senko Mesaj tarihi: Mart 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2015 oyun ciksin oynatmiyacak bug'i olmadigini gorelim sacma sapan optimizasyon problemlerini olmadigini gorelim oyle aliriz. aceleye gerek yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Mart 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2015 beden aldım paradozx oyunu pre orderlamam kuralımı bozarak ama canım cok city builder cekiyodu mal gibi sanki o sırada alsam direk oynıycakmsım gibi aldım 1 ay once hemde. neyes hadi bakalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Mart 3, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2015 http://www.youtube.com/watch?v=I5oZ-kM6f6E Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Mart 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2015 suursuzca 1 saattir falan lirik tirtini izliyorum ahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pascha Mesaj tarihi: Mart 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2015 adamın yaptıgı rüzgar tribününü ve dagıtım seklini gordukten sonra bıraktım izlemeyi, sanki zorla oynatmışlar adama.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Mart 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2015 skye'ın vidyolarını izliyorum da, districts (tu) hep istediğim şeymiş de haberim yokmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
totemic Mesaj tarihi: Mart 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2015 oynayan var mı nasıl oyun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Mart 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2015 5 gün sonra çıkacak. Şu an basında ve youtube'cularda basın kopyası var. Sadece twitchde veya youtube'da oynayanları izleyebilirsin. Youtubeda küçük ayrıntılarını falan inceleyen biri görmek istiyorsan Skye Storm'un kanalını öneririm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Mart 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2015 oynıycaysanız ızlemeyin la keyfini kacırmayın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
totemic Mesaj tarihi: Mart 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2015 tabi ya çıkış 10 martı değil mi? twiçte falan gorunce çıktı sandım. bir bakayım diğer videolara.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
madcow Mesaj tarihi: Mart 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2015 suan en cok oynamak istedigim oyun bu. var mı basın kartı olan bizi de oynattırsın asdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Mart 5, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2015 http://www.youtube.com/watch?v=JioF-LcOpZc Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Mart 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2015 evet arkadaşlar, oyunun erken çıkması için nereleri tehdit ediyoruz? sdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
madcow Mesaj tarihi: Mart 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2015 elim simcity e gidiyor resmen sıkıntıdan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Roqq Mesaj tarihi: Mart 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2015 Vücudum hazır. Gelsin oynayalım. Hotline Miami'yi bile arka plana attım bunun için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neutrino Mesaj tarihi: Mart 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2015 Kendi kendine hype oldu bildiğin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaako51 Mesaj tarihi: Mart 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2015 o görünen haritanın hepsi açılıp şehir kurulabiliyormu acaba? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Mart 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2015 evet nüfus arttıkça yandaki arsaları satın alıyorsun. tabii alanı doldurmadan, lazım olmadan açılıyor aslında. oyunun geneline saçma bir sense of progress hakim malesef. neyse ki modla kaldırılabiliyormuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
madcow Mesaj tarihi: Mart 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2015 9 tile acabiliyosun. ama direction sana kalmıs sanırım. bi yone dumduz de acabiliyosun kare gibi de acabiliyosun. diye anlattılar streamlerde. cıkınca bakarız tabi. Vanilla Cities: Skylines will give you 36 km2 to play with. This is based on 9 of 25 tiles being unlocked during game play (Each tile is 2 km x 2 km). Mods will be able to unlock all 25 tiles (if your computer can handle it) giving you 100 km2. diye yazılmıs steam community de . ama random biri yazmıs dev falan degil. confirmed degil yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Mart 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2015 sehir 100k diyor ama 1 milyonluk gibi gozukuyor. gerci gercekte suburb area diye tabir edilen yerler sehir merkezinin nufus ihtiyacini karsiliyor ama bu oyunda o faktor dahil edilmis midir, sanmiyorum. onun disinda son simcity'nin su su su su olmasin, su su su olsun dedigimiz degisiklikleri yapilmis halinin cities xl'in bugsiz versiyonuyla birlestirilmisi gibi duruyor. oyun guzel gorunuyor. o eski bagimlilik yapan simcitylerin o koseli, koyu yollari olan havasindan cok uzak, biraz yapaylik var butun her yerde cimler ayni yesil, ayni renk falan. bir de yol 6 serit de olsa 1 serit kullanan arabalar, sirf goruntu oldugunu bilsen de zevk kaciriyor. onu bi duzeltsinler ilk is. ote yandan oyunun kimyasi bayagi iyi gibi duruyor, cok guzel sehirler yapilabilir. cikinca direk gomulurum buna. yalniz son simcity'deki multiplayer muhabbeti cok eksik ve aptalca olsa da ana fikri sevmistim ben. bunda yok sanirim multi olayi. keske gelistirilmis bi versiyonu olsaydi da patiden 20 kisiyle ayni regionda oynayabilseydik. gerci ea'nin server sorunlarini falan dusununce vazgeciyor insan bunu dusunmekten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Mart 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2015 en ucuz nerde su an bir de? 21 dolar burda buldum http://www.gamesrocket.com/download/Cities-Skylines.html?ref=1¤cy=USD&gclid=CjwKEAiAveWnBRCzjqf4zpuUkGYSJABcoZbH6iCmEgCqHK9NHlG2v_GuCwJHmiTVf7FzdgP_GMgFkBoCWR7w_wcB Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
madcow Mesaj tarihi: Mart 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2015 stream izle izle bitap oldum. carsamba olsun da yuklenem oyuna. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Mart 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2015 ben de baya izledim, LIRIK falan oynuyordu. king kongor a falan baktım biraz. oyun çok tatlı görünüyor ya, ama aynısı sim city için de vardı, bir yerden sonra sıkıyor ve şehiri öylesine kötü yapıosun falan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Mart 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2015 dayanamadim aldim ben ya, kesin oynarim zaten. gmg'de voucher ile 23 dolara geliyor. google'a cities skylines yazinca sagda reklami cikiyor altinda kodu var. umarim simcity'e verdigimiz para gibi koymaz, 3 gun oynamistim origin hesabini actigim emaili bile hatirlamiyorum su an. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Mart 7, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2015 cikmadan patch gelmis: 1.0.3 – 3/6/2015 ---------------------------- Critical JIRA issues fixed Colour variation tweaking Loading bar and tips Asset importer fixes Train collision detection improved Achievement tab is disabled when achievements are disabled Multiple localisation fixes Vehicle doors properly configured Highways work better in infoview Load game is greyed if there are no save files Automatic thumbnail creation for custom assets added Bunch of thumbnails for assets Cars try to not run over pedestrians Stupid pedestrian pathfind in beautification path junctions fixed Fire house has black base fixed Pathfind/collision detection related fixes and improvements Links to workshop in content panel added Steam checks if app is owned The game quits if user doesn’t own the game 21:9 support fixed ---------------------------- bide: community has already got to work and created a web based tool at terrain.party that allows players to take a snap-shot of any location on the planet. Once the grid is captured on the site’s global map, a series if Height Map files can be downloaded to your PC and inserted directly into your map editor. Once the zip is downloaded, open it up and copy the files to the following directory: City: Skylines > Files > MapEditor > Heightmaps. The next thing to do is launch the game and open the map editor. At the bottom of the screen there’s a button labelled “Import Height Map”. You’ll then see the four files listed. Select a file (whichever looks the most accurate) and press load. The real world location will now populate the 9×9 grid in the editor for further tweaking if needed. This can then be saved and played as the location you originally selected. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar