navyamphs Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2014 zamanında bok war giibi möendis ol sonra para yetmiyo die ağla aklıma sıçayım yaz ing. işletme, iletişim gelsin bok gibi paralar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2014 saçmalama navy u.arası iktisat üstü işletme yönetimi yüksek lisans. ağlıyoruz valla bille xeşxe müyendis olsaydım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2014 sabah 8de kalkıp aksam 6 da eve geliyorsanız ne olsugunuz hic önemli değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2014 sabah 8 de kalkıp aksam 6 da evde olan söylenmesin zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2014 tabii sabah 8 akşam 6 çalışıp ayda 1k kazanın. önemli değil dövlet bakar size Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2014 di mi 12'de kalkıp mesela 4'de gelsek falan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2014 veya hiç gitmesek, neden gidiyoruz ki çalışmak fln çok banal babada olsun yiyelim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2014 babama bu konuda ben de kırgınım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Somon Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2014 istanbulda param varsa hangi muhitte yaşamak gerek nişantaşı fln mı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2014 keyfine bağlı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
navyamphs Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2014 Dworgian said: saçmalama navy u.arası iktisat üstü işletme yönetimi yüksek lisans. ağlıyoruz valla bille xeşxe müyendis olsaydım abi nası ağlıyonuz ya liseden sınıf arkadaşı war ergün diye biz müyendis, tıp carcurt kasarken adam sere sere iletişim okudu kafayaı çalıştırdı şimdi adamın şirketi var boğazda yalsı felam olduğundan şüpheleniyom Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2014 dudullu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2014 o adamın "kafasını çalıştırması" + "risk alması" + "şans" abi her işletme iletişim okuyan yalı alsaydı ohooo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zikko Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2014 az önce fikirtepede yapılan yeni projelerde ev sordum 1+1 450k Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2014 Ankara yaşamkent te evlere baktık, 750k ile 1m arası aklım almıo yeminle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2014 Dworgian said: Ankara yaşamkent te evlere baktık, 750k ile 1m arası aklım almıo yeminle Orası bakan çocukları için. Genel emlak ist'dan ucuz Ank'da. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2014 Yani doğrudur da oraya kim o kadar para verir, niye verir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2014 oradan alanların çoğu parayı aylık bazda kazanmıyor ya asdasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neutrino Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2014 Tüm zenginler bir arada olmak ister, bu yüzden o kadar para verirler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillJoy Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2014 topiğe bi paticik gelir araştırması anketi monte edin la, herkes mi aylık 5-10k alıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2014 1k alıyorum ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2014 bingildak said: off abi istanbulu kötüleyip ankaraya taşınmak neyin kafası beterin beteri var mı sorusunun yanıtını bulmuşsun gidebileceğin en kötü yer falan ankara BAYA BAYA KÖTÜ abi malasef yanlış, bak doğma büyüme Ankara'lıyım. Hoş çocukluğumun 4-5 senesi ve askerliğim İstanbul'da geçti. Yazılım gibi göreceli iyi bir sektörde çalışıyorsan, maaşın filanda iyi ise gayet yaşanabilir bir şehirdir Ankara. Herşeyden önce rahat yaşamaya alışırsın. Hoş benim de bu aralar bazı özel durumlardan dolayı iş değiştirip İstanbul'a gelme durumlarım var, kara kara düşünüyorum Ankara'da ki rahatımı nasıl bozacağım diye zaten. Mevcut haliyle zaten her ayın min iki hafta sonunu gezerek eğlenerek harcıyorum İstanbul'da. Ankara'nın iş yaşamı rahatlığı + İstanbul'da hafta sonu gezmece, net çok iyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2014 aktiftablet said: Bende bi sıkıntı var heralde, herkes gül gibi geçiniyo :p Bütün harcamalarımı kredi kartı ile yapıyorum , sırf ekstre gelince ne var ne yok göreyim diye. Yani gereksiz ya da lüks, ya da olmasa olurdu diyebileceğim bişey yok. Öyle dışarda eğlence falan da maks ayda 2 kere çıkarım, 300 falan olur yani. Bi şekilde gidiyo para, 4Kdan aşağı inmiyo kredi kartı.Abi şuraya ekstreni koysan, en az 1k lüks giderini çıkartırız. Sanırım bir şeyi sürekli yapmaya başladıkça lüks değil gibi geliyor bence size. Caddedeki kıza da sorsan "Her akşam midpointte yemek yiyorum bu bir lüks değil ihtiyaç" diyebilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2014 abi konuyu okurken içim şişti be. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2014 abi benim live p0rn fikrim vardı ama insnalar "helal para değil" falan kafasıyla işe girişmedi.. elinde sermaye koyacak kar ortaklığı yapacak olan varsa gelsin.. araplardan çinililerden oluk oluk para akıtacaz dsürümden kazanaca şerefsiz olacaz adi olacaz orospuçocuğu oalcaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar