Red Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2014 abi 3 aylık kedi demişsin gayet normal yani. at yere bol bol saçma sapan şeyler onlarla oyalansın. kağıt mağıt pipet falan at. 3 aylık kediden etrafa salça olmamasını beklemeyin. hani 5 yaşındayken de yapıyorlar ama biraz daha azalıyor yavuluk dönemine göre. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2014 Abi güzel diyorsun da, elektrik çarparsa ne yapacağız? Benim derdim o. Yoksa yemişim 5 liralık kablosunu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2014 24 volt dc tuzak kur kabloların oraya gelince carpılsın elektriği çözer belki 24 yetmezse 48 e cıkarız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2014 ahah hatta kapan kur oraya geldiği zaman kolu bacagı bıraksın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2014 Bi dahaki seçime yakındaki bi trafoya bırakayım oldu olacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2014 Bu arada ben geçende kabloların önüne tesisat çektim, görünmez hale getirdim hepsini. Ancak öyle başa çıkabildim. Şimdi masanın üstüne çıkıp kulaklığın, mouse'un falan kablolarına gider yapıyor. Sırf onlara yavşamasın diye yere USB kablo attım ama ııh illa elektrik geçen kablo olacak... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zikko Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2014 bizim arkadaş çok efsane bir buluş ile uçan balonun ucuna ip ile oyuncak bağlamış kedi deliriyodu bütün gün oynucam diye :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2014 ne güzel dertler lan bunlar, küçüklüğümden beri kedim olsun istedim, olmadı :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2014 O uçan balonu patlatır benim ki ya. Adam geçen nasıl yapmış hala bilmiyorum ama kitaplığın tepesinde figürler var, oraya tırmanmış bir şekilde. Double jump falan yapıyor pezemenk. Ginaly, abi sen de mayıs gibi topla sokaktan iki tane, takılsınlar evde işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nyks Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2014 Benim salaklar birbirlerini kovalarken TV'ye bağlı harddiskin kablosuna takılıp düşürdüler 2 gün önce. Tam da film izliyordum. Ayvayı yedi tabi hard disk. Gitti bütün dizi - film arşiv :( Kedili evde o kablolar hep dert, kurtuluş yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2014 toplarım toplamasına. bazen arkadaşların yavruları falan oluyor verecek yer arıyorlar vs. ama sıkıntı şu, yalnız yaşıyorum ben, sabah işe gidecem hayvan nabacak akşama kadar 1+1 dairede. bakamam edemem diye korkuyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2014 2 tane alcaksın :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2014 2 tane olması kediler açısından iyi olur da, ilk deneyimde ciddi anlamda zor iki kediyle yaşamak. Benim kedi sahiplenirken tek bir kıstasım vardı o da tek kalmış, annesinden ayrılmış ve sonu sokak olacak bir kedi olmasıydı. İşim, evim falan uygun kedi bakmaya. Ev - iş arası 15dk falan sürüyor, ofis saatlerim inanılmaz iyi, ev 2+1 ve önü açık. Hayvan arada beni siklemeyip pencerenin önüne yatıp güneşleniyor falan, bayağı seviyor mekanı. Eve gelen eş, dost da fazla olduğundan maskot gibi takılıyor öyle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2014 Norak said: "Tatar Ramazan" said: kedi de Mısırda evcilleşti Afrikadan dağıldı dünyaya bu artık doğru değil, eski çin 5000+ yıl kanıtları bulunmuştu geçen senemiydi neydi :) da %100 evcil değil kediler, sıkılınca hop diye dışarı gidip bida gelmeyebiliyor dışarda yaşıyor falan, evcil hayvan bunu yapmaz dsf köpeklerin olayı çok daha eski bundan, mamut avlamada falan kullanıldıkları biliniyor. benim teorime göre evcilleştirmeden ziyade, tahılları depolamaya başlayan insanlar, doğal olarak bu depolara danan hayvanlarda haşerelerden de rahatsız oldular, doğada bunların düşmanı olan kedilerde baktılar şehirlerde bunların populasyonu artıyor, şehirlere inmeye başladılar, insanlara ve insanların sahip olduklarına, diğer büyük kediler ve kurtlar gibi tehlike yaratmadığını aksine ambarlarına dananan zararlı mahlukatları avladığını gören insanlık da, kedilerin varlığını kabul etmeye başladı... yani özetle, kedi insan tarafından değil, kedi rızası ile insanlar ile birlikte yaşayıp kısmen evcileşmiştir, kendi rızası ile Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CuteButPsycho Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2014 Bizim kedi küçükken çok kemirirdi, kaç kulaklık gitti kaç şarj aleti gitti hatırlamıyorum bile. Büyüdükçe bıraktı öyle şeyleri. sirke sürmeyi denememiştim ama bizimkide kolonya kokusunu hiç sevmez. ufaktan onu kullanmıştım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ovchinnikov Mesaj tarihi: Eylül 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2014 limon suyu çözüm olabilir limon kokusundan hiç hoşlanmıyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Eylül 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2014 http://www.bluelounge.com/products/soba/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Eylül 3, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2014 Çok iyiymiş de Türkiye'ye gönderiyorlar mı? Bir de benim bundan 3 tane falan almam gerekir, çok kablom var... @ovchinnikov, abi denedim onu, kedi kabloları yalamaya başladı bir süre sonra. Sirkeyi de denedim, sirke de işe yaramadı. En son minderlerle görünmez hale getirmiştim; dün baktım minderleri de söküyor oradan sdfkg Hayvanın hayatının anlamı ordaki kablolar oldu resmen. Ek iş olarak da PS4'ün üstüne çıkıp oturuyor çalışırken falan :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serjuhan Mesaj tarihi: Eylül 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2014 Sitedeki ürünler çok hoşmuş ya. Ama ne yazık ki TRye göndermiyorlar bir de fiyat konusu da var tabi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Eylül 3, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2014 Aynı güzellikte olmasa da aynı işlevde olanını yaparım ben bunun ya. Kafaya koydum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Eylül 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2014 hmm eu store u trye gönderiyor diyor, olmadı ebaydede var çoğu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2014 ne guzel seyler varmis orda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Eylül 3, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2014 Bu arada benzerini yaptım ben ama işe yaramadı; parçalamaya çalışıyor şimdi. Eski halindeyken sadece çekiştiriyordu sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Eylül 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2014 İkeada satılan gri kablo korucular var, onlar işe yaramaz mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Eylül 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2014 deadwoll said: Bu arada benzerini yaptım ben ama işe yaramadı; parçalamaya çalışıyor şimdi. Eski halindeyken sadece çekiştiriyordu sdf kartondan yapma direk 2 tane taşın arasına koy kabloları ahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar