Llama Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2014 kızın birine bir laf edersin yırtık dondan çıkar gibi başka kız çıkar gelir onun sevgilisi psikopat tamam mı deme öyle şeyler.. bla bla sıralar şu psikopatları da bir türlü göremedik arkadaş hani bebek yüzlüyüz diye mi böyle atarlanıyor millet anlamıyorum ki ne ayar oluyorum şu lafa sevgilisi psikopat.. psikopat. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zikko Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2014 tak birine 2 tane senin de façan yansın karşim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neutrino Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2014 bebek yüzlü psikopat mmmm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2014 kızlar üzerlerinde fiziksel ve duygusal şiddet uygulayan erkeklere maganda falan demek yerine psikopat demeyi tercih ediyor. olay bundan ibaret. çoğu erkek de kız arkadaşına karşı kıskanma, koruma kollama adına bağırıp, çağırıp, kafada bardak kıran caner triplerinde duvar muvar yumrukluyor işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kavurma Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2014 en psikopatını terapiye yatırırız evelallah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2014 O KADAR normalleşti ki kız arkadaşına fiziksel ve psikolojik şiddet uygulama, pek çok kız bu iş zaten böyle olur sanıyor. Birbirine hava atan kız öğrencilerimi duydum ben üniversite düzey,nde -Oho benim ki daha psikopat, aramak yerine telefonumun GPS'inden takip ediyo 7/24, rotam biraz sapsam telefonum çalıyor. eheh eheh eheh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neutrino Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2014 güvensizlikte çığır açmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soris Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2014 kızlar için bu umursandıklarının kanıtı da o yüzden. insan bir şekilde bunu kendi karakterine göre gösteriyor fakat bir de şöyle düşünün karşındaki adam hayvan sen mesela ikaz ediyorsun anlamıyor mesela kız arkadaşını hala rahatsız ediyor diyelim ne yapacaksın adam anlamıyor bir şekilde sorunu çözmen gerek. o zaman AĞZINA ÇAKACAKSIN 2 TANE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2014 sostizm said: O KADAR normalleşti ki kız arkadaşına fiziksel ve psikolojik şiddet uygulama, pek çok kız bu iş zaten böyle olur sanıyor. Birbirine hava atan kız öğrencilerimi duydum ben üniversite düzey,nde -Oho benim ki daha psikopat, aramak yerine telefonumun GPS'inden takip ediyo 7/24, rotam biraz sapsam telefonum çalıyor. eheh eheh eheh deli gibi var bu tipler etrafta cidden. dayak yemelerini bile sıradanlaştırıyorlar ve hani diğer kızlarda nasıl algılıyorsa artık bu durumu çok acı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2014 Llama said: kızın birine bir laf edersin yırtık dondan çıkar gibi başka kız çıkar gelir onun sevgilisi psikopat tamam mı deme öyle şeyler.. bla bla sıralar şu psikopatları da bir türlü göremedik arkadaş hani bebek yüzlüyüz diye mi böyle atarlanıyor millet anlamıyorum ki ne ayar oluyorum şu lafa sevgilisi psikopat.. psikopat. bana denk geldiydi bir tanesi. dersane çıkışında atarlandı fln. sonraki gün dersanedekiler de ona atarlanıp (dersane kardeşliği sanırım "sen bizim arkadaşa bişey m idedin bilader" gibi) bir de aynı sitede oturuyoruz olduğu çıkınca barıştıydık çocukla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2014 hem müslüman hem sevgili olunmaz. ya müslüman olacaksın ya da sevgili. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2014 imamizer said: kızlar üzerlerinde fiziksel ve duygusal şiddet uygulayan erkeklere maganda falan demek yerine psikopat demeyi tercih ediyor. olay bundan ibaret. çoğu erkek de kız arkadaşına karşı kıskanma, koruma kollama adına bağırıp, çağırıp, kafada bardak kıran caner triplerinde duvar muvar yumrukluyor işte. Benimle çıkar mısın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2014 hayooor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lord_Argos Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2014 Kadınlar sürü lideri arıyor işte ne bekliyosunuz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2014 Kız hakkında ne dedin de, başka hatun o "kız için sevgilisi psikopat" dedi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2014 "Sevgilisi psikopat" diyerek psikopatlığın herhangi bir şekilde kabul görebilecek, övünebilecek, geçerli bir karaktermiş gibi öne sürmeye çalışan kadınlar KOCAM ZİKSİN SENİ diye bağıran çingenelerle eşittir. Psikopatsa psikopat biriyle niye çıkıyorsunuz? Niye arkadaş oluyorsunuz? Niye bununla övünüyorsunuz? Gerizekalı mısınız? gibi sorular oluşur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
downwhereiam Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2014 bağımlı veya babasız yetiştirilen kızların çoğunda güçlü bir erkek figürüne ve sadomazo eğilimlere sempati vardır.Dövsen hoşuna gider erkeğim der . Olay bu Bunun tam tersi de BİZ ÖZGÜR OLUCAZ diyerek bağlanmamak için özel çaba harcayan ve kaşarlıkta sınır tanımayan kızlardır.Kısacası güzelim ülkemde hiçbir şey doğal ve spontane değil kızlarsa hiç değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2014 neutrino said: bebek yüzlü psikopat mmmm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2014 psikopat değildir o maçodur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2014 anlattıgınız tarzda hic insanla tanısmadım kimlerle muhatab oluyorsanız artık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2014 Red said: neutrino said: bebek yüzlü psikopat mmmm hahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
endless_night Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2014 Ben daha psikopatim lan deyip masaya kafa atsaydin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tori Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2014 Llama said: kızın birine bir laf edersin yırtık dondan çıkar gibi başka kız çıkar gelir onun sevgilisi psikopat tamam mı deme öyle şeyler.. bla bla sıralar şu psikopatları da bir türlü göremedik arkadaş hani bebek yüzlüyüz diye mi böyle atarlanıyor millet anlamıyorum ki ne ayar oluyorum şu lafa sevgilisi psikopat.. psikopat. seni yemişler lama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2014 arkadaşı da psikopat sevgili istiyo işte. hani sen yeterince psikopat değilsin ona göre. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2014 ben yanaştığım kızın karşısında bıçağın keskin tarafını yalıyorum en baştan, namım yürüyor. psikopat ney lan ahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar