Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2014 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2014 Disarda yedigim son tavuk olacak bu. Dun Kentpark'da Edirne Kirkpinar'a gittim, ve su anda olme yolundayim. Geceden beri surekli kusuyorum, ishalim, kusarken ve tuvaletteyken ilgili bolgeler yaniyor, surekli bir kalp carpintisi gidip geliyor, basim surekli agriyor, midem ve bagirsaklarim surekli agriyor. Yatakta yatinca skolyozum agri yapiyor, koltuga gecince kafami dik tutamiyorum. Bittim. Su kaybediyorum, yerine yenisini koyamiyorum. En son yarim saat once yataktan kalmayi becerdim de bir seftali ve yarim litre su alabildim. Midem kotu ama, yine tutamazsam hastaneye gitmem ve serum taktirmam lazim yerel doktorun dedigine gore. Uc ilac verdi alti saatte bir alinacak, bakalim. Adami gordugum anda tavuk mu yedin oldu sikayetin nedir sonraki ilk sorusu. Tavuk bir da hayatta yemeyecegim disarda. Son olsun bu. Inancli olsaydim su dini yeminlerden birini ederdim. Duygusal olarak da mahvoldum, neden bilmiyorum ama durup dururken aglamaya filan basliyorum. Insanin vucudunun her noktada boyle lanet olmasi ne berbat birseymis ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
madcow Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2014 sunu yazana kadar hastaneye gideydin ya? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moonfall Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2014 geçmiş olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2014 tavuk zehirlenmesi çok pis ya. miden bulanıyorsa anneanne ilacı, ayran yapıp, içine bas diş diş sarımsağı, iyi geliyor.geçmiş olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2014 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2014 Gorundum iste. Su ilaclari al, olmazsa acil servise dedi. 3 saat once aldim, seftali ve su yarim saattir midemde. Beklemedeyiz. Ayaga kalkabildim de yazdim bunu zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phoenixlin Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2014 Gitmiş zaten doktoru ilaç vermiş, daha da kötüsünde hastane yolları gogo. bu öğlen ben de tavuk yedim, başlık hoş olmadı tabi :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2014 sıcakta kalitesine güvenmediğin yerde hiç bişey yemeyeceksin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2014 iyi yatalak hale gelmemişsin /veya gelmezsin işalla. Kuzenim yediği tavuktan saçma bir hastalığa yakalandı aylarca yatalak kaldı fln. Ölüyordu az daha yahu adam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2014 Tavuk zehirlenmesi öldürür adamı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2014 çok fenaymışta o durudma neden forumu bilgilendiriyorsun abi, git istirahat et, iyileşince yazarsın bende 2 kere tavuktan zehirlendim, başka şeye benzemiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
madcow Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2014 doktor yazarken aklımdan hastane geciyodu zaten duzelttim de. oyle yerel doktora guven olmaz. go go hastane. tavuk zehirlenmesinin evde gecirildigini ilk kez duydum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2014 Yahu manyak mısın? Bir de semi-WOT döşemiş, git hastaneye! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2014 bingildak said: çok fenaymışta o durudma neden forumu bilgilendiriyorsun abi, git istirahat et, iyileşince yazarsın bende 2 kere tavuktan zehirlendim, başka şeye benzemiyor. olm şinitzelden zehirlenmiştik hatırladım bak ahahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moncici Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2014 ben de geçen kentucky den zehirlendim şu bucketlardan aldık böyle afedersiniz köpüklü köpüklü kakamı yapıyorum falan ama metabolizma sağlam olduğundan 2 günde absorbe ettim yemeyin tavuk katılıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2014 geçmiş olsun iyileşince direk şikayette bulun bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nyks Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2014 Kaliteli yerlere de güven olmuyor ki. Geçen sene Midpoint'te yediği tavuk yüzünden acile kaldırıldı arkadaşım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2014 yerel doktor ne ya atla falan mı geziyor köyleri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2014 kermit said: bingildak said: çok fenaymışta o durudma neden forumu bilgilendiriyorsun abi, git istirahat et, iyileşince yazarsın bende 2 kere tavuktan zehirlendim, başka şeye benzemiyor. olm şinitzelden zehirlenmiştik hatırladım bak ahahahah hahahasdasd aynen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2014 Yazın aşırı sıcaklardan, dışarıda yemekler çabuk bozuluyor. Hızlı bakteri üretiyorlar, haliyle insanı mahvediyor yendikleri zaman. Dondurmada yapar misal, hele birde elektrik kesilip, eridiyse bir ara gg. 1-2 kere bende oldum. Hem alttan hem üstten. Neyse geçmiş olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2014 marka kalitesi önemli değil çalışanın kalitesi önemli gıdayı taşıma ve saklama sırasında bozulabilecek etkenlerden korumadıktan sonra mid point olsa ne yazar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2014 ben kfcde çalışırken yıllar yıllar önce tavukla ilgili bi sürü eğitim vermişlerdi. tavuk dediğin belli bi sıcaklıktan çıktığı anda içindeki bakteriler saniyede binkeremi ne (belki daha fazladır) çoğalıyodu. baya dikkat edilmesi gerekiyo evde bile tavuk yaparken Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2014 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2014 Daha iyi gibiyim iste, bu seftali de durmazsa gibiyorum ama hemen. Bir de Ankara'nin en pahali ve luks AVM'sinin en pahali ve luks lokantasina gittim yani Guardians of the Galaxy'yi tekrar izlemeden once. Hic bir yerde yenmez bu tavuk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2014 demek ki en pahalı ve lüks olması içindeki elemanların titiz oldugunu göstermiyormuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SIKYAHONAW Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2014 abi 2 serum yeseydin 5-6 saat içinde eskisinden daha iyi olurdun. Boşa uzatmışın geçmişolsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2014 aynen serum baya kendine getirir, kaybettiğin sıvıyı oradan kapatırsın, eline ayağına güç gelir eğitimli adamlarsınız, bu kadar salak olmayın, zehirlenme evde kendi başına tedavi etmeye çalışılmaz, hele ki o durumda foruma girilmez, git 2 ünite serum ye, 12-14 saat uyu sonra başkalarına sosyal mesaj verirsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar