Baggio Mesaj tarihi: Nisan 19, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2016 Dayanamadım izledim sabah sabah, süper ya adamlar. Hll team. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Nisan 19, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2016 gebersin it. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Caladorn Mesaj tarihi: Nisan 19, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2016 her açıdan mükemmeldi bu bölüm (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Nisan 19, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2016 cok heycanli bi son sahneydi yaa aklim kaldi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sadman Mesaj tarihi: Nisan 19, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2016 10 bölümde sezon mu biter amk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Nisan 19, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2016 ulan ya mike bu arada assasinationı engelleyen gus kesin. Öyle öldürtmem onu diyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Trias Mesaj tarihi: Nisan 19, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2016 çok iyi bölümdü ancak sahnenin taa başında anladım, kesin bu chuck kayıt yapıyor diye. Bütün zevki kaçtı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Nisan 19, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2016 geberesice çak ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Nisan 19, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2016 Trias said: çok iyi bölümdü ancak sahnenin taa başında anladım, kesin bu chuck kayıt yapıyor diye. Bütün zevki kaçtı Anla diye kol gibi göstere göstere çekmişler zaten nedense. Yine legal bir bağlayıcılığı yok kaydın da Kim terkeder falan işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komutan Mesaj tarihi: Nisan 19, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2016 Niye terketsin, o biliyor zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
masa Mesaj tarihi: Nisan 19, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2016 jimmy ne yufka yürekli çıktı ya, tam dayaklık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Nisan 20, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2016 It's all good man olacak artik gelecek sezona herhalde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bonuSimo Mesaj tarihi: Nisan 20, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2016 chuck dicekki seni dava etmicem ama bir daha soyadımızı kullanmıcaksın http://i.imgur.com/1huI9Ke.png baş harfleri FRING'S BACK http://www.slate.com/blogs/browbeat/2016/04/19/gus_fring_is_back_better_call_saul_s_creators_confirm.html Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Nisan 20, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2016 Asfd maşayla kayit cihazini tutmasi (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nigger_of_the_sand Mesaj tarihi: Nisan 20, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2016 Chuck'un konusmasi mesa verde'yi kim'den nasil caldi ben tam yakalaamadim ordaki inceligi. Nasil ters psikoloji yaratti? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Nisan 20, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2016 cok tanidigimiz var, cok becerikliyiz dedi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Nisan 21, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2016 banka gibi sıkıcı ve bi ton bürokrasisi olan alanla anca benim gibi sıkıcı adam uğraşabilir dedi işte. anagramdaki olayı da izleyince çözemeyen biri yoktur heralde. boşa kasmışlar =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sadman Mesaj tarihi: Nisan 21, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2016 o olayla gus'ın bağlantısını kuramadım ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grego Mesaj tarihi: Nisan 21, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2016 jimmy & chuck bu flashback ler sadece chuck ı kötülemiyor -ki iyi birşey-kimin kimden iyi kötü olduğunu kararını ben net veremedim. jimmy nin babasından para çalmasını, annesinin ölümündeki umursamazlığını da gösteriyor, chuck ın hinlikleri karşısında. dengeli bir şekilde ikisi de aynı pisliği yapıyor ama ne hikmetse jimmy iyi görünürken chuck tilki hissi veriyor ak. chuck resmen herşeyi doğru yapan ama sevilemeyen evlat. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Nisan 21, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2016 biri digerinden iyi degil, ikisi de it. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grego Mesaj tarihi: Nisan 21, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2016 biri iyi çevresi kötü, öbürü çevresini bulursa iyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Nisan 21, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2016 yok ya sempatik pic diye sevdiriyo kendini. chuck da tam tersi, antipatik paladin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grego Mesaj tarihi: Nisan 21, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2016 burası çak dolu değil mi zaten, niye içten içe cimiye kayıyorsunuz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nigger_of_the_sand Mesaj tarihi: Nisan 21, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2016 Chuck'in bir paladine yakismayacak hareketleri var sadece ama ahlaki skalada Jimmy'den fersah fersah ileride hala Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Nisan 21, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2016 jimmy hiç durduk yere adam dolandırmıyor ama. ya duşbeg dolandırıyor, ya yaşlıları kerkiten huzurevi'ne karşı cezbedici skeçlerle teyzeleri dava açmaya ikna ediyor. gerçek bir anti-kahraman... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar