dasaaa Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2016 gotun tombik zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frostbite Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2016 agsbs abi biriylemi karistiriyosunuz ne anlamadimki 1.80 boy 63 kiloyum lan kilo ne arar la bende. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2016 abi arkadandan konusmuyoruz ama bi aynadan popona bakar misin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2016 ben bugun ise gelirken yanima spor malzemeleri aldim cikista giderim diye. buyuk ihtimal gitmem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Remus Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2016 Ben spor salonu aramaya üşeniyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2016 ben coktan uye oldum 6 aylik. bitmek uzere olmasi lazim. 6 kere gitmisimdir yok ya 6 olmamisdir. gidip havuz basinda kitap okuduklarimi da sayarsak belki 4-5 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Remus Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2016 Ben yazılsam gidip yaparım spor, yani evde koşubandında koşuyorum hergün. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black_Hand Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2016 Frostbite said: agsbs abi biriylemi karistiriyosunuz ne anlamadimki 1.80 boy 63 kiloyum lan kilo ne arar la bende. dogru söylüyorsun. italyan hatunu kaçıranın ellerine dombili denmiş olması lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
feverfeverray Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2016 ıasdjklasjdkasd. her topicte birilerine şişman deniyor! paticik her gün en az 5 üyeyi bullyliyor! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2016 Frostun gotu kocaman ya.. masa olarak kullanabilirsin rahatlikla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
feverfeverray Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2016 ben kullanırım!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2016 Remus said: Ben yazılsam gidip yaparım spor, yani evde koşubandında koşuyorum hergün. gitme işi yalan, eğer üşengeç biriysen... ben antrenmana giderken bile "ya bir şey çıksa da antraman iptal olsa -lambalar söner- ne o elektrikler mi kesildi acaba(ellerini ovuşturur)" diyen bir adamım mesela o yüzden salonlara doğru düzgün gidemedim hiç... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seperate Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2016 5 kere spor salonuna yazılmış ama devam etmemiş biri olarak evde bir şeyler yapmaya karar verdim, var mı bana hızlısından şunu bunu yap evde ekipman olmadan diye bir şeyler ateşleyecek biri? 100 kg olmuşum 1.84 boy, akşamları yürüyüşlere başladım da evde de 3-5 egzersiz yapsam fena olmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2016 5dk jumping jacks, 5dk burpee yap ve az ye hayvan herif. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2016 pek sevgili dolandırıcı spor salonum Jatomi iflas edince açıkta kaldık. Artık salon sporu da yapasım gelmiyor zaten. amma velakin tam toparlamıştım ki göbeği fena saldım yine. İp atlayayım diyorum evde. faydası olur mu? sıcaklarda pek koşulacak gibi değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2016 Olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2016 abi akşam koş? zaten uyuma zamanına ne kadar yakın koşarsan o kadar faydalı değil mi, ben mi yanlış biliyorum? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drall Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2016 Focus t25e başlayıp başlayıp bıraktım. Bi pazartesi yeniden başlıcam. Bi dene bence 25 dakikada spor işini kapama iyi oluyo sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
XLegolas Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2016 ne aceleniz var ya haftaya yazılırsınız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stringray Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2016 diğer başlıktan çaldım, buraya daha iyi gider Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Eylül 8, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2016 https://i.imgur.com/diUU5T0.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Eylül 8, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2016 yazıldım gene. 1 ay 225 tl. senelik yazılıp yazılıp gitmiom bi de böyle deneyelim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Eylül 8, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2016 yuhas 1 ay 225 neresi öle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Eylül 8, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2016 mac abi. çok alıştım bizim burdaki mace. lüksümü bırakamadım. 1 ay düzenli gidersem yıllık alcam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Eylül 8, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2016 izmir'de aylık 45'e gitmistim mac'e ama düdük kadar tabi senin gittigin yer hangar falan olmalı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar