Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Hearthstone: Heroes of Warcraft #6

Lectre

Öne çıkan mesajlar

evet egg'den çıkan arkadaşı 3-3 veya 2-4 yapsalar fena olmaz aslında.
bi de şu kill command'i evis gibi 2 manaya 2-4 damage yapsınlar artık.
abusive sergeant da ya 1 bonus damage versin ya da kendi damage'ını 1'e indirsinler.
kel'thuzad'ın trigger efecti de her turn değil sadece kart sahibinin turn'ünde çalışsın.
http://crossingzebras.com/wp-content/uploads/2013/03/NerfHammer-480x350.png
Sosyal ağlarda paylaş

k1nJo said:

abusive sergeant da ya 1 bonus damage versin ya da kendi damage'ını 1'e indirsinler.
kel'thuzad'ın trigger efecti de her turn değil sadece kart sahibinin turn'ünde çalışsın.
http://crossingzebras.com/wp-content/uploads/2013/03/NerfHammer-480x350.png

egg summon'ı 3/4 olabilir 3/3 ve 2/4 olmaz. hem enable etmen lazım. hem sen enable etmeden silence yiyip çöp olabilir. veya sen enable ettikten sonra da silence yiyebilir...

bütün bunlardan sonra içinden 3/3 çıkacak. küfür ederim.
Sosyal ağlarda paylaş

k1nJo said:

egg summon'ı 3/4 olabilir 3/3 ve 2/4 olmaz. hem enable etmen lazım. hem sen enable etmeden silence yiyip çöp olabilir. veya sen enable ettikten sonra da silence yiyebilir...

abusive sergeant zaten geçici buff veriyor, buff verecek bişe yoksa ortada, çöp ötesi bi kart. tek zoo'da mevcut. zoo'dan da çıksın, direk oyundan kaldırılsın o zaman :D
Sosyal ağlarda paylaş

Ya bir tek zoo'da işe yarıyor ama zoo'da da OP:) Egg aktivatörlüğü üstüne 1 mana tempo kazandırması (1 mana 2/1 minion + 1 mana 2 damaj) zoo için biçilmiş kaftan.

Spark seviyoruz. Oynuyoruz. Biraz severek biraz söverek oynuyoruz. Mutluyuz. Az önce Shaman'ın teki suratıma bi turnde leeroooooylarla 19 vurdu. 3 hp ile ayakta kalıp oyunu kazandım. Evde ROAAARRR!!!! diyerek bi tur koştum...

Bu arada doomsayersız oyun oynayamadığımı farkettim ve pala deckine bi tane de olsa doomsayer koydum. Deathrattle falan yemişim. Doomsayer hala çok işe yarıyor. Ya 5-6 manalarını end turn'e basmak suretiyle feda ediyolar ya da removal yolluyolar. Win-Win durumu yani.
Sosyal ağlarda paylaş

sabonis said:

abusive sergeant zaten geçici buff veriyor, buff verecek bişe yoksa ortada, çöp ötesi bi kart. tek zoo'da mevcut. zoo'dan da çıksın, direk oyundan kaldırılsın o zaman :D

silence yese ne olucak abi, egg'i kullanan her class'ın egg çöp olsa da onu yine kullandırıcak bi kartı var illa ki. lockta overwhelming, rogda cold blood, druidde motw veya kullanıyosa mon, shamanda flametongue veya rockbitter, palada bom veya bok veya 1 turnlük damage veya komple buff veren minionlar.
+ çöp olsa bile karşıya 1 silence harcatıyosun 2 manaya önemli bi şey o. 3-3 gayet yeterli. karşıda silence olduğunu düşünüyosan da ona göre enablela. hem enablelayıp kaç turn o şekilde kalmasını bekliyosun ki zaten. enablelarsın bi trade yaparsın olay biter. argusla enablelayıp silence yiyorsa yine sıkıntı yok bence.
abusive sergeant'ı palalar da kullanıyor ama söylediklerim asıl zoo için daha dengeleyeci olacaktır.

bazı bufflar da var kafamda mesela priest'e secretlar için mutlaka bi defansif kart lazım, oyundaki tek kart flare olmamalı. ayrıca paladin'e de iceblock mantığında bi secret lazım kendine divine shield atabilmeli.

ama bunlar yapılırken biraz da nerf lazım tabi

priest için lightwell'in healthi 4 ve healı 2'ye ve CoH restore'u 3'e düşürülebilir.
pala için de mesela guardian of kings 6 manaya 5-5 ve 5 heal, holy light 2 manaya 5 ve lay on hands 10 manaya 10 heal verebilir. heal nerflerini gelişine yazdım tabi biraz. daha ince düşünerek ayarlanabilir ama asıl önemli olan yukardaki bufflar.

ha son olarak bi de shaman totemleri aklıma geldi. bence kesinlikle random bi şekilde gelmemeli. zaten her totemden yerde 1 tane olabiliyor (sap, trap, dream vs olmadıkça) o da random olmamalı ama tüm totemlerin health'i 1'e inmeli. böylece diğer hero powerlarla counterlanabilir.
Sosyal ağlarda paylaş

shadow word death 4 mana olsun circle 3 heal yapsın shadow madness 2 atacklıları alabilsin holy nova friendli minionlara damage'in yarısı kadar heal yapsın hatta mümkünse priesti direk silebilirler kimse de neden sildiniz demez bence.(Bu mesaj arka arkaya 4 defa priestlere yenildikten sonra atılmıştır.)
Sosyal ağlarda paylaş

stimpak said:

lightwell falan böyle iyi, lay on hands de 10 manaya 10 heal olursa kimse eklemez bile desteye.

lightwell şu an gereğinden fazla iyi bence. lay on handsin de 3 kart çektirdiğini unutma. zaten şu an 8 manalık haliyle yanında bi şey kullanamıyorsun. en fazla hero power atarsın o yani. en iyi ihtimalle pyromancerla beraber bi şey yapma ihtimalin var onu da şimdiye kadar yapan var mıdır sen karar ver.

ama zaten dediğim gibi gelişine söyledim ben onları daha ince düşünülebilir bence asıl yapılması gerekenler spoilerda olmayan kısımlardı.
Sosyal ağlarda paylaş

lightwell ne işe yarıyo ki? Bilmediğim ve kaçırdığım bir deck türedi de ben mi karşılaşmadım? Turn 2 de oyunu yavaşlatmak için kullanılabilir ancak ileri turnlerde hiç bir etkisi yok. (O işi doomsayer daha iyi yapıyor :)
Zoo'ya karşı etkisiz.
Hunter'a ekstra köpek vermekten başka bir işe yaramıyor. Meh yani.
Tüm kontrol deckleri için ise bilaaare aradan çıkartılabilecek bir kart.

Paladin'in kendine divine verebilmesi güzel olurdu. Hem lore'a da uygun olurdu. Ancak Ice Block tarzı lethal engelleyici karta ihtiyacı olduğunu düşünmüyorum. Paladinin kullanabileceği TEK finisher Leeroy + 3 atak + blessed champion (18 damage). Oyundaki diğer finisherlar bu komboya göre çok daha güvenilir. FoN+Roar kombosu, Bufflı Grom Miracle Rogue falan varken buna güvenmem.

Lay on Hands'in turn 10'da gelmesi rakibin finisherlarına paladinin cevap verememesi demek. Turn 8 iyi.
Sosyal ağlarda paylaş

k1nJo said:

stimpak said:

lightwell falan böyle iyi, lay on hands de 10 manaya 10 heal olursa kimse eklemez bile desteye.

lightwell şu an gereğinden fazla iyi bence. lay on handsin de 3 kart çektirdiğini unutma. zaten şu an 8 manalık haliyle yanında bi şey kullanamıyorsun. en fazla hero power atarsın o yani. en iyi ihtimalle pyromancerla beraber bi şey yapma ihtimalin var onu da şimdiye kadar yapan var mıdır sen karar ver.

ama zaten dediğim gibi gelişine söyledim ben onları daha ince düşünülebilir bence asıl yapılması gerekenler spoilerda olmayan kısımlardı.

şimdi, nerf derken ağzını kırmak gereksiz. benzer kartlara bakarsak, druid'de 3 manaya 8hp heal var mı, var. mage'in 3 manaya 2 kart çekişi de var, rogue'un 7 manaya 4 kart çekişi de.

ikisinin bir interpolerasyonunu alacak olursak, 8 manaya 8heal + 3 draw gayet yerinde.

spoiler içindeki önerilerini gereksiz görsem de, secret konusunda kaygılarını paylaşıyorum. 9 classın sadece üçünde secret var, bunlardan da sadece hunter'da reveal kartı var. büyük ihtimalle diğer sınıflara da secret ekleyecekler, ama içeriğin yetersiz kaldığı noktayı beklediklerini tahmin ediyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

adamın biri AI yapmış, 50.000 replay yükleyip o maçlara göre decklistler çıkarıyor, rakibin oynadığı kartlara göre bir sonraki tur neler oynayabileceğinin listesini veriyor falan. baya da iyi tuttuyormuş.
adam da chrome'un açıklarını falan bulmakla görevli bi elemanmış, legend'a ulaşmış bu program sayesinde falan.
Sosyal ağlarda paylaş

Programa gerek yokki. Belli başlı deckler var nette millet bakıp bakıp kopyalıyor. Hangi turda ne geleceği az çok belli zaten.

Oyun, çok tek düze hal aldı. Naxx ilk çıktığında küfür etmiştim, parça parça çıkardılar diye ama adamlar haklıymış. Yarım günde bitecek kontenti 5 haftaya yaydılar oynanırlık süresini biraz uzattılar.

Artık oynarken hiç player ı karşı oynuyormuş hissi yok, sanki ia ye karşı oynuyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...