quixef Mesaj tarihi: Aralık 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2014 Sabonis bir gün üşenmeyip şu HS topiklerindeki ağlama postlarını çıkartıcam, saysan topiğin yarısı senin gözyaşların ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Regalya Mesaj tarihi: Aralık 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2014 reynada uyuz oluyorum böle edward cullen stund double reject gibi tip. gudubetlik geldikçe başına sevinçten geberiyorum :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Aralık 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2014 quixef said: Sabonis bir gün üşenmeyip şu HS topiklerindeki ağlama postlarını çıkartıcam, saysan topiğin yarısı senin gözyaşların ya. sidekick i var şimdi bide Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nekro Mesaj tarihi: Aralık 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2014 RNG tanrilari bu sefer yanimda sdfsd. Arenada mage oynuyorum. İlk turn benim. 1- mana wyrm 2-unstable portal - malorne 5. turn de concede etti adam hahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Aralık 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2014 warlock arena win'i en düsük class'dı . Gvg'den sonra Su anda kanımca en iyi olabilir. ilk gvg 12 mi warlock la yaptim. healbot , implosion , floating watcher cok fena silkeliyor :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Aralık 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2014 O şerefsiz implosion bir kere bile 4 ten aşağı vurmadı bana Ama çok güzel oldu son arena maçında, yerde 4 healthli minion u varken implosion attı, 4 imp çıktı haliyle, bastım swipe i, "well played" ohh ciğerim soğudu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Aralık 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2014 Nekro said: RNG tanrilari bu sefer yanimda sdfsd. Arenada mage oynuyorum. İlk turn benim. 1- mana wyrm 2-unstable portal - malorne mesela ben 4 kere kullandım arenada, şunlar geldi: Hungry Crab, Leper Gnome, Knife Juggler, Razorfen Hunter sonra ben ağlamış oluyorum. olacak iş değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nekro Mesaj tarihi: Aralık 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2014 oyunun en imba karti su an ama. surda oldugu gibi paladinin hicbir cevabi yok 4 mana malorne a. oldurmek ise yaramiyor cok kotu trade etti zaten sonra concede etti. Bir keresinde karsidaki adama gelmisti su elinde kart oldukca cost u azalan giantlardan. 3 mana 8-8 koydu adam gg oldum direk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Aralık 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2014 silence şart malorne'a Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Aralık 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2014 jeeves'li mech hunter deck'i yaptım çok zevkli oldu , buzzard'ın yerini aldı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Certhas Mesaj tarihi: Aralık 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2014 bana malorne çıkmıştı patlattım onu. warlock hoşuma gidiyor, özellikle zoo ama heybesi büyük olanlar çıkınca sıkıntı çıkıyor. 7-8 kere hep son el kaybettim. 1 turn daha dönse oyun bende. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Aralık 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2014 rakibim de jeeves cıkıyorsa , adam cıkardıgına pisman oluyor hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Aralık 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2014 http://www.youtube.com/watch?v=-R-AIsTrPZY :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Aralık 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2014 fdhdfg fransızı cok iyiymiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
inyormaynd Mesaj tarihi: Aralık 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2014 Ahahahaah rusça :D. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nacrem Mesaj tarihi: Aralık 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2014 beginner tutorial i var mı bunun hakkaten işe yarar? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zikko Mesaj tarihi: Aralık 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2014 www.hearthhead.com gibi sitelere girip beginner destelerini yapıyorsun sonra oynaya oynaya hata yapa yapa ögreniyorsun, tuto hazırlamaya bile değmeyecek kadar basit bir oyun. pro olanları izleyerek arayı kapatırsın, twitch.tv Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nacrem Mesaj tarihi: Aralık 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2014 tenks o zaman bakayım :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Aralık 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2014 inyormaynd said: Ahahahaah rusça :D. Kurtce gibi ya ben de buna guldum en cok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Aralık 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2014 MelihMercan said: beginner tutorial i var mı bunun hakkaten işe yarar? oyunun tutorial'ı var 3-4 kısımdan oluşan, cogu şeyi anlatıyor orda sonra netten beginner's guide falan bakarsın az twitch'ten stream izlersin sonra gogo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nekro Mesaj tarihi: Aralık 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2014 1 hp den jaraxxus la comeback yapip greetings spamleyen hunter lalesini yenmekten daha keyifli birsey yok su oyunda eheh. Tesekkurler Jaraxxus. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
totemic Mesaj tarihi: Aralık 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2014 başka bir oyuna bu kadar kufur ettıgımı hatırlamıyorum ömrü hayatımda.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JrStorMesT Mesaj tarihi: Aralık 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2014 Okey ve batak oynarken de edersin abi, aynı mantık işte, kime ne geliceği belli değil. Alt tarafı oyun, kasmayın bu kadar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Aralık 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2014 Oyun oynarken insanların sinirlenmesini anlıyorum çünkü ben de civ olsun wow olsun baya sinirlenebiliyorum kendim ya da bi başkası aptalca bi hata yapınca. Ama tamamen şans üzerine dönen ve eğlencesi de bu olan oyuna sinirlenmeye hiç empati kuramadım. Nedir kuzum sizin derdiniz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Aralık 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2014 Arena'da sinirleniliyor, gayet dogal cunku odul var ucunda ama rank macta sinirlendigimi hic hatirlamiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar