptır demiştim. Ilk 3 kitap , atmosfer, gündelik drow hayati fln... :) idare eder güzel demiştim ama ondan sonra cıkan bu wulfgar,cüce fln. vardı okumaz olaydım o üçlemeyi.

Kim bilir ondan sonra neler cıkmıştır...
Sosyal ağlarda paylaş

bi kaybınız yok zaten 1000 orcs'a kadar okudum serisini her seferinde hadi bi daha deneyelim diye diye homeland ve 2. kitaptan sonrası ağır tırt. her türlü drizzt sonunda ezer olayına dönüyor işte. kahraman ölüyor 2 kitap sonra geri diriltiliyor falan. tam bir kısır döngü.
Sosyal ağlarda paylaş

Kaede said:
ayrica bhaalin olmeden dolunu dunyaya dagitip "Muhaha geri gelicem" hikayesini iyi bir konu olarak goruyorsan isimiz var

Çünkü kolpa avrupa settinginde büyülü ragnite madeni için çıkan savaşta süper general olan aceminin aşk hikayesi çok daha iyi bir konu evet.

Drizzt genel olarak pek matah bi karakter değil, drowlar hakkında bişeyler okumak istiyorsanız War of the Spider Queen serisi fena değildir.
Sosyal ağlarda paylaş

axedice said:

Kaede said:
ayrica bhaalin olmeden dolunu dunyaya dagitip "Muhaha geri gelicem" hikayesini iyi bir konu olarak goruyorsan isimiz var

Çünkü kolpa avrupa settinginde büyülü ragnite madeni için çıkan savaşta süper general olan aceminin aşk hikayesi çok daha iyi bir konu evet.

Drizzt genel olarak pek matah bi karakter değil, drowlar hakkında bişeyler okumak istiyorsanız War of the Spider Queen serisi fena değildir.

Bırakın Japonların aynı tip ergen karakterlerle doldurduğu hikayeleri de Batı'nın shared worldlerini de.

Kaliteli fantastik kurgu George R. Martin gibi bağımsız yazarlardan çıkıyor.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...