Livered Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2014 Abrahamsın Star wars a yelken açmasından sonra bu seri için kafada soru işaretleri kalmıştı ama filmi roberto orcinin yönetici oyuncular tarafından dogrulanmış. Senaryonun ilk tasagı yazılmış ve onaya sunulmuş. Roberto Orci ilk iki filminde senaryosunu yazan kişi, bunu da yazmış. Orjinal seriye yaklaşacaklarını - orjinal tv dizisinin ilk 5 yıllık derin uzay görevindeki bir olayı veya bir şeyleri ele alacaklarını belirtmiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DA2019 Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2014 Livered said: Senaryonun ilk tasagı yazılmış ve onaya sunulmuş. Bu şurada dursun. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2014 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2014 Ilk film meh, ikinci film imbaydi. Uc nasil olacak bakalim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2014 bence tam tersiydi mesela. ilki fena değildi. ikinci meh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2014 aynen ilkini beğendiydim ikinci meh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2014 Ben 2.yi beğendim. Buyuk ihtimal Khan olacaktır gene 3. filde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smyrnas Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2014 Bence ikisi de iyiydi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Livered Mesaj tarihi: Eylül 1, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2014 Absolut said: Ben 2.yi beğendim. Buyuk ihtimal Khan olacaktır gene 3. filde. Khan olmayacak zaman çizelgesinde ilk tanıştıkları dönem geçti. Orjinal kadronun ilk 5 yıllık derin görevini kapsayan diziden bir şeyler olacakmış. Orjinal zaman çizelgesindeki olaylara yaklaşılacakmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Eylül 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2014 koskoca uzay keşfi kozmos - felsefe boyutunda olan seriyi teenager dramasına çekip moron cgi aksiyona boğdular bir de beğeneni çıkıyor. abrams kovalasın sizi. yavıdi seviciler....,, Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scorch Mesaj tarihi: Eylül 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2014 Patrick steward olmayınca olmuyor ya. Picardsız olmuypr. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Harvey Mesaj tarihi: Eylül 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2014 eski değilde yeni serinin izleme sırası nedir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Eylül 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2014 1-2-3 diye giden filmin sirasini soruyosun simdi dogru anladim di mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Warhero Mesaj tarihi: Eylül 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2014 TV serisini mi kastediyorsun Picard vs? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DA2019 Mesaj tarihi: Eylül 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2014 scorch said: Patrick steward olmayınca olmuyor ya. Picardsız olmuypr. (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Eylül 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2014 ikiside guzeldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karag8z Mesaj tarihi: Eylül 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2014 DA2019 said: Livered said: Senaryonun ilk tasagı Bu şurada dursun. :) sağ mı sol mu? sağ tasagı ile yazdıysa iyi film olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Eylül 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2014 goldbären said: koskoca uzay keşfi kozmos - felsefe boyutunda olan seriyi teenager dramasına çekip moron cgi aksiyona boğdular bir de beğeneni çıkıyor. abrams kovalasın sizi. yavıdi seviciler....,, Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
inyormaynd Mesaj tarihi: Eylül 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2014 2 döver beyler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Livered Mesaj tarihi: Eylül 2, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2014 Karag8z said: DA2019 said: Livered said: Senaryonun ilk tasagı Bu şurada dursun. :) sağ mı sol mu? sağ tasagı ile yazdıysa iyi film olur. Arada l vardı ben yazarken nereye gitti . Paralelin oyunları bunlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gallant Mesaj tarihi: Eylül 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2014 Klingon savasindan ne zaman bahsedicekler? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Livered Mesaj tarihi: Eylül 2, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2014 Bu filmde görecekmişiz. Geçen filmde tohumları atıldı çünkü savaşın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Eylül 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2014 İlk iki Star Trek filminin tek güzel yanı Khan abi. Üzgünüm ama o kadar. Bi de Leonard Nimoy'u bi iki kere gördük yani o da sayılmaz dsf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Harvey Mesaj tarihi: Eylül 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2014 Warhero said: TV serisini mi kastediyorsun Picard vs? dizisi falan vardı o açıdan sordum izleme sırası diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Warhero Mesaj tarihi: Eylül 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2014 Doğru tahmin etmişim o zaman. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komutan Mesaj tarihi: Eylül 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2014 HarveyQuinn said: Warhero said: TV serisini mi kastediyorsun Picard vs? dizisi falan vardı o açıdan sordum izleme sırası diye Bir değil beş tane dizisi var: The Original Series The Next Generation Deep Space Nine Voyager Enterprise Bir de animasyon dizisi var, onunla altı ediyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar