Regalya Mesaj tarihi: Eylül 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2014 hi sipik gud englands dun vori muç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Eylül 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2014 şundan çok daha iyi deckim 1-3 bitirdi dün Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Eylül 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2014 Dün akşam 4-0 da bıraktım, bu akşam devam edicem, ikisi mage idi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asdasd4441 Mesaj tarihi: Eylül 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2014 yahu bu rank 14 te golden warriorlar falan geliyor karşıma sezon başlayalı yıl oldu bu adamlar çok mu beceriksiz rank atlayamıyolar mı yoksa cidden yeni mi başlamışlar bu sezona :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Eylül 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2014 şansa golden olmuş onlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Eylül 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2014 quixef said: Dün akşam 4-0 da bıraktım, bu akşam devam edicem, ikisi mage idi. 6-3 max biter Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorieno Mesaj tarihi: Eylül 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2014 asdasd4441 said: yahu bu rank 14 te golden warriorlar falan geliyor karşıma sezon başlayalı yıl oldu bu adamlar çok mu beceriksiz rank atlayamıyolar mı yoksa cidden yeni mi başlamışlar bu sezona :S Bot. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Regalya Mesaj tarihi: Eylül 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2014 Dün akşam r6-7 civarı 5 tane felan bot geldi. nası reportlucaz bunları ticketlemi free win ama uyuz biz oynarken onlar uyuo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Regalya Mesaj tarihi: Eylül 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2014 Pri deck 85%-90% Win ratio şincilik. //edik: Dün bugün işte 5 e geliyo çümki constructed kasmadım bu sezon ama güzel buzard liröy patlayınca muhtemelen gene legend yaparım çünki vs hunter kart drawa bakıyor biraz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asdasd4441 Mesaj tarihi: Eylül 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2014 ohh bugün de arenada 7 winimi aldım bir arena girişi daha kazandım truesilversız guardian of kingsiz aldorsuz paladin deckiyle :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aceace Mesaj tarihi: Eylül 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2014 Blizzcon EU qualifier'ın istatistiklerini yapmışlar. Hunter ve leeroy'un neden nerf yediği belli. Blizz Hunter'ı öldürmek yerine biraz daha dövmeyi seçmesini tercih ederdim ama. Tamam op mop ama... 5 mana 3/2 nedir ya... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asdasd4441 Mesaj tarihi: Eylül 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2014 arenada kaybettiğini anlayınca yarım saat hiç bişey yapmayan afk bm yapanların allah belasını versin ya bir sürü vaktim çöp oldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zaidral Mesaj tarihi: Eylül 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2014 su videodaki 3. oyun cok basariliymis: http://www.youtube.com/watch?v=dfFwagQVmm4 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tori Mesaj tarihi: Eylül 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2014 Abi 3. http://i.imgur.com/0mKrh.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wisp Mesaj tarihi: Eylül 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2014 Reaper of Souls aldım bügün içinden HS pack code cıktı yazdım ondanda golden arcmage antonidas cıktı hah. kıyaklı galiba o packler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bonjo Mesaj tarihi: Eylül 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2014 Wisp said: Reaper of Souls aldım bügün içinden HS pack code cıktı yazdım ondanda golden arcmage antonidas cıktı hah. kıyaklı galiba o packler. oha olaya gel ben ce aldıydım 3 pack çıktı galiba bi bok gelmediydi. bal akmış resmen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wisp Mesaj tarihi: Eylül 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2014 mage lazım olduğunda öylesine yaptığım deck tam 20 tanesi golden oldu kartların :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Eylül 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2014 acilen gorehowl ve black knight'a da nerf bekliyorum. blizzard duy sesimi. şu kartları değiştir artık lütfen. 3 al'akir 3 normal lorewalker cho, 1 gold lorewalker cho 2 leeroy 2 black knight 3 normal ancient of lore, 1 gold ancient of lore 3 bestial wrath (allah kahretsin yani şunu kullanan kimse yok, değiştirin şunu) 3 ice block 3 prep 3 earth elemental 3 pit lord 4 bane of doom 3 twisting nether 3 shield slam 3 gorehowl 2 normal brawl, 1 gold brawl 3 doomsayer 3 bgh 3 molten giant Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asdasd4441 Mesaj tarihi: Eylül 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2014 bestial wrath control kartı abi hiçbi hunter control oynamadığı için hiç kullanılmıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tori Mesaj tarihi: Eylül 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2014 o listeden değişiklik gelirse bir alakir'e gelir onu da herkes ya finisher olarak ya da double-trade kullandığı için, tauntun varlığıyla yokluğu bir olduğu için tauntu çıkarıp +1 hp eklerler 8 yerine 7 mana hayatta yapmazlar rockbiter üstüne reincarnation yolu açılabileceği için hatta alakiri kurcalayabiliriz naxx oturduktan sonra diye blue post bile vardı ama yine elliceklerini sanmıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aceace Mesaj tarihi: Eylül 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2014 http://www.liquidhearth.com/forum/hearthstone/467485-ben-brode-on-2014922-buzzard-nerf Kısaca özetlemek gerekirse; -Flare ve Gadgetzan potansiyel nerf targetleri (2 gold 2 normal gadgetzan var.) Gerisini okuyun. Şimdi sabonis'e bağlanıyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Borlach Mesaj tarihi: Eylül 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2014 sabo'da en az 10 tane gadgetzan vardır kesin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Eylül 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2014 Aceace said: http://www.liquidhearth.com/forum/hearthstone/467485-ben-brode-on-2014922-buzzard-nerf Kısaca özetlemek gerekirse; -Flare ve Gadgetzan potansiyel nerf targetleri (2 gold 2 normal gadgetzan var.) Gerisini okuyun. Şimdi sabonis'e bağlanıyoruz. Daha bi bok dememiş adam ya. Nerf falan yolda değil yani. Kaldı ki kaç gadget var bilmiyorum max 3-4'tür, Golden da yok. Dün keşke 2. Black Knight yerine leeroy çıksaydı =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Eylül 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2014 bana 2-3 aydır gold cıkmıyor aglama. hemen hemen hergün 1 arenam var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Eylül 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2014 kripp 4 swipe'la arenayı 5-3 bitirdi lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar