madcow Mesaj tarihi: Mart 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2015 cok stres yapmadan oynamak isteyenler boyle butceyi +2 +3k gibi bi dengeye getirin oyunu erken safhalarında alttabda biraz takılsın. sonra istediginiz gibi kura kura devam edin ilk 100k yı topladıktan sonra zaten sırtınız yere kolay kolay gelmez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Mart 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2015 abi her istasyonun kendi loopu olmasi lazim yeterli buyuklukte, o loopu baglayacaksin ana tren hattina, baglantilarin da T degil A baglanti olmasi lazim bu arada otobusu sehir icinde dolastirirsaniz trafigin canina okuyor, express hatlarla trafik olmayan yerlerden gecirmek lazim. aslinda hic yapmamak en iyisi metro hattini saglam kurun. kargo harboru otobandan cikan baglantiyla alakasiz bi yere yapip yanina kargo tren istasyonu koymak lazim. endustri bolgelerine de birer istasyon koyup buna bagladiginiz zaman sanayii cosuyor, o trucklar da ortadan kayboluyor, trafigi buyuk olcude kurtariyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Mart 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2015 nası yanı kendi loopu? ben direk tek kocaman bi loopa diziyorum zaten işi yoksa direk durmadan geciyo istasyondan. ama o kadar trene gerke yok raylar ın %70i trenler dolu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Mart 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2015 isteyim su an eve gidince cizerek anlatirim dumduz hatta koyarsan olumcul olur abi yapma oyle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Mart 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2015 ölümden korksak bütün sehre creamatoryum doldurmayız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Mart 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2015 abi ben o muhabbeti anlamadim herkes yaktirmiyor ki cesedini, yakici gerekenin cok ustunde olu yakma kapasitesine sahip, ama bunlar illa gomelim diyorlar. allahin cezasi mezarligi uzaga da koyamiyorsun oluyu toplayamiyorlar kokuyor ortalik sonra. sehrin gobegi en onemli yerler mezarlik doldu evden cok mezar var anasini satiym Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Mart 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2015 aaa öle bşi mi var? ben herkez yakıyo sanıyodum diyorum nedne toplanmıyo bu cesetler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Mart 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2015 kimileri oo şekkil, kimileri bu şekkil, herkesin cesedi,inancı kendine,kimse kimsenin şeyine karışamaaz. lan vize haftasına girdim oynayamıyorum zaten yeter konusmayın hadi uyuyun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Mart 11, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2015 ilk fps mod: http://steamcommunity.com/sharedfiles/filedetails/?id=406255342 http://i.imgur.com/CDYVa0G.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Mart 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2015 DoruK said: abi ben o muhabbeti anlamadim herkes yaktirmiyor ki cesedini, yakici gerekenin cok ustunde olu yakma kapasitesine sahip, ama bunlar illa gomelim diyorlar. allahin cezasi mezarligi uzaga da koyamiyorsun oluyu toplayamiyorlar kokuyor ortalik sonra. sehrin gobegi en onemli yerler mezarlik doldu evden cok mezar var anasini satiym abi mezarliga tiklayarak cesetleri yaktirmaya yollayabiliyorsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Mart 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2015 o da ne uyuz bi şeydir ya, mezarlığı boşaltmadan kaldıramamak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Mart 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2015 yaktirmiyor abi o bosaltiyor. bosaltilan yerden baska mezara tasiyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2015 dinimizde yakmak yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Mart 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2015 http://i.imgur.com/GusOxZ4.jpg http://i.imgur.com/j1BIedJ.jpg vay arkadaş ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Mart 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2015 cok kıskanıyorum ya ne güzel yapmıs adamlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Mart 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2015 ortaya central park'ı da yapmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Mart 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2015 istanbulu yapmaya kalksan pc erir heralde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Mart 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2015 oyun hic kasacak gibi degil ya, 25x25 acip full doldurursan belki tahmin ettigim gibi islemciyi isitiyor biraz, o da sanirim oyun motoru birden fazla cekirdekle calismaya optimize edilmemis ondan dolayi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Mart 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2015 bu residental demand niye artmıyor ya, tax'i %1'e çeksem bile gıdım gıdım doluyor yoksa kıpırtı yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Mart 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2015 Şurdaki fotoları görünce alayım dedim ama 50 liraymış lan :( Fakirlikten değil de bi 30 lira olaydı tam olurdu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
totemic Mesaj tarihi: Mart 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2015 50 lira yav daha ne olacak? sigara içmeyiver 3 gün. biriktirirsin parayı ya da okul kantininden uzak dur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Mart 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2015 DoruK said: tahmin ettigim gibi islemciyi isitiyor biraz, o da sanirim oyun motoru birden fazla cekirdekle calismaya optimize edilmemis ondan dolayi tahminin yanlış: said: "A:The game is best optimized for a 4 cores CPU (being the most mainstream and quite fitted to our simulation needs), we have the main thread, audio, pathfinding, simulation & water flow. Unity does under the hood also use threads quite heavily (main and rendering) and we do use some extra worker thread during the loading/saving process, so 8 cores should yield a noticeable performance improvement but it will not be in the 2x faster figures." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Law Mesaj tarihi: Mart 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2015 Ofislerin seviye atlaması için ne yapmak lazım ? Yani eğitimli nüfus yüksek, fabrikada çalışmıyorlar. Ofisleri dikdim ama işte seviye atlamaları için ne lazım ? Eğitimli adam çok, ofis bölgesine metro vs gibi şeyler mi dikmek lazım ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
liberal Mesaj tarihi: Mart 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2015 yakınlaştırınca saçma sapan bi blur oluyor. kasti mi yapmışlar bunu? ayrıca yolları nasıl kullanacağımıza dair bir tuto lazım. nereye tek yön koyacağız, tek yönden sonra çift yöne çevirecek miyiz hede hödö Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Mart 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2015 Kojiroh said: Şurdaki fotoları görünce alayım dedim ama 50 liraymış lan :( Fakirlikten değil de bi 30 lira olaydı tam olurdu zaten ordakileri yapamayacaksın. adobe'un photoshopla neler yapılabilir diye gösterim yapması gibi o ssler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar