Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Zoe Quinn Olayları ve GamerGate

SenariouS

Öne çıkan mesajlar

burda kimse kimseyi terbiye etmeye calismiyor, yazdikalrimi dogru duzgun oku bir once. isteyen istedigi boku yesin, istedigi hakareti etsin, istedigini dusunsun benim umrumda degilki? benmi duzelticem insanlari? ama gider "boyle birsey yok" diye inkar gelirse oturur bullshit e bullshit derim

seksizm threadine de ilgi olmaz demissin iyice batirmissin, surda son 12 sayfadir sam video yu koydugundan beri ne tartisiliyor? gidip "ama dogruluk payi var soylediklerinde" denmeseydi 1 sayfa daha belki uzardi konu, kimsede gidip "konu derailladin" diye sam e yuklenmezdi. problem burda cogunluktan azicikta olsa sapan bir fikir belirtmek.

forumun amaci monolgo seklinde threadler acip herkesin ilk posta +1 atmasi degil, oturup tartisma ortami yaratmak. +1 basilicak ve kimsenin aksi yonde fikir belirtemiyicegi bir yer ariyorsaniz oyun haber sitelerine gidebilirsiniz... oh wait!
Sosyal ağlarda paylaş

laurelin'le benzer fikirde olamayacak mıyız artık arcane white knight olmadan? seninle de aynı fikirde olduğumuzda seninle sevişmek istiyoruz demek ki, bundan sonra seni destekleyici birşey yazmayayım bari, yanlış anlarsın filan bioware sidekick'leri gibi yatakta sonlanmasın. (:P)

thread'leri orta yerinden ayıramıyoruz veya içinden mesaj taşıyamıyoruz, "oyun endüstrisi/camiasında cinsiyetçilik" diye başlık açabilirsiniz istediğiniz zaman. kimse mani olmuyor.
Sosyal ağlarda paylaş

Laurelin said:

konu ile ilgili bir sonraki video da veya haberde oyle yapalim zaten, split atabilirsin senin post ve sonrasina ama nedanko zamaninda kullanmayin spliti dediydi diye hatirliyorum :(

Bence asıl soru, viktor gibi erkek adam nickinden laurelin stili lotrdan alınma efeminen isimlere nyie geçiş yaptığın.

şaka bir yana viktor nyie laurelin oldu ya :D
Sosyal ağlarda paylaş

Millet "asıl konu" hakkında mesa atmamasının nedeni bir adım atıldığını veya birşeylerin değiştiğini görememesidir muhtemelen. Onca zaman geçtikten sonra çözüme ilerlemeyen bir konuda anita fotosu konulunca shitstorm çıkıyor doğal olarak. "karı" paraya para demedi sağa sola çıkıp asılsız söylemlerle victim ayakları yaparak.

Şurda yeni öğrendiğim ve haber değeri olan tek şey sanırım Joystiq'in kapanıyor oluşu. Ben bilmiyordum mesela. Neden kapanıyormuş?

Sektörde değişim olmadı son bir kaç ayda GamerGate ile ilgili. Bu yüzden de "haber" değil koyduklarınız Joystiq dışında.

Yelloz karı anita.
Sosyal ağlarda paylaş

söylemediler neden, millet boykot edince trafikleri düşüp reklamsız mı kaldılar diye spekülasyon yapılabilir tabii ama o kadar dramatik etkilenmiş olmaları biraz hayalperest yine de.
http://i1.kym-cdn.com/photos/images/original/000/900/416/2e4.jpg
Sosyal ağlarda paylaş

Soimyr said:

Laurelin said:

konu ile ilgili bir sonraki video da veya haberde oyle yapalim zaten, split atabilirsin senin post ve sonrasina ama nedanko zamaninda kullanmayin spliti dediydi diye hatirliyorum :(

Bence asıl soru, viktor gibi erkek adam nickinden laurelin stili lotrdan alınma efeminen isimlere nyie geçiş yaptığın.

şaka bir yana viktor nyie laurelin oldu ya :D

http://i.imgur.com/WTYS2kh.jpg
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...