Bone Mesaj tarihi: Eylül 10, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2017 Rewendor said: O değil de bu konuyu dün gibi hatırlıyorum, 3 sene geçmiş üstünden. Esas olay bu galiba. Fena yaşlanıyoruz. bu daha da duygulandırdı :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Eylül 10, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2017 Pyro said: Jeeztro said: talih değil lan o neyse abi sana çok acı bir şey anlatıcam. her ne kadar yazacağım yazı uzun olup akşam mesaiye kalmak zorunda bıraksa da yazıcam. sene 2000 fln heralde. uo zamanı işte neyse. bi tane llama görmüşüm yeni yeni tamerımd iyorum kendime, hatta serverda sylvanasdı sanırım dynamick o zmaan miner fln flint fireforge mu neydi kızıl sakallı bi tip. neyse konuyla ilgisi yok. llamanın başındayım napıcam fln derken arkadaşın teki geldi. benim karakter female bu arada. yardım edicem fln dedi iyi dedim sevinriim derken biz bütün gün bunla takıldık işte adam kesik tame yaptık vs. ertesi gün işte gene oyuındayız, ya dedi çok konuştuk ama tanımıyorum seni isim neydi akrdeş vs. ulan baktım adam bana sürekli para veiryor yardım ediyor niyeyse böyle bi metres psikolojsine girdim adım ayşegül dedim. niye dedim bilmiyorum. adamın devreler attı tabi. sürekli peşimde vs oyun moyun icq derken yaz bitti kış geldi devam ediyoruz. bu arada ya ortaokuldayım ya da lise. telefonumu istedi tamam dedim ben de verdim arar küfreder kapatırım diye. ama min 1 yıl bitti yani hiç abartmıyorum. adam ne resmimi gördü, ne sesimi duydu. bi gün okuldayız telefonum çalıyor tanımadığım numara yanımdaki kıza şuna baksana kimmiş dedim ama aklıma bile gelmedi onun araycağı (yanımdaki kız dediğim şu an kendisi eşim oluyor fasdasd), neyse verdim bu açtı fln kimmiş dedim çocuğun ismini söyledi oo tamam dedim sen ayşegül de. bunlar konuştular 2-3 dakika havadan sudan kapadılar. çocuğun bağlar iyice çözüldü tabi nightmare hediye ediyor oyundan neydi o mage robe ondan veriyor (o serverda pahalıydı). bizim bu olay 2 sene fln sürdü sora baydım artık uo fln çocuğua gerçeği söyledim yerin dibine geçti tabi ne küfürler ne tehditler. olay öyle kapandı işte. demek istediğim aynı şeyi başkası sana yapıyor olabilir. eğer konuştuğun kişi kızsa hakikaten boşver abi, böyle ilişki mi olur hakikaten zaman harcadığına yazık. ilişki dediğin şeyin içerisinde el tutmak olmalı, telefonla konuşup kavga etmek olmalı, o kıza niye baktın fln şeklinde olmalı. şu yaşadığın şey bitse 1 hafta kafana takmazsın çok samimi söylyüorum. siktiret dışarıda millet sıraya girmiş evlenmek için, niyetim o değil diyorsan ünili kızların hali ortada git onlara bulaş. boşver lan ne gerek var. dert mi amk Sylveria. O sen miydin lan? Kankimi enkaz gibi bırakıp gittin adam da koptu gittiydi serverdan ahaha. Benle bile konuşmuştun kız rp si ile allahsız. ABİ HSKTR AHAHAHAHAHA FDHSGLIFGŞOPSOPŞSFDHJGŞOSFDJGŞSOJGSOFŞHGKŞSHGFHS Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Eylül 10, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2017 senko said: Adam tame i gmliyecem derken trollu gmlemis TAM TERSİ ABİ ADAM OYUNCU TAMELEMİŞ MK DKJFHGFDLSHSPJSGOFHGFSHFG Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Eylül 10, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2017 lan ya aksam aksam sfdfasf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Eylül 10, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2017 Rp nin hakkini vermiş ama helal ahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jeeztro Mesaj tarihi: Eylül 11, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2017 hala hala vicdan azabı çekerim ya. şaka değil. 4-5 ayda bir aklıma gelir, hele ayşegül ismi duyarsam bir yerden otomatik gelir. zaten en çok konuştuğum müşterimin ilgili kişisi de ayşegül isminde bir kadın. kalbim hep cız eder yani şu konuda fasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neutrino Mesaj tarihi: Eylül 11, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2017 Yokluk ne kotu ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
µh Mesaj tarihi: Eylül 11, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2017 Pyro'nun post olta değilse efsane yalnız olay Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pordakal Mesaj tarihi: Eylül 11, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2017 Op'un olayda mi oyle oldu acaba. Aradiginda falan belki kizkardesini kizarkadasini konusturdu sonra kendisi yazmaya devam etti vs. Off ne fail olur varya su resmen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Eylül 11, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2017 ilgi cekmek icin neler yazmis te allaam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Eylül 11, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2017 Jaegerjaquez said: Pyro said: Jeeztro said: talih değil lan o neyse abi sana çok acı bir şey anlatıcam. her ne kadar yazacağım yazı uzun olup akşam mesaiye kalmak zorunda bıraksa da yazıcam. sene 2000 fln heralde. uo zamanı işte neyse. bi tane llama görmüşüm yeni yeni tamerımd iyorum kendime, hatta serverda sylvanasdı sanırım dynamick o zmaan miner fln flint fireforge mu neydi kızıl sakallı bi tip. neyse konuyla ilgisi yok. llamanın başındayım napıcam fln derken arkadaşın teki geldi. benim karakter female bu arada. yardım edicem fln dedi iyi dedim sevinriim derken biz bütün gün bunla takıldık işte adam kesik tame yaptık vs. ertesi gün işte gene oyuındayız, ya dedi çok konuştuk ama tanımıyorum seni isim neydi akrdeş vs. ulan baktım adam bana sürekli para veiryor yardım ediyor niyeyse böyle bi metres psikolojsine girdim adım ayşegül dedim. niye dedim bilmiyorum. adamın devreler attı tabi. sürekli peşimde vs oyun moyun icq derken yaz bitti kış geldi devam ediyoruz. bu arada ya ortaokuldayım ya da lise. telefonumu istedi tamam dedim ben de verdim arar küfreder kapatırım diye. ama min 1 yıl bitti yani hiç abartmıyorum. adam ne resmimi gördü, ne sesimi duydu. bi gün okuldayız telefonum çalıyor tanımadığım numara yanımdaki kıza şuna baksana kimmiş dedim ama aklıma bile gelmedi onun araycağı (yanımdaki kız dediğim şu an kendisi eşim oluyor fasdasd), neyse verdim bu açtı fln kimmiş dedim çocuğun ismini söyledi oo tamam dedim sen ayşegül de. bunlar konuştular 2-3 dakika havadan sudan kapadılar. çocuğun bağlar iyice çözüldü tabi nightmare hediye ediyor oyundan neydi o mage robe ondan veriyor (o serverda pahalıydı). bizim bu olay 2 sene fln sürdü sora baydım artık uo fln çocuğua gerçeği söyledim yerin dibine geçti tabi ne küfürler ne tehditler. olay öyle kapandı işte. demek istediğim aynı şeyi başkası sana yapıyor olabilir. eğer konuştuğun kişi kızsa hakikaten boşver abi, böyle ilişki mi olur hakikaten zaman harcadığına yazık. ilişki dediğin şeyin içerisinde el tutmak olmalı, telefonla konuşup kavga etmek olmalı, o kıza niye baktın fln şeklinde olmalı. şu yaşadığın şey bitse 1 hafta kafana takmazsın çok samimi söylyüorum. siktiret dışarıda millet sıraya girmiş evlenmek için, niyetim o değil diyorsan ünili kızların hali ortada git onlara bulaş. boşver lan ne gerek var. dert mi amk Sylveria. O sen miydin lan? Kankimi enkaz gibi bırakıp gittin adam da koptu gittiydi serverdan ahaha. Benle bile konuşmuştun kız rp si ile allahsız. ABİ HSKTR AHAHAHAHAHA FDHSGLIFGŞOPSOPŞSFDHJGŞOSFDJGŞSOJGSOFŞHGKŞSHGFHS Uzun suredir bu kadar gulmedim umarim bait degildir ,inanmak istiyorum. Bait ise ceker gidebilirim pati'den. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Eylül 12, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2017 Abi kandırdığı çocuk neredendi tam emin değilim ama İzmir gibi kalmış aklımda ve okul takımında futbol oynuyordu. Benim hatırladıklarım bunlar. İsmini hatırlayamıyorum da bir de kardeşi de oynuyordu aynı server'da sanki. Jeeztro bunların herhangi birini doğrularsa hatırlayıp net aynı kişi ahaha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
µh Mesaj tarihi: Eylül 12, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2017 babası ssk mı emekli sandığı mı onu bile öğrenmiştir abi 2 yıl metreslik yapmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yumy Mesaj tarihi: Eylül 12, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2017 AHAHAHAH Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Eylül 12, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2017 İzmirden ve kardeşi de oynuyodu deyince lan bizim eleman değildir inşallah bu dedim :) Bizim guildde birini tutuyo bu özellikler. Ama yok ya o yapmaz böyle saflık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Eylül 12, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2017 µh said: babası ssk mı emekli sandığı mı onu bile öğrenmiştir abi 2 yıl metreslik yapmış asfasdfasdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valeron Mesaj tarihi: Eylül 12, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2017 µh said: babası ssk mı emekli sandığı mı onu bile öğrenmiştir abi 2 yıl metreslik yapmış hikaye bitirdi bu da tuzu biberi oldu asdhaudsauhdafuha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Eylül 12, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2017 La anlamadım @one patiden birine mi yürümüş nette; öbür pati de karı rp si mi yapmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Claiborne Mesaj tarihi: Eylül 12, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2017 evet jeeztro one'ı kandırıp babasının emekli ikramiyesini yemiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Eylül 12, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2017 sonra da marketin karşı kaldırıma geçip, sütünü açıp içmiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Eylül 12, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2017 eve dönüp duvara da terliği ile vurmaya baslamıs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
µh Mesaj tarihi: Eylül 12, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2017 ahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar