guncel Mesaj tarihi: Ekim 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2015 şarjı iyi gidiyorsa kablsozu dysonlar var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ekim 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2015 kablolu olmasının bir mahsuru yok ya. filtresinin çok iyi olması gerekiyor sadece. içeri giren dışarı çıkmamalı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Ekim 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2015 Marka dyson da modeli bilemedim. Rainbowun ya da çakması ihlasla uğraşılmıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rasmon Mesaj tarihi: Ekim 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2015 hotpoint aldım ariston güzel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serjuhan Mesaj tarihi: Ekim 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2015 Evde hayvan tüyü de var ise Dyson'ın Animal başlıklı modelleri işini görür senin. Ama gel gelelim ki 2k civarı fiyatları. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ekim 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2015 şöyle bi şey mi bakmalı http://www.hepsiburada.com/dyson-dc52-allergy-elektrikli-supurge-p-EVDYSDC52ALLERGY indirimde fln yakalamak gerek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ekim 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2015 Abi 2000 liralik alet alip temizlikciye vereceksiniz al bunu kullan diye. Anasini belleyecek iki ayda. Al bir 250 liralik hepa filtreli toz torbasiz samsung, rahat et. Yok oyle %60ini disari verme falan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ekim 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2015 Bi de mesaj kutunu bosalt. Mesajim var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ekim 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2015 evde bunun eski modeli var http://www.hepsiburada.com/arnica-bora-5000-2400-w-su-filtreli-cift-turbo-fircali-elektrikli-supurge-mavi-p-EVARNCBORA5000-M baya kötü ya, hepa mepa temizlikten sonra kızın alerjisi daha kötü oluyor. tek açıklaması tozun kalkıyor olması. süpürge kaldırıyor. boşalttım kutuyu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ekim 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2015 Abi bu cok abidik gubidik bi alet gibi duruyo. Bir de ev tozu alerjisi olmasin kizin? Benim cocukken vardi, salak bisi cok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ekim 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2015 neye olduğunu bilmiyoruz tam olarak. 1 hafta hiç etkilenmiyor, ev pisken temizlik yapıyoruz, alerjisi kötü oluyor falan. doktora gitti, dramatik bir durum yok ondan şimdi teste gerek yok, sadece iki, üç etkeni bir araya getirme demiş. 2-3 tane dediği de işte toz, mite, kedi tüyü falan en yaygın olanlar. normalde kediyi el havlusu gibi suratına sürünce bir şey yok, temizlik yapıyoruz ertesi gün nefes alamıyor. doktor kedi tüyüne tek alerjin olmayabilir ama tozla veya yoğun mite ile bir araya geldiğinde çıldırabilir demiş. temizlik sonrası kötü olmasının tek açıklamasını ben toz kalkıyor olmasına buldum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ekim 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2015 Duvardan duvara hali kullanmayi deneyin abi. Tozu hapseder icine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ekim 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2015 Bir de ev temizlenirken kullanilan deterjan ve kimyasallara da alerjisi olabilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Ekim 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2015 Esh said: Duvardan duvara hali kullanmayi deneyin abi. Tozu hapseder icine o allerjik bunyelere olum fermani gibi birsey ..mitelar daha kotu yapiyor.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ekim 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2015 Ev tozuna karsi sentetik hali var abi, ne bileyim yanlis tanitim yapmiyolardir diye dusundum. Ama myte havada oluyo mu? Benim bildigim bi yuzey uzerindeki insan parcalarindan besleniyorlar. bi de ev icin hepa filtreli hava temizleyiciler var ben aldim iki tane ama kullanmadim pek, oyle yatiyo kenarda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ekim 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2015 doktor halı, kilim gibi şeyleri eve sokmayın diye tembih etmiş ya. mite, toz yuvası oluyormuş. o havalandırma zımbırtılarını da araştırdım ama yalan dolan diyorlar, bir boka yaramıyormuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Ekim 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2015 200tl lik philips var bende, hepa filtre, siklon vs. Çalışması sıkıntısız ama emiş gücü biraz düşük... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Ekim 2, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2015 bingildak said: neye olduğunu bilmiyoruz tam olarak. 1 hafta hiç etkilenmiyor, ev pisken temizlik yapıyoruz, alerjisi kötü oluyor falan. doktora gitti, dramatik bir durum yok ondan şimdi teste gerek yok, sadece iki, üç etkeni bir araya getirme demiş. 2-3 tane dediği de işte toz, mite, kedi tüyü falan en yaygın olanlar. normalde kediyi el havlusu gibi suratına sürünce bir şey yok, temizlik yapıyoruz ertesi gün nefes alamıyor. doktor kedi tüyüne tek alerjin olmayabilir ama tozla veya yoğun mite ile bir araya geldiğinde çıldırabilir demiş. temizlik sonrası kötü olmasının tek açıklamasını ben toz kalkıyor olmasına buldum. Hatunla bende cikti bu muhabbet biz yurt disina tasinacagimiz hafta. Hatun 1 hafta hasta gezdi, oluyodu kiz, ulan dedik ucaga falan binemicez heralde, doktora gittik, bir hafta ilac kullandi falan nafile, en son acile gittik tekrardan, ordaki doktor dedi ki nabiyonuz lan alerji bu, dayadi ilacli oksijeni, eve gidene kadar kendine geldi 10 gundur salya sumuk oluyorum diye gezen hatun. Sonuc olarak akara toza alerjisi cikti iste. Ben de de gavur ellerde oldu. Les gibi bi odayi haliyla burun buruna temizledim -ki sonradan sanayi tipi hali yikama makinasi geldi, onda bile tam temizlenmedi, kim naaptiysa o halida, nasi toz soluduysam sonraki 2-3 hafta nefes alamadim, iki adimdan fazla attigimda basim dondu yigilacak gibi oldum falan ki benim alerjim neyim yok oyle pek. En fazla burnum tikaniyo. Neyse abi, sonuc olarak cozum, o kizin temizlik yapilirken evden cikmasinda ya da toz maskesi takmasinda. Hatun oyle kurtariyo temizlik yaparken. Bir de duzenli olarak alerji hapi aliyo her sabah ki aksama oluyorum diye donmesin isten. Supurge olarak da VAX marka bisey aldi, nispeten sessiz, ek olarak turbo modu gibi biseyi var, actiginda super kafa utuluyo ama emis gucu artiyo falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drall Mesaj tarihi: Ekim 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2015 bingildak said: neye olduğunu bilmiyoruz tam olarak. 1 hafta hiç etkilenmiyor, ev pisken temizlik yapıyoruz, alerjisi kötü oluyor falan. doktora gitti, dramatik bir durum yok ondan şimdi teste gerek yok, sadece iki, üç etkeni bir araya getirme demiş. 2-3 tane dediği de işte toz, mite, kedi tüyü falan en yaygın olanlar. normalde kediyi el havlusu gibi suratına sürünce bir şey yok, temizlik yapıyoruz ertesi gün nefes alamıyor. doktor kedi tüyüne tek alerjin olmayabilir ama tozla veya yoğun mite ile bir araya geldiğinde çıldırabilir demiş. temizlik sonrası kötü olmasının tek açıklamasını ben toz kalkıyor olmasına buldum. Temizlikte çamaşır suyu, ajax vb kimyasal maddelerle temizlik yapıyorsanız o da ciddi sıkıntı olabilir. Evi duru suyla silin vileda yapacağınızda, yüzey temizleyicilerle değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BalisticGel Mesaj tarihi: Ekim 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2015 bingildak said: doktor halı, kilim gibi şeyleri eve sokmayın diye tembih etmiş ya. mite, toz yuvası oluyormuş. o havalandırma zımbırtılarını da araştırdım ama yalan dolan diyorlar, bir boka yaramıyormuş.Bende de var bu zıkkım. Halı ve yünlü yastıktan uzak durunca bir de sık sık evde uzun vakit geçirilen yerler nemli paspasla silinince etkiler azalıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Ekim 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2015 care.. fallout filan da cikacakken sahane olur.. olmadi saka bir yana mj gibi osijen cadirinda izole uyumayacak filansaniz yapacak birseyiniz yok.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Ekim 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2015 O işin de tehlikesi var http://cdn.pastemagazine.com/www/articles/hannibal-gruesomelist-girlonfirehannibal.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
souldarkorn Mesaj tarihi: Ekim 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2015 Tek geçerim. Kablo derdi yok. Şarj 40 dakika rahat gidiyor. Tank gibi süpürgelerden çekiş gücü olarak hiç eksiği yok. Evcil hayvan varsa biçilmiş kaftan :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Ekim 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2015 şundan aldık çok kullanışlı http://urun.gittigidiyor.com/ev-elektronigi/rowenta-ro8341-silence-force-torbasiz-supurge-185149604 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eldar Mesaj tarihi: Ekim 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2015 evde 2 kedi varken toz akarını yok etmek imkansız gibi bir şey. Belli ki alerjisi hafif. hepa filtreli süpürge alacaksın, aynı zamanda evde nem olmayacak. Sık sık havalandırın. Nem olmazsa yaşayamaz toz akarı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar