sabonis Mesaj tarihi: Kasım 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2014 tttttöööööööööööööööööbeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee ilk tur: mana wyrm ikinci tur: mana wyrm, mana wyrm, üçüncü tur: coin, benim minion'a frost bolt. 3 tane 3-3 mana wyrm....... insanlar nasıl bu kadar ballı olabiliyor aklım almıyor gerçekten ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WoodsOfYpres Mesaj tarihi: Kasım 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2014 Öyle deme sabonis aaaa oyun e-sport ve rng diye birşey yok X( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Kasım 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2014 belki adama 10 tane mana wyrm 10 tane frostbolt falan çıkmıştır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asdasd4441 Mesaj tarihi: Kasım 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2014 ''deal 4 damage to a random enemy minion'' ''summon random legendary card'' ''summon random 2 cost minion'' ''Equip a random weapon for each player'' http://www.youtube.com/watch?v=qkdaUxWn3tE izlemeyen varsa :D komedi bazı kartlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stingbull Mesaj tarihi: Kasım 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2014 Am I the only one around here that bu oyunu sadece arada eğlencesine çerezlik oynayan mesela geçen elamanın biri sürekli legendary kart attı masaya ulan bende 3 tane legendary var sadece :D gözüm gibi bakıyorum o 3 leg. ye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Kasım 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2014 Evet yalnızca sensin. Geri kalan herkes büyük bir hırs ve kazanma azmiyle oynayarak turnuvalara hazırlanıyor. Hey baksana hearthstone u ciddiye almadığına göre çok cool biri olmalısın. Bi ara tanışalım mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tori Mesaj tarihi: Kasım 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2014 Kasım ayı boyunca hergün yeni kartlardan birini açıklıyorlar. Ertesi gün için Goblin veya Gnome'a oy verebiliyorsunuz. http://us.battle.net/hearthstone/en/expansions-adventures/goblins-vs-gnomes/vote?abt=nav1&utm_expid=68589644-24.yOgsCsWhSz-gOSDIbl82Wg.1&utm_referrer=http%3A%2F%2Fus.battle.net%2Fhearthstone%2Fen%2Fexpansions-adventures%2Fgoblins-vs-gnomes%2F%3Fabt%3Dnav1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stingbull Mesaj tarihi: Kasım 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2014 axedice said: çok cool axedice said: Bi ara tanışalım mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asdasd4441 Mesaj tarihi: Kasım 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2014 Trump şu 4 mana 4-3 deathratle summon random 2 cost minion olan yeni karta yetiden bile fazla value veriyor arenada geldimi direk seçerim diyor ilginç :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Kasım 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2014 Çünkü aynı manaya yetiden bile değerli kart, nerfi releaseden önce yiyebilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Kasım 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2014 asdasd4441 said: Trump şu 4 mana 4-3 deathratle summon random 2 cost minion olan yeni karta yetiden bile fazla value veriyor arenada geldimi direk seçerim diyor ilginç :D 2 manaya random minion ve 3 cost indiren kart cok dengesiz birşey. Class kartımıydı o ? Umarım class kartıdır yoksa Druid'le cılgın atarsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asdasd4441 Mesaj tarihi: Kasım 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2014 3 cost indiren mage kartı diye biliyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Kasım 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2014 lan biri şu anki metaya giderli bi paladin decki söylesin la. 2 tane paladin questi var yanyana. 4 maç yaptım, 4'te 0 çektim, bi de uzun sürüyor anasını satiim paladinle. bayıyorum :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
totemic Mesaj tarihi: Kasım 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2014 paladin zoo yap 1 - 2 manalı minionları toparla yapıştır kazara 4 maç alırsın zaten. asdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zikko Mesaj tarihi: Kasım 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2014 şokadin her metaya gider, alayına gider fdgfdfg quest yapmalık iyidir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Kasım 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2014 şu kartların isimlerini öğrenin lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asdasd4441 Mesaj tarihi: Kasım 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2014 aggro paladin fena ya divine favor eline gelirse kazanma ihtimalin çok çok yüksek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bonjo Mesaj tarihi: Kasım 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2014 lan şu emote a fuck off felan ekleseler paso well played well played derdimi anlatamıyorum karşı tarafa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeBuffAndHeal Mesaj tarihi: Kasım 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2014 şu undertakera bi nerf gelsede az nefes alsak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Roqq Mesaj tarihi: Kasım 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2014 Mtg şampiyonundan Rng diye tutturanlara gelsin. (:D http://www.gosugamers.net/hearthstone/features/4039-mtg-champion-stanislav-cifka-says-hearthstone-is-more-exciting-and-complex-and-less-rng-than-magic Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
totemic Mesaj tarihi: Kasım 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2014 Bonjo said: lan şu emote a fuck off felan ekleseler paso well played well played derdimi anlatamıyorum karşı tarafa aynen ya. adama ana avrat sövmek istiyorum oyle emoteler olsa mesela; ''f.ck off son of a b.tch m.therf.cker you lucky b.stard'' gibi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
madcow Mesaj tarihi: Kasım 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2014 hepsi tamam da neden m.ther? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
totemic Mesaj tarihi: Kasım 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2014 ahahahahaha harbiden lan neden öyle yazdıysam asdfsdgd anne kutsal bizde ondan olabilir.. asdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zikko Mesaj tarihi: Kasım 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2014 parantez içinde except your m.ther de bari, ayıp olmasın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Kasım 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2014 Beyler a.ne dendi.. Roqq said: Mtg şampiyonundan Rng diye tutturanlara gelsin. (:D http://www.gosugamers.net/hearthstone/features/4039-mtg-champion-stanislav-cifka-says-hearthstone-is-more-exciting-and-complex-and-less-rng-than-magic Şu da ilginçmiş baya. Özellikle mana kısmı, hiç o açıdan düşünmemiştim ben. Gerçi ben lisede 2-3 kere magic oynadım adam dünya şampiyonu. Normal onun düşünmesi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar