guden Mesaj tarihi: Eylül 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2014 Steve in kemikleri sızlıyordur, mezarında ters dönmüştür 6+ görünce. Saat dışında apple ürünü yok sunumda, adamlar s6 yı çıkartmışlar sanki, telefonda ios dışında apple a dair bir şey kalmamış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Eylül 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2014 htc one kullanıyorum 4.7" te 1080p. ne kadar gereksiz bi çözünürlük çıkarttılar. 1344*750 ne ya. xbox oyununa döndü adamlar. her tel saçma sapan çözünürlük =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serjuhan Mesaj tarihi: Eylül 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2014 barbu said: barbu said: beyler yeni ipad air duyuruldu mu? nope Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
liberal Mesaj tarihi: Eylül 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2014 http://www.youtube.com/watch?v=UJUnj1Q2Wc4 sunum TR fiyatı 2.349 2.349 2.349 2.349 AHAHAHAH AH AH AH H HAA. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Eylül 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2014 yine cok pahalı, 1 sene önce note 3 ü 2000 tl ye almıstım, tasarım vs ok da hiç biri donanım olarak veremez eline yine. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gallant Mesaj tarihi: Eylül 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2014 Inovasyondan ziyade marketing/pr bazli calisiyor apple. IOS harici tatava. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Eylül 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2014 ev arkadaşım apple da yönetici, kendisi de surekli soyluyor zaten apple artık sıçtı diye, samsung u taklit etmekten başka politikası kalmadı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Eylül 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2014 5S > 6 upgrade mantıklı değil ama saat güzelmiş her türlü. 350 dolar 700 lira direk amerikadan getirilir, burdan alınmaz kayıt kuyut yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Eylül 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2014 Bu arada note gibi bir hilkat garibesine 2k verilioyrsa 5,5 inç iphone siler süpürür bence phablet klansmanını. Neticede Apple rakiplerinin en büyük avantajı küçük ekran olmasıydı iphoneların. Şimdi IOS 8 ve daha kullanışlı bir OS ve 5,5 inç. Aliminyum tasarım. Estetik. Sex. Leak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ßæv Mesaj tarihi: Eylül 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2014 Benim teyzemde Tim Cook'un sekreteri o da aynısını söylüyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
liberal Mesaj tarihi: Eylül 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2014 reampage said: Bu arada note gibi bir hilkat garibesine 2k verilioyrsa 5,5 inç iphone siler süpürür bence phablet klansmanını. Neticede Apple rakiplerinin en büyük avantajı küçük ekran olmasıydı iphoneların. Şimdi IOS 8 ve daha kullanışlı bir OS ve 5,5 inç. Aliminyum tasarım. Estetik. Sex. Leak. lg g3 gibi bi tank varken ayfona 2350 vermek ahsdhfhdhash. apple rakiplerinin en büyük avantajı da ekranı falan değil. cost/performans oranı, daha fazla seçenek. ha bir de ayy 5.5 inç çok büyük diyenler şimdi gider 6 plus alır. meeeehehehe apple'ın en büyük avantajı os'daki ui. android keylime L gelince toptan vericeklerler apple'ın eline Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Eylül 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2014 apple'ın büyük avantajı hedef kitlesi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Eylül 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2014 iOS en büyük avantajı bence de. 1.5 sene kadar android kullandım 2 iphone arasında, geri dönünce 10 kilo yük atmış gibi hissettim yemin ederim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
liberal Mesaj tarihi: Eylül 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2014 samsung galaxy s6 de ful aluminyum gövdeyle gelecek büyük ihtimal. yoksa büyük patlayacak bu sefer. s6 anons edilince quote'larım bu yazdığımı. tasarım olarak moto 360 ene iyisi de minimum 3 gün gitmesi lazım şu saatlerin pil ömrü. yoksa bana göre kalmıyor bi tatavası. graphite piller de bi 5 sene sonra falan cıkar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Eylül 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2014 serjuhan said: barbu said: barbu said: beyler yeni ipad air duyuruldu mu? nope boşa bekledik ya. mına Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Eylül 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2014 ipadler zaten 2 ay sonra falan duuyurulmuyo mu hep? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Eylül 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2014 bilmem. bekleyeyim mi hala sizce? çıkar mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Eylül 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2014 Şimdi HTC düşünsün bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Eylül 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2014 Xaenin said: iOS en büyük avantajı bence de. 1.5 sene kadar android kullandım 2 iphone arasında, geri dönünce 10 kilo yük atmış gibi hissettim yemin ederim. samsung kullanmışındır muhtemelen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Eylül 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2014 Yok Xperia Z Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Eylül 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2014 galaxy s2'den 6'ya geçiş yapıyorum 3.5 yıldır android'in aldığı her hatada kenara 1tl koysam, iphone 6+ bedavaya gelirdi. abv android Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Eylül 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2014 apple'ın tek avantajı mac + ios entegrasyonu bence. mac kullanıyor olmasam direkt androide geçerdim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Eylül 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2014 Mac kullanmıyorum, hiç bir eksikliğini hissetmedim telefon bilgisayar bağlantısı olarak şahsen. Ne gibi bir avantajı var ki pc ile olmayan, normal bir userı etkileyebilecek? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Eylül 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2014 wmware'den açarsın windows'u, işini görürsün android'le. iphone için mac&windows farkedeceğini zannetmiyorum zaten. Her şey itunes üstünden yapılmıyor mu? imla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Eylül 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2014 Android'in windows yada başka bi pcye ihtiyacı yok ki? Her şeyi cloud zaten. Samsung vs bazı vizyonsuz üreticiler illa desktop uygulaması dağıtıyolar telefonun yanında mal oldukları için. İlla pc'den app vs satın alıcaksan da zaten browser üzerinden yapıyorsun. Apple tarafında ise birden çok cihaz kullanıyosan itunes'a ihtiyacın var gibi görünüyor. Mac'de nasıl bilmiyorum ama windows üzerinde berbat çalışıyor itunes. Gördüğüm en berbat yazılım hatta Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar