Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Hearthstone: Heroes of Warcraft #6

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
O şerefsiz implosion bir kere bile 4 ten aşağı vurmadı bana

Ama çok güzel oldu son arena maçında, yerde 4 healthli minion u varken implosion attı, 4 imp çıktı haliyle, bastım swipe i, "well played" ohh ciğerim soğudu
Mesaj tarihi:
Nekro said:

RNG tanrilari bu sefer yanimda sdfsd. Arenada mage oynuyorum. İlk turn benim.

1- mana wyrm
2-unstable portal - malorne

mesela ben 4 kere kullandım arenada, şunlar geldi: Hungry Crab, Leper Gnome, Knife Juggler, Razorfen Hunter

sonra ben ağlamış oluyorum. olacak iş değil.
Mesaj tarihi:
oyunun en imba karti su an ama. surda oldugu gibi paladinin hicbir cevabi yok 4 mana malorne a. oldurmek ise yaramiyor cok kotu trade etti zaten sonra concede etti.

Bir keresinde karsidaki adama gelmisti su elinde kart oldukca cost u azalan giantlardan. 3 mana 8-8 koydu adam gg oldum direk.
Mesaj tarihi:
bana malorne çıkmıştı patlattım onu. warlock hoşuma gidiyor, özellikle zoo ama heybesi büyük olanlar çıkınca sıkıntı çıkıyor. 7-8 kere hep son el kaybettim. 1 turn daha dönse oyun bende.
Mesaj tarihi:
www.hearthhead.com gibi sitelere girip beginner destelerini yapıyorsun sonra oynaya oynaya hata yapa yapa ögreniyorsun,

tuto hazırlamaya bile değmeyecek kadar basit bir oyun.

pro olanları izleyerek arayı kapatırsın, twitch.tv
Mesaj tarihi:
MelihMercan said:

beginner tutorial i var mı bunun hakkaten işe yarar?

oyunun tutorial'ı var 3-4 kısımdan oluşan, cogu şeyi anlatıyor orda

sonra netten beginner's guide falan bakarsın az twitch'ten stream izlersin sonra gogo
Mesaj tarihi:
Oyun oynarken insanların sinirlenmesini anlıyorum çünkü ben de civ olsun wow olsun baya sinirlenebiliyorum kendim ya da bi başkası aptalca bi hata yapınca.

Ama tamamen şans üzerine dönen ve eğlencesi de bu olan oyuna sinirlenmeye hiç empati kuramadım. Nedir kuzum sizin derdiniz?
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...