ShadowFax Mesaj tarihi: Nisan 11, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2017 Bölüm iyiydi. Mike on numara Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Nisan 11, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2017 netflixde var mı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khalad Mesaj tarihi: Nisan 11, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2017 var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Nisan 11, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2017 baktım şimdi 3x1 yok gelmemiş netflixe ne yalan atıyon Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oski Mesaj tarihi: Nisan 13, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2017 Netflix dizisi nasi netflix te olmaz ben izledim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Nisan 13, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2017 netflix dizisi değil amc dizisi çünkü :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Nisan 14, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2017 https://www.youtube.com/watch?v=NAVsBfOjc4c Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Nisan 18, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2017 chuck ya bu kadar da şerefsiz olunmaz ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Nisan 18, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2017 fuck chuck ep2 Gus geleceğini önceden belli etmeseler, o los pollos hermanos reveal çok efsane olurdu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Nisan 18, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2017 o dediğin rating artırmak zorundalar sanırım ondan yaptılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
masa Mesaj tarihi: Nisan 18, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2017 chuck chuckin kurduğu kumpas ne işe yarayacak? Kapıyı kırıp içeriği girdiğinde yaptığı sahtekarlık ile ilgili birşey itiraf etmedi ki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Nisan 19, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2017 adamın derdi kızla arasını bozmak sanırım. kıskanıyor hergele. charming dğeil kendisi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Nisan 19, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2017 jimmy zorla girip, sagi solu kirip, tehdit savurdugu icin chuck sikayetci olursa barodan atilir. mesa verde'yi geri alamayacaklarini, teypin kanit teskil etmeyecegini chuck ile howard konusmustu. kim de jimmy'e baska nedenlerle benzerini soylemisti. ancak jimmy icin mesele teyp santaji degil chuck'in hasta taklidi yapmasina gocunmus olmasi. o yuzden kayisi kopardi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Nisan 19, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2017 şu dizinin sinematografisini çok takdir ediyorum ya. O kadar özeniyorlar detaylara filan bazen amerikan yapımı değil lan diyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2017 çok acaipti 4. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2017 muhteşem akıyor dizi. adamlar sürekli taş üstüne taş koyuyor gerçekten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2017 Gus Herifin alter egosu ara ara parlıyor ya çok iyi oynuyor adam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2017 5. bölümün imdb puanı 9.9 :D abi 3 sezonluk buildup volkan gibi patladı bu bölüm hobarey çok çok iyiydi (:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2017 her ne kadar chuck karakter olarak ilgimi gram cekmese de, karakteri oynayan amcaya hakkini vermek lazim. adam dokturmus bu bolum(tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2017 ep 5 Chuck status: Fucked. ama Mckean harbiden bi emmy'i haketti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Haziran 20, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2017 oha en son ep5'te post atılmış threade. Sezon finalini yaptı dizi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Haziran 21, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2017 çok çok çok iyiydi çünkü. tartışacak bir şey yok sanırım pek sdfs. net izlediğim en iyi dizi. karakterler, birkaç villain dahil hemen hemen tüm karakterlere yakınlık hissi, hikayedeki mantık sınırları dahilindeki twistler. insanlarla dizi film konuşurken BB/BCS beğenip beğenmemesine göre sohbeti uzatıyorum artık. "yoq kanka sıqtı izlemedim" = ignore "ya qanq BB güzeldi de BCSde walter yok ondan açmadım" = ignore. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Haziran 21, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2017 tum sezon sikiciydi, final bile kurtarmadi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Haziran 21, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2017 Dizinin misyonu eğlenceli olmak değil, "Walter kral gelsin artık yhaa" diyenler de hedef kitle değil. BB'nin de ilk sezonu neredeyse komple "sıkıcıydı", çünkü hikayeyi sağlam kuruyordu. Sadece major event için dizi izliyorsanız Wikipedia'dan plot okumanız yeterli. Game of Thrones ve Arka Sokaklar da başarılı diziler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Haziran 21, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2017 patrician dizi ve bb gibi ayaga da düşmedi. (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar