Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Kablo sevici kedi

deadwoll

Öne çıkan mesajlar

abi 3 aylık kedi demişsin gayet normal yani. at yere bol bol saçma sapan şeyler onlarla oyalansın. kağıt mağıt pipet falan at. 3 aylık kediden etrafa salça olmamasını beklemeyin.

hani 5 yaşındayken de yapıyorlar ama biraz daha azalıyor yavuluk dönemine göre.
Sosyal ağlarda paylaş

• 2 hafta sonra ...
Bu arada ben geçende kabloların önüne tesisat çektim, görünmez hale getirdim hepsini. Ancak öyle başa çıkabildim.

Şimdi masanın üstüne çıkıp kulaklığın, mouse'un falan kablolarına gider yapıyor. Sırf onlara yavşamasın diye yere USB kablo attım ama ııh illa elektrik geçen kablo olacak...
Sosyal ağlarda paylaş

2 tane olması kediler açısından iyi olur da, ilk deneyimde ciddi anlamda zor iki kediyle yaşamak.

Benim kedi sahiplenirken tek bir kıstasım vardı o da tek kalmış, annesinden ayrılmış ve sonu sokak olacak bir kedi olmasıydı.

İşim, evim falan uygun kedi bakmaya. Ev - iş arası 15dk falan sürüyor, ofis saatlerim inanılmaz iyi, ev 2+1 ve önü açık. Hayvan arada beni siklemeyip pencerenin önüne yatıp güneşleniyor falan, bayağı seviyor mekanı. Eve gelen eş, dost da fazla olduğundan maskot gibi takılıyor öyle.
Sosyal ağlarda paylaş

Norak said:

"Tatar Ramazan" said:

kedi de Mısırda evcilleşti Afrikadan dağıldı dünyaya

bu artık doğru değil, eski çin 5000+ yıl kanıtları bulunmuştu geçen senemiydi neydi :)

da %100 evcil değil kediler, sıkılınca hop diye dışarı gidip bida gelmeyebiliyor dışarda yaşıyor falan, evcil hayvan bunu yapmaz dsf

köpeklerin olayı çok daha eski bundan, mamut avlamada falan kullanıldıkları biliniyor.

benim teorime göre evcilleştirmeden ziyade, tahılları depolamaya başlayan insanlar, doğal olarak bu depolara danan hayvanlarda haşerelerden de rahatsız oldular,

doğada bunların düşmanı olan kedilerde baktılar şehirlerde bunların populasyonu artıyor, şehirlere inmeye başladılar,

insanlara ve insanların sahip olduklarına, diğer büyük kediler ve kurtlar gibi tehlike yaratmadığını aksine ambarlarına dananan zararlı mahlukatları avladığını gören insanlık da, kedilerin varlığını kabul etmeye başladı...

yani özetle, kedi insan tarafından değil, kedi rızası ile insanlar ile birlikte yaşayıp kısmen evcileşmiştir, kendi rızası ile
Sosyal ağlarda paylaş

Çok iyiymiş de Türkiye'ye gönderiyorlar mı? Bir de benim bundan 3 tane falan almam gerekir, çok kablom var...

@ovchinnikov, abi denedim onu, kedi kabloları yalamaya başladı bir süre sonra. Sirkeyi de denedim, sirke de işe yaramadı. En son minderlerle görünmez hale getirmiştim; dün baktım minderleri de söküyor oradan sdfkg

Hayvanın hayatının anlamı ordaki kablolar oldu resmen. Ek iş olarak da PS4'ün üstüne çıkıp oturuyor çalışırken falan :(
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...