arcane Mesaj tarihi: Şubat 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2015 şahsen umrumda değil şu tartışma çünkü beni alakadar eden oyunlar. forum sen erkekleri terbiye et diye var olmuyor. sexism threadini kimseye okutamayağını bildiğin için böyle zeytinyağı gibi üste çıkmaya çalışıyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Şubat 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2015 ne getirelim masaya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Şubat 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2015 pastırmalı sucuklu yumurta var mı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Şubat 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2015 hah bir sen eksiktin gel, penis şakası yap, şimdi bahanesi olsun threadleri ayırmamak için... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Şubat 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2015 burda kimse kimseyi terbiye etmeye calismiyor, yazdikalrimi dogru duzgun oku bir once. isteyen istedigi boku yesin, istedigi hakareti etsin, istedigini dusunsun benim umrumda degilki? benmi duzelticem insanlari? ama gider "boyle birsey yok" diye inkar gelirse oturur bullshit e bullshit derim seksizm threadine de ilgi olmaz demissin iyice batirmissin, surda son 12 sayfadir sam video yu koydugundan beri ne tartisiliyor? gidip "ama dogruluk payi var soylediklerinde" denmeseydi 1 sayfa daha belki uzardi konu, kimsede gidip "konu derailladin" diye sam e yuklenmezdi. problem burda cogunluktan azicikta olsa sapan bir fikir belirtmek. forumun amaci monolgo seklinde threadler acip herkesin ilk posta +1 atmasi degil, oturup tartisma ortami yaratmak. +1 basilicak ve kimsenin aksi yonde fikir belirtemiyicegi bir yer ariyorsaniz oyun haber sitelerine gidebilirsiniz... oh wait! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Şubat 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2015 tamam aç threadini madem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Şubat 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2015 arcane said: şahsen ... değil çok ayıp. agresif gördüm seni bugün. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Şubat 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2015 hah gel sen de white knaytlık yap. ömründe ilk kez argo görüyor olmadığına göre... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Şubat 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2015 laurelin'le benzer fikirde olamayacak mıyız artık arcane white knight olmadan? seninle de aynı fikirde olduğumuzda seninle sevişmek istiyoruz demek ki, bundan sonra seni destekleyici birşey yazmayayım bari, yanlış anlarsın filan bioware sidekick'leri gibi yatakta sonlanmasın. (:P) thread'leri orta yerinden ayıramıyoruz veya içinden mesaj taşıyamıyoruz, "oyun endüstrisi/camiasında cinsiyetçilik" diye başlık açabilirsiniz istediğiniz zaman. kimse mani olmuyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Şubat 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2015 arcane bıcak cekmiş, yanına gelince taramış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Şubat 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2015 konu ile ilgili bir sonraki video da veya haberde oyle yapalim zaten, split atabilirsin senin post ve sonrasina ama nedanko zamaninda kullanmayin spliti dediydi diye hatirliyorum :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Şubat 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2015 evet ilk mod olduğumda split denemiştim, neden kullanmayın dediğini anlamıştım. :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soimyr Mesaj tarihi: Şubat 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2015 Laurelin said: konu ile ilgili bir sonraki video da veya haberde oyle yapalim zaten, split atabilirsin senin post ve sonrasina ama nedanko zamaninda kullanmayin spliti dediydi diye hatirliyorum :( Bence asıl soru, viktor gibi erkek adam nickinden laurelin stili lotrdan alınma efeminen isimlere nyie geçiş yaptığın. şaka bir yana viktor nyie laurelin oldu ya :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Şubat 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2015 haaydaaaaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Şubat 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2015 memoyu almamış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komutan Mesaj tarihi: Şubat 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2015 Soimyr said: Bence asıl soru, viktor gibi erkek adam nickinden laurelin stili lotrdan alınma efeminen isimlere nyie geçiş yaptığın. şaka bir yana viktor nyie laurelin oldu ya :D Çok talihsiz bir mesaj olmuş bu :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soimyr Mesaj tarihi: Şubat 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2015 tl:dr desemde biri özet geçse :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komutan Mesaj tarihi: Şubat 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2015 Forumların "Kişisel" kısmına bir göz at. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Şubat 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2015 https://thefateofcate.files.wordpress.com/2012/07/le-sigh.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Şubat 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2015 ahah resim çogiyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soimyr Mesaj tarihi: Şubat 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2015 illa okutacaksınız viktorun dram threadini yani :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Şubat 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2015 ozet olarak, forumdaki erkek nufusu 1 azalirken, kadin nufusu 1 artti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Şubat 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2015 Millet "asıl konu" hakkında mesa atmamasının nedeni bir adım atıldığını veya birşeylerin değiştiğini görememesidir muhtemelen. Onca zaman geçtikten sonra çözüme ilerlemeyen bir konuda anita fotosu konulunca shitstorm çıkıyor doğal olarak. "karı" paraya para demedi sağa sola çıkıp asılsız söylemlerle victim ayakları yaparak. Şurda yeni öğrendiğim ve haber değeri olan tek şey sanırım Joystiq'in kapanıyor oluşu. Ben bilmiyordum mesela. Neden kapanıyormuş? Sektörde değişim olmadı son bir kaç ayda GamerGate ile ilgili. Bu yüzden de "haber" değil koyduklarınız Joystiq dışında. Yelloz karı anita. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Şubat 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2015 söylemediler neden, millet boykot edince trafikleri düşüp reklamsız mı kaldılar diye spekülasyon yapılabilir tabii ama o kadar dramatik etkilenmiş olmaları biraz hayalperest yine de. http://i1.kym-cdn.com/photos/images/original/000/900/416/2e4.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Şubat 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2015 Soimyr said: Laurelin said: konu ile ilgili bir sonraki video da veya haberde oyle yapalim zaten, split atabilirsin senin post ve sonrasina ama nedanko zamaninda kullanmayin spliti dediydi diye hatirliyorum :( Bence asıl soru, viktor gibi erkek adam nickinden laurelin stili lotrdan alınma efeminen isimlere nyie geçiş yaptığın. şaka bir yana viktor nyie laurelin oldu ya :D http://i.imgur.com/WTYS2kh.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar