moriarty Mesaj tarihi: Mart 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2015 barbu said: hakkaten malmştayn adam ya. şunu demeyin abi gülüyorum aklıma geldikçe aahahahahha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mart 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2015 p90x i de indiriom su an inceleyicem onu da kondisyon sikintim olmaz ya 2 hafta zorlanirim ben de max, sonra duzene girerim 2 yilin kondisyonu pat diye gitmemistir 6 ayda umarim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Mart 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2015 gitmiştir büyük ihtimal ama önemli değil panpa. sen iki hafta kendini hakkaten zorla eskisinden iyi olacaksın sana garnati veriyorum. ama zorla. şu ana kadar ne kadar zorladıysan iki katı zorla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Mart 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2015 6 ay pat gibi bi sure degil ki qanqa qq Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Mart 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2015 barbu said: lan p90x e başlamıştım tee zamanında. mide hareketlerini yaparken sızmışım. gayet hayvan gibi zor. vucudu hazır olmayanlar için. Aga program aninda adamin yaptiklarini yap diye degil Hep soyluyor zaten videolarda yapamiyorsaniz soyle yapin, yapabildiginizi yapin vs. Zamanla yapabilecek hale geliyorsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Mart 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2015 Umarım yeni evimde başlarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mino Mesaj tarihi: Mart 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2015 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elma Mesaj tarihi: Mart 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2015 şunu izledim geçen üzüldüm ya. Adam sakat haliyle ne noktalara gelmiş ne başarılar elde etmiş. Devletten destek görememiş yarışmaların maliyetine de katlanamamış bir noktadan sonra sporu bırakmış. Losers find excuses, winners find a way to make it work! http://www.youtube.com/watch?v=x5O8WtRbh_c Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mart 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2015 adam azmetmis helal bu arada biraz offtopic olucak ama su balfiks zimbirtilarinin en iyisi duvara vidalamak mi yoksa kapiya asilabilen versiyonlari da is gorur mu 78 kiloyum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Mart 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2015 Ben koridora olanlardan aldim sikistirmali olanlardan gayet memnunum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elma Mesaj tarihi: Mart 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2015 kapıya tak çıkar hem çok sağlam değil hem de çıkarıp takmakla uğraşırsın her kullanmaya, hevesin kaçar. En güzeli koridora delmeli sıkıştırmalı bi tane. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Mart 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2015 Abi ben yarın başlamaya karar verdim yine de bana biraz gaz versenize. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2015 YA ALLAH YA MUHAMMED! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SodomVsGomore Mesaj tarihi: Mart 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2015 o barfiks muhabbetinde takmalı almayın abi. arkadaşım o takmalılar yüzünden baya bildiğin omurgasını ağır bir şekilde incitti. barfiks çekerken kendini savuruyor yukarı ve yerinden çıkıyor çubuk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mart 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2015 anladim. bana da en saglami duvara sabitlemek gelmisti zaten duvarlarda essek degilse tasir heralde beni Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elma Mesaj tarihi: Mart 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2015 Akhlaur said: Abi ben yarın başlamaya karar verdim yine de bana biraz gaz versenize. moriarty'nin motivasyon topiği paklar seni pampa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elma Mesaj tarihi: Mart 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2015 ya da before afterda benim fotolara bak. Sonra aynanın karşısına geç gözlerini kapat, benim vücudumu canlandır ve gözlerini aç. Tamam bu kadar motive yeter sdfsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SodomVsGomore Mesaj tarihi: Mart 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2015 senko said: anladim. bana da en saglami duvara sabitlemek gelmisti zaten duvarlarda essek degilse tasir heralde beni duvar taşır tabi. he olur da kapı kasasına takmak istersen çok sıkma ben sıkı olsun diye kanırttım biraz ahşap kasa çatladı asdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elma Mesaj tarihi: Mart 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2015 duvara asıcaksanız matkapla delin dubel çakın, sonra bu havlu tutacağı gibi askılar var aletin içinden çıkıyo onu yerleştirin sonra barı içine geçirin. Taş gibi sağlam oluyo düşme korkusu falan yaşamıyosunuz. Bazen gevşiyo, sağa sola çevirince oturuyo iyice. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Mart 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2015 elma said: ya da before afterda benim fotolara bak. Sonra aynanın karşısına geç gözlerini kapat, benim vücudumu canlandır ve gözlerini aç. Tamam bu kadar motive yeter sdfsdf Ellerim hafifçe vücudumda geziniyor ohhh mmhhhmm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elma Mesaj tarihi: Mart 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2015 bu cümleyi kuran ilk kız değilsin bebeğim, son kız da olmayacaksın sdfsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Mart 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2015 bende bırakcam ya kilo almaya çalışmayı ramazanda nasıl olsa boşa gitcek artık amacım boyun ağrılarından kurtulmak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Mart 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2015 elma said: duvara asıcaksanız matkapla delin dubel çakın, sonra bu havlu tutacağı gibi askılar var aletin içinden çıkıyo onu yerleştirin sonra barı içine geçirin. Taş gibi sağlam oluyo düşme korkusu falan yaşamıyosunuz. Bazen gevşiyo, sağa sola çevirince oturuyo iyice. aynen son sıkıştırmayı iyi yapınca iyyice yapışıyor duvara bir de barın çevresine tülbent sarın eliniz nasır tutmuyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Mart 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2015 vay be böle bi klüp de varmış... evde kendi çapımda sürekli barfiks takılıyorum lakin o kadar. Arada bi de dambıl. Üşengeçliğimi yaptığım 3 gramlık sportif faaliyette bile gösteriyorum. kapı kasasına sıkıştırmalı versiyonundan var bende bu arada, gayet memnunum kasada hafif bi çatlak var ama sıkıntı yok, yerinden oynama - gevşeklik - sarsıntı felan yok daş gibi mübarek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Mart 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2015 senko said: adam azmetmis helal bu arada biraz offtopic olucak ama su balfiks zimbirtilarinin en iyisi duvara vidalamak mi yoksa kapiya asilabilen versiyonlari da is gorur mu 78 kiloyum. Senin neren 78 kilo lan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar