cabiria Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2014 Liebe said: selam can nbr ken Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2014 http://1.bp.blogspot.com/-kip-DGPfeAM/T6fJeE1cOoI/AAAAAAAAHQ8/bUuD01aXN_M/s1600/kent.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2014 http://amradaronline.files.wordpress.com/2014/03/real-life-ken-doll-justin-jedlica-wide.jpg?w=551 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stormeagle Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2014 http://blogcuanne.com/wp-content/uploads/2014/01/canLogo.png Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2014 Ben de bugun ogrenmis oldum ego olayini. Yalniz Gerge balon ne is onu anlamadim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Warhero Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2014 Metro sonrası ring koymaları mantıklı ama otobüsleri tümden kaldırmaları çok aptalca olmuş. İstanbul'daki Anadolu-Avrupa yakası arasındaki toplu taşımaları kaldırıp "sadece taksi dolmuş ile gideceksiniz" demek gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2014 DareJedi said: Ben de bugun ogrenmis oldum ego olayini. Yalniz Gerge balon ne is onu anlamadim :) sitenin kurallarını tam anlamadığı için yeni üye muamelesi görüyor ondan o balon Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Eylül 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2014 abi tam da "taam ya yapracık dan çayyoluna otobüs oradan da metro var diodum ki melih başkan canıma ot tıkadı. tişikkirlir başgan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Eylül 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2014 öyle başlık yazmışsınız ki artık istanbuldan eskişehire otobüs yok sandım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
atesbenicagiriyo Mesaj tarihi: Şubat 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2015 bu beytepe durağı geldiği zaman metro boşalıyor, şu fakir hacettepeli öğrencilere özel otobüs yapılsın, tüm metroyu kaplıyorlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Şubat 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2015 ankara'da merkezde oturmak lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Şubat 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2015 ankara'da oturmamak lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Şubat 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2015 CthuLhu said: öyle başlık yazmışsınız ki artık istanbuldan eskişehire otobüs yok sandım. hizli tren acildi diye yakinda onu da kaldirirlar..tisikkirlir ufak adam deriz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Şubat 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2015 senko said: ankara'da oturmamak lazım. olm hahahaha summonlanmasana her ankara başlığına Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
totemic Mesaj tarihi: Şubat 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2015 Zaten insanlar ankara'da yaşamakla tanrı tarafından cezalandırılmış bir de üstüne bu uygulama tüy dikmiş resmen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Şubat 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2015 MEtro kullanım sayısını arttırmak için bilinçli yapılan istatistiklere oynayan bir hareket. Ve elbette ileride o otobüs hattını özelleştirecek ve birileri iyi para kazanacak o ayrı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Şubat 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2015 ankara ile ilgili topic olduğunda alarm geliyor bana ankaryı kötüle butonu var zaten random rolluyor o. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Şubat 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2015 lorem ipsum gibi he mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Warhero Mesaj tarihi: Şubat 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2015 Senko, Melih'in fake hesabıymış, ters psikoloji ile insanların Ankara'yı savunup sevmelerini sağlıyormuş. http://i.imgur.com/27vZUpJ.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Şubat 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2015 Absolut said: MEtro kullanım sayısını arttırmak için bilinçli yapılan istatistiklere oynayan bir hareket. Ve elbette ileride o otobüs hattını özelleştirecek ve birileri iyi para kazanacak o ayrı. hiç de mantıklı bir hareket değil. bindin mi o metrolara hiç? otobüs sayısını azaltırsın, ringlerin sayısını ve zaman aralığını güzel ayarlarsın (ki bu da imkansıza yakın) anca o zaman mantıklı hareket olur. Şu anda metro full+full. iniyorsun 15-20 dakika otobüs bekle metro beklediğin yetmezmiş gibi. o sırada 2 metro daha gelsin, ringler tıkış tıkış olsun. Metro otobüse ikame değil alternatiftir. otobüsler kent trafiğini rahatlatır, bireysel araç kullanımını azaltır, hakeza metro da öyle. binip binmeden işkembeden sallamayalım boş keseden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Şubat 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2015 İyi veya senin için mantıklı olmak zorunda değil abi. Seçim zamanı "X MİLYON KİŞİ YAPTIĞIM METROYU KULLANIYOR" falan yazacak afişine adam. Sonra absolut'un dediği gibi insanlar isyan etmeye başladığında akrabasına sattığı hattı açar. Onun için profit + profit her şekilde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Şubat 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2015 SeaGle said: İzmir bşb yapınca melih de hemen çelınc çekmiş. hahaha her postta hemen bir aktrollük. lan ne zaman akıllanacaksınız adamlar ters yatırdı düz skti düz yatırdı ters skti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Şubat 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2015 calimero said: Absolut said: MEtro kullanım sayısını arttırmak için bilinçli yapılan istatistiklere oynayan bir hareket. Ve elbette ileride o otobüs hattını özelleştirecek ve birileri iyi para kazanacak o ayrı. hiç de mantıklı bir hareket değil. bindin mi o metrolara hiç? otobüs sayısını azaltırsın, ringlerin sayısını ve zaman aralığını güzel ayarlarsın (ki bu da imkansıza yakın) anca o zaman mantıklı hareket olur. Şu anda metro full+full. iniyorsun 15-20 dakika otobüs bekle metro beklediğin yetmezmiş gibi. o sırada 2 metro daha gelsin, ringler tıkış tıkış olsun. Metro otobüse ikame değil alternatiftir. otobüsler kent trafiğini rahatlatır, bireysel araç kullanımını azaltır, hakeza metro da öyle. binip binmeden işkembeden sallamayalım boş keseden. mp_friendlyfire 1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Şubat 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2015 goldbären said: hahaha her postta hemen bir aktrollük. lan ne zaman akıllanacaksınız adamlar ters yatırdı düz skti düz yatırdı ters skti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Şubat 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2015 esk yolunda oturan adamin 2 tane arabasi yoksa zaten baska yere tasinsin aga gelip burda aglamayin zır zır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar