Masticore Mesaj tarihi: Kasım 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2014 k1nJo said: Masticore said: sende vere vere en etkisiz örneği verdin :) Niye heba ediyim direk patlatarak... overwhelming,totem ve türevleri kartlarla patlatırım daha iyi. kart paladin kartı abi. tamam defender argus fln var... might var ya bilmiyorum rush destesi yapilabilir ama elin favor'a baktigi sürece cacik olmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Kasım 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2014 egg patlatmak için bunu kullanmak saçma zaten canım ben bilgi amaçlı söyledim onu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nekro Mesaj tarihi: Aralık 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2014 ben patlatirim. bekleyip silence yemekten iyidir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wisp Mesaj tarihi: Aralık 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2014 eee bügün gelmiyormuydu kalktımım baktım heycanla hiç bir şey gelmemiş. kıçından anlamışım yine kesin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nekro Mesaj tarihi: Aralık 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2014 bugun laddera reset geldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wisp Mesaj tarihi: Aralık 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2014 bana aralık 1 de gelcek kesin bilgi yayın demişlerdi kandırmışlarmı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asdasd4441 Mesaj tarihi: Aralık 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2014 Undertakerın neden op olduğu trumpın oynadığı ilk 2 maçta gizli https://www.youtube.com/watch?v=g4kOQaXT9Xo&list=UUsQnAt5I56M-qx4OgCoVmeA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wisp Mesaj tarihi: Aralık 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2014 bana genelde pek sorun olmuyor, koyduğu an öldürceksin işte bıraksırsan sorun çıkarabiliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asdasd4441 Mesaj tarihi: Aralık 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2014 Wisp said: bana genelde pek sorun olmuyor, koyduğu an öldürceksin işte bıraksırsan sorun çıkarabiliyor. Aman allahım kimse bunu neden daha önce düşünemedi acaba koyduğu an öldürecekmişiz meğerse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wisp Mesaj tarihi: Aralık 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2014 dalaşcak birileri ariyan kişilik hiç işim olmaz :P sorun olmuyor yani bana pek onu diyorum abartmışın koyunca öldürüyorum bitiyor gidiyor op mop değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asdasd4441 Mesaj tarihi: Aralık 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2014 OK U R SO COOL GG BY Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeBuffAndHeal Mesaj tarihi: Aralık 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2014 hunter neden op onu söyler misin bi de? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aceace Mesaj tarihi: Aralık 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2014 Pfff. Blizzard Paladini hakkatten hiç sevmiyo. Edit: Ama şunu eklemem lazım. Oyuna yepisyeni nurtopu gibi bir mekanik geliyor. Her expansion'da bunun gibi 2-3 mekanik ekleseler 10 numero 5 yaldız olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tori Mesaj tarihi: Aralık 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2014 Aynen aynen. Gerçi silenceın yanında sap, freezing trap hatta reincarnate falan da resetliyormuş. Şimdi güzel gözüküyor da pek viable birşey olmayacak heralde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aceace Mesaj tarihi: Aralık 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2014 Soulfire now costs 1 (up from 0) Soulfire, along with fast and powerful minions, allowed Warlock rush decks to get ahead on the board and stay ahead. We’ve upped Soulfire’s mana cost by 1 to slow down the Warlock rush deck just a bit and allow more players time to react and interact against the Warlock. Gadgetzan Auctioneer now costs 6 (up from 5) Gadgetzan Auctioneer’s ability allows for a player to potentially draw many cards for little cost. Card draw and card advantage are important to the game—overall, games are less interesting when a player draws their entire deck. This change brings Gadgetzan Auctioneer’s cost more in line with its power level. Flare now costs 2 (up from 1) Flare allowed the Hunter an advantage versus decks that revolve around Secrets, while also allowing the Hunter to draw a card for little cost. We want to encourage a variety of decks in Hearthstone. With this change, Flare will continue to be useful against decks playing Secrets, but will be weaker against other decks 5 tane flare 6 tane normal 1 tane gold gadgetzan var :D YEEE BEYBİİ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tori Mesaj tarihi: Aralık 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2014 60 tane yeni kart bir arada açıklanmış. Goblins vs Gnomes EU release December 9th. http://i.imgur.com/ZDcG16Y.gif Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeBuffAndHeal Mesaj tarihi: Aralık 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2014 kartlara bakıyorum da çok değişecek kart olucak gibi http://media-hearth.cursecdn.com/avatars/140/204/635531301780798851.png ^heal düşer http://media-hearth.cursecdn.com/avatars/140/173/635531280018784870.png ^10 damage düşer daha çok kart varda değişmesi gereken hızlı hızlı bakarken bunlar gözüme çarptı. Kart çekmek için gelen kart yok eskileri kullanmaya devam edicez anlaşılan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tori Mesaj tarihi: Aralık 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2014 MURLOC SHAMAN HYPE http://img3.wikia.nocookie.net/__cb20120726053406/highfantasy/images/e/e8/800px-Murloc_Raid_1.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aceace Mesaj tarihi: Aralık 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2014 O heal düşmez. Kontrol paladin'e ilaç gibi gelecek o kart. 10 damage belki belki düşer. 6 mana 6/5 çok meh. mine gelesiye kadar gg olma ihtimali de var. Düşebilir de düşmeyebilirde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Aralık 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2014 DeBuffAndHeal said: kartlara bakıyorum da çok değişecek kart olucak gibi http://media-hearth.cursecdn.com/avatars/140/204/635531301780798851.png ^heal düşer http://media-hearth.cursecdn.com/avatars/140/173/635531280018784870.png ^10 damage düşer daha çok kart varda değişmesi gereken hızlı hızlı bakarken bunlar gözüme çarptı. Kart çekmek için gelen kart yok eskileri kullanmaya devam edicez anlaşılan. Heal düşmez, bi bok diil. Zaten anlamı da yok pek fazla o Halen. 2. Turda damage bile yememiş olacaksın normalde. İlerde de 2 damage'ın pek bir anlamı yok. 10 damage düşebilir. Bi kere zaten hayvan oğlu hayvan bir kart. Yani eğer bombayı çektiğin tur, bomba eğer senin kartın yerine geçiyorsa hem kart Avantajı yaratıp hem 10 vuruyor olacak ki, oha yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tori Mesaj tarihi: Aralık 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2014 Bombayı çekersen tekrar kart çekiyorsun, bomba kartının üzerinde yazıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wisp Mesaj tarihi: Aralık 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2014 bu yeni kartları dust la alabilcezmi hemen? alınıyorsa 3000 küsür dust var çok iyi olcak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorieno Mesaj tarihi: Aralık 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2014 Iron Juggernaut çok iyiymiş. Kontrol oynuyorsan ve hunter/zoo'yu geçiyorum, oyun zaten çok ciddi uzuyor. O 10 damage çok çok oyun kazandırır. Handlock killer ayrıca. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Aralık 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2014 o bomba nasil bir rng'dir ya... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorieno Mesaj tarihi: Aralık 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2014 Brew is the new meta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar