Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

onun sevgilisi psikopat bir kere

Llama

Öne çıkan mesajlar

kızın birine bir laf edersin
yırtık dondan çıkar gibi başka kız çıkar gelir onun sevgilisi psikopat tamam mı deme öyle şeyler.. bla bla sıralar

şu psikopatları da bir türlü göremedik arkadaş hani bebek yüzlüyüz diye mi böyle atarlanıyor millet anlamıyorum ki ne ayar oluyorum şu lafa sevgilisi psikopat..

psikopat.
Sosyal ağlarda paylaş

O KADAR normalleşti ki kız arkadaşına fiziksel ve psikolojik şiddet uygulama, pek çok kız bu iş zaten böyle olur sanıyor.

Birbirine hava atan kız öğrencilerimi duydum ben üniversite düzey,nde
-Oho benim ki daha psikopat, aramak yerine telefonumun GPS'inden takip ediyo 7/24, rotam biraz sapsam telefonum çalıyor. eheh eheh eheh
Sosyal ağlarda paylaş

kızlar için bu umursandıklarının kanıtı da o yüzden. insan bir şekilde bunu kendi karakterine göre gösteriyor fakat bir de şöyle düşünün karşındaki adam hayvan sen mesela ikaz ediyorsun anlamıyor mesela kız arkadaşını hala rahatsız ediyor diyelim ne yapacaksın adam anlamıyor bir şekilde sorunu çözmen gerek. o zaman AĞZINA ÇAKACAKSIN 2 TANE
Sosyal ağlarda paylaş

sostizm said:

O KADAR normalleşti ki kız arkadaşına fiziksel ve psikolojik şiddet uygulama, pek çok kız bu iş zaten böyle olur sanıyor.

Birbirine hava atan kız öğrencilerimi duydum ben üniversite düzey,nde
-Oho benim ki daha psikopat, aramak yerine telefonumun GPS'inden takip ediyo 7/24, rotam biraz sapsam telefonum çalıyor. eheh eheh eheh

deli gibi var bu tipler etrafta cidden.
dayak yemelerini bile sıradanlaştırıyorlar ve hani diğer kızlarda nasıl algılıyorsa artık bu durumu çok acı.
Sosyal ağlarda paylaş

Llama said:

yırtık dondan çıkar gibi başka kız çıkar gelir onun sevgilisi psikopat tamam mı deme öyle şeyler.. bla bla sıralar

şu psikopatları da bir türlü göremedik arkadaş hani bebek yüzlüyüz diye mi böyle atarlanıyor millet anlamıyorum ki ne ayar oluyorum şu lafa sevgilisi psikopat..

psikopat.

bana denk geldiydi bir tanesi. dersane çıkışında atarlandı fln. sonraki gün dersanedekiler de ona atarlanıp (dersane kardeşliği sanırım "sen bizim arkadaşa bişey m idedin bilader" gibi) bir de aynı sitede oturuyoruz olduğu çıkınca barıştıydık çocukla.
Sosyal ağlarda paylaş

imamizer said:

kızlar üzerlerinde fiziksel ve duygusal şiddet uygulayan erkeklere maganda falan demek yerine psikopat demeyi tercih ediyor. olay bundan ibaret. çoğu erkek de kız arkadaşına karşı kıskanma, koruma kollama adına bağırıp, çağırıp, kafada bardak kıran caner triplerinde duvar muvar yumrukluyor işte.

Benimle çıkar mısın
Sosyal ağlarda paylaş

"Sevgilisi psikopat" diyerek psikopatlığın herhangi bir şekilde kabul görebilecek, övünebilecek, geçerli bir karaktermiş gibi öne sürmeye çalışan kadınlar

KOCAM ZİKSİN SENİ diye bağıran çingenelerle eşittir.

Psikopatsa psikopat biriyle niye çıkıyorsunuz? Niye arkadaş oluyorsunuz? Niye bununla övünüyorsunuz? Gerizekalı mısınız? gibi sorular oluşur.
Sosyal ağlarda paylaş

bağımlı veya babasız yetiştirilen kızların çoğunda güçlü bir erkek figürüne ve sadomazo eğilimlere sempati vardır.Dövsen hoşuna gider erkeğim der . Olay bu

Bunun tam tersi de BİZ ÖZGÜR OLUCAZ diyerek bağlanmamak için özel çaba harcayan ve kaşarlıkta sınır tanımayan kızlardır.Kısacası güzelim ülkemde hiçbir şey doğal ve spontane değil kızlarsa hiç değil
Sosyal ağlarda paylaş

Llama said:

psikopat.

seni yemişler lama
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...