applev0dka Mesaj tarihi: Eylül 1, 2014 Mesaj tarihi: Eylül 1, 2014 yeni Kate var diyorlar. dün sadece 1 tane vardı. devamı nerde OM
Rewendor Mesaj tarihi: Eylül 1, 2014 Mesaj tarihi: Eylül 1, 2014 Ne biri yahu 123 tane Kate gelmiş gece.
Norak Mesaj tarihi: Eylül 1, 2014 Mesaj tarihi: Eylül 1, 2014 dropbox yalan bişi değil mi abi zaten gelen giden giriyordu bi ara sfs
SIKYAHONAW Mesaj tarihi: Eylül 1, 2014 Mesaj tarihi: Eylül 1, 2014 Kate in mayonez banyosu bile çıktı
Remus Mesaj tarihi: Eylül 1, 2014 Mesaj tarihi: Eylül 1, 2014 Ekşide koydular demin http://www.zdnet.com/apples-icloud-cracked-lack-of-two-factor-authentication-allows-remote-download-7000022196/ Apple's iCloud cracked: Lack of two-factor authentication allows remote data download Summary: Notorious Russian hacker Vladimir Katalov released findings showing Apple's iCloud vulnerable to unauthorized download access, with iCloud data stored on Microsoft and Amazon servers.
Natanyal Mesaj tarihi: Eylül 1, 2014 Mesaj tarihi: Eylül 1, 2014 ya geçenlerde hangi uygulamaydı hatırlamıyorum da yine iphone'lardan bir uygulamadaki açık kullanılarak bilgi sızdırılmıştı. Böyle bir şeyde olabilir. telefonlara yüklediğimiz uygulamaların bir çoğu sonuçta telefondaki hemen hemen her bilgiye vs. ulaşabiliyor. Hatta Facebook, twitter senkronizasyonları vs. derken gider de gider. Sırf bu iş için paravan uygulama bile yapılmış olabilir. İnsanlar o kadar saçma şeyler indiriyorlar ki telefonlarına normaldir yani
stormeagle Mesaj tarihi: Eylül 1, 2014 Mesaj tarihi: Eylül 1, 2014 Scarlet resimlerini yayan Christopher yakalanmıştı. Nasıl yakalanmış o da garip. Bu adamın kaçarı yok 50 kişi var listede uygulamaları ile çalınması tabi ki mümkün ama yani hangi kafasız o fotoları direk foto albüm'de tutar. herhangi bir müdahaleye gerek yok telefonunu çaldırsan hayatın kaydı gg
Remus Mesaj tarihi: Eylül 1, 2014 Mesaj tarihi: Eylül 1, 2014 Bence Apple'a güzel bir tazminat çaksınlar önce.
stormeagle Mesaj tarihi: Eylül 1, 2014 Mesaj tarihi: Eylül 1, 2014 Apple icloud maddelerinde kesin bir şeyler vardır. Avukat ordusu ile kuruş tazminat vermez bence ama olan güven sarsılır. Borsaya bakmak lazım düşüş yaşanacak mı
Esh Mesaj tarihi: Eylül 1, 2014 Mesaj tarihi: Eylül 1, 2014 Artis bile yasanabilir, unlulerin fotoromani cokti appledan diye
Marty Mesaj tarihi: Eylül 1, 2014 Mesaj tarihi: Eylül 1, 2014 stormeagle said: Ayrıca hepimiz biliyoruz ki böyle self fotoları kızlar arşivlemez genelde erkeklerde olur. meali "hicbirsey bilmiyorum"
stormeagle Mesaj tarihi: Eylül 1, 2014 Mesaj tarihi: Eylül 1, 2014 Tanıtım öncesi darbe için samsung ekibi yapmıştır aha
Liebe Mesaj tarihi: Eylül 1, 2014 Mesaj tarihi: Eylül 1, 2014 Marty said: stormeagle said: Ayrıca hepimiz biliyoruz ki böyle self fotoları kızlar arşivlemez genelde erkeklerde olur. meali "hicbirsey bilmiyorum" ahahahah storm yapma storm :D
Esh Mesaj tarihi: Eylül 1, 2014 Mesaj tarihi: Eylül 1, 2014 Harbi bisi bilmiyomus adam , ince gorulmus :P
-Deno- Mesaj tarihi: Eylül 1, 2014 Mesaj tarihi: Eylül 1, 2014 akşama kalmadan arkadaşlar sağolsun facebook ve whatsapp'tan fotoğrafları yağdırdıkları için takım elbise, boxer falan battı
Ninlempis Mesaj tarihi: Eylül 1, 2014 Mesaj tarihi: Eylül 1, 2014 ofis ortamları için https://drive.google.com/folderview?id=0Bxm5Vtwv_jqva2RXeFZrQTlGb0k&usp=sharing
Liebe Mesaj tarihi: Eylül 1, 2014 Mesaj tarihi: Eylül 1, 2014 -Deno- said: akşama kalmadan arkadaşlar sağolsun facebook ve whatsapp'tan fotoğrafları yağdırdıkları için takım elbise, boxer falan battı sen ne anlarsın lan geçen o paylaştığın iğrenç karıya falan bak sen
Somon Mesaj tarihi: Eylül 1, 2014 Mesaj tarihi: Eylül 1, 2014 alın amme hizmet bütün 300 küsür resim 100 küsür kate 70+ momo ile çok uyardım açmayın diye momo var bir sürü iş yerinde açmayın linki not safe for work +18 http://imgur.com/a/JBlMX?gallery#321
stormeagle Mesaj tarihi: Eylül 1, 2014 Mesaj tarihi: Eylül 1, 2014 neyi bilmiyorum lan kıllandım ve anlamadım. anlamadığım şeyden kıllandım.
Norak Mesaj tarihi: Eylül 1, 2014 Mesaj tarihi: Eylül 1, 2014 son aylarda böle bi sürü mega breach olmuştu, yok işte 100 milyon şifre çalındı, ruslar milyar adet hesap stokladı, bilmemkaç milyon hesap şeyoldu falan diye, bunların sonucu muhtemelen böyle büyük bir leak.
Liebe Mesaj tarihi: Eylül 1, 2014 Mesaj tarihi: Eylül 1, 2014 abi senin hayatına pek kız girmemiş galiba onu diyoruz sdfds
Esh Mesaj tarihi: Eylül 1, 2014 Mesaj tarihi: Eylül 1, 2014 Somon said: alın amme hizmet bütün 300 küsür resim 100 küsür kate 70+ momo ile çok uyardım açmayın diye momo var bir sürü iş yerinde açmayın linki not safe for work +18 http://imgur.com/a/JBlMX?gallery#321 Olm kim kim yazmiyo ki? Kimin vajinasi o mesela?
Feamer Mesaj tarihi: Eylül 1, 2014 Mesaj tarihi: Eylül 1, 2014 adamın kız arkadaşları arşivci değilse adam ne yapsın?
Remus Mesaj tarihi: Eylül 1, 2014 Mesaj tarihi: Eylül 1, 2014 Esh said: Kimin vajinasi o mesela? Kate...
Öne çıkan mesajlar