Kanuni Mesaj tarihi: Mart 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2015 oynarmiyim bilmem ama aldirdiniz yani hype hype. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Mart 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2015 benim de elim gidiyor sürekli, biliyorum 2-3 saat oynarım max Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
totemic Mesaj tarihi: Mart 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2015 işte paticik'i bu yüzden seviyorum. hype train karşısında kimse kayıtsız kalamıyor. akşama çok eğlenicez.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Law Mesaj tarihi: Mart 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2015 En kötü ihtimal yeğenim ile oynarım 8 yaşında bayılıyor yanımda oturup izlemeye. Yaşına da uygun izleyebilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Mart 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2015 simcity'deki gibi tek oturuşta 400k'lık şehir ile tavan yapıcam ve sonra 2-3 ay oynamamak üzere kapatıcam muhtemelen. ama burada baya bir bug ile boğuşacaz gibi ilk başta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Law Mesaj tarihi: Mart 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2015 http://i.imgur.com/CDpt12Q.jpg Şunu da koyalım günün anlam ve önemine ithafen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Mart 10, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2015 http://i.imgur.com/rDpQLDw.gifv Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mono Mesaj tarihi: Mart 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2015 Ekledim steame bekliyorum heh. Fiyatida gayet iyi bence ya, gmg'den indirimle guzel oldu. Workshop Mod ile highres texture vb bir dolu cilginlik garantisi var bu kadar hype varken. Ucsuz bucaksiz, dereli tepeli, acayip cirkin mega-sehirler yapicam. Hazirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
totemic Mesaj tarihi: Mart 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2015 playstore'den aldım bende akşama 19'dan sonra keyler gonderılecek dıyor. pre-order itemlerini vermezlerse ttnet'e çok güzel laflar hazırladım akşam için.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Mart 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2015 panpalar day 1, 1 milyon nüfus için ne kurmamız lazım onu yazın bi zahmet oyun çıkmadan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Mart 10, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2015 pre-release/beta seyleri oldugu icin workshop bi wipe yiyecek oyun cikmadan hemen once, sonrasinda yuzlerce ek binalar yollar vs vs bekliyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Mart 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2015 playstore mesaisi bitecek, keyler yarına kalacak falan. at fava bekle sdfds. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Mart 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2015 playstore mesaisi mi var lel keşke iş teklifini kabul etseydim zamanında yollardım hepinize :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
totemic Mesaj tarihi: Mart 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2015 öyle şey olur mu ya. ne mesaisi arkadaş playstoreda. evinden girdin atsın bizim keyleri kim yollayacaksa.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Mart 10, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2015 http://i.imgur.com/xKzVpO8.png Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Mart 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2015 DoruK said: abi oyunun en super ozelligi hic ugrasmadan istediginiz mapi olusturabilmeniz. su var mesela http://terrain.party/ haritadan istediginiz bolgeyi secip map olarak kaydedebiliyorsunuz. editoru falan var ustune. daha gelismis bi yontem vardi geo3d haritalari kullanarak yapilan redditte gordum ama hatirlamiyorum su an. ben direk izmiri kaydettim bilgisayara ona kurucam sehri kafama gore mesela dsf tam bunu yazarken gmg keyi gonderdi ama steam locked diyor eklettirdi ama daha release olmadi diyor indirmeye calisinca su guzelmis de tam degil harita. en azindan kusadasi icin. ne yilanci burnu gorunuyor ne de kucukada var. bi hevesle daldim ama en guzel iki nesne yok nalet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Law Mesaj tarihi: Mart 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2015 İndiriyorum şu an 1.6 gb. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Mart 10, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2015 play now Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zaidral Mesaj tarihi: Mart 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2015 arcane said: panpalar day 1, 1 milyon nüfus için ne kurmamız lazım onu yazın bi zahmet oyun çıkmadan. Twitchte takip ettiğim kadarıyla en büyük şehri kingkongor kurdu 400k civarı. Hayvan gibi şehir oldu ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
totemic Mesaj tarihi: Mart 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2015 playstore gönder artık şu kodları.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Mart 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2015 daha hizli ceeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeek shiteam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Mart 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2015 playstore'a daha 45dk var :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Mart 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2015 4 lira daha ucuz diye ordan alanlara selam olsun lel ya da taksitci memurlara mi desem bilemedim sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Mart 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2015 Abi hangi akla hizmet playstoredan aldiniz asddasd ben de aksam bakayim nasilmis =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Law Mesaj tarihi: Mart 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2015 Sene 2015 halen playstore diyen var. Çektim şimdi oyuna giriyorum, sırtımda robdöşambr, elimde viskim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar