Tcpip Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2014 Sindarin diye bir UO sunucusuna sponsor olduk güzel bir sunucu, emek verilmiş baya girip bir bakın derim. PH 4de1 gelecek şekilde açık 2 günde rahat kasarsınız. Sevgiler. http://www.sindarinuo.com/ https://www.facebook.com/sindarinuo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2014 Oyuncu 9 natbed Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tcpip Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2014 Taze daha abisi 3 günlük :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BeIlow Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2014 Tcpip varsa işin içinde girilir. Sorunsuz güzel bir serverdır eminim ki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2014 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2014 Bir insan niye UO snıcusuna sponsor olur? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2014 yıllardır beklediğim an. başlıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillJoy Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2014 gidip ikincicag a sponsor olsanıza asıl Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2014 hadi oynayalım 2 hafta Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tcpip Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2014 GERGE said: Bir insan niye UO snıcusuna sponsor olur? Hmm ben bundan 11 sene önce işnet ile sponsorluk görüşmesi yapmıştım o zaman lise son sınıf öğrencisiydim. Hevesle dinleyip kibarca reddetmişlerdi. Bir fırsat vermek lazım gençlere bugün UO server'ı açar yarın Türkiye'nin en büyük online oyun firmasını kurar belki :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BeIlow Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2014 Dün girdim oynadım bugünde girdim oyuna. Quest sistemi hoş olmuş. Oyunun içinde birileri gelip yanına sana görev verebiliyor ve bu görevi yapmanı istiyorlar. Benim yanıma biri geldi, bir taverne bir eşya bırakmış onu fark edilmeden alıp ona getirmemi istedi. Yapmazsam öldürmekle tehdit etti :D . Gittim taverne içeride başka bir player var. Ona fark etmeden eşyayı alıp geri adama götürdüm. Sanırım oda Lord Britishe söylemiş birileri gelip sorguya çekti beni. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
spompas Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2014 ph ı birazdaha yumuşatsanız iyi olurdu bence, eskisi gibi vakit ayıramayan kişileriz artık. zaten serverda cok fazla insan yok. en azından karakter sayısını arttırırız daha iyi ph ile. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2014 connector'ı indireyim dedim, avast Win32:Evo-gen diye bi infection buldu ne bu false positive mi acaba? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BeIlow Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2014 Ph iyi bence ya 4 denemede 1 skill geliyor. Ha bir sorun vardı dün düzelttiler onu bazı skillerde zor geliyordu da o sorunu halletmişler sanırım. Hatayı forumlara yazsana abi sitenin hemen cevap veriyorlar ne bilem ben :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tcpip Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2014 Virüs konusunda connector memory hook yapıyor büyük ihtimalle sadece avast bunu virüs olarak kabul ediyor. Nod32 ve diğerlerinde bu hata yok. Eğer güveniyorsanız, avast a connector'u taranmayacak dosya olarak gösterebiliyorsunuz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2014 akşamları kaç online oluyo? bi de patiden başka oynayan varsa yazsın belki gelirim be Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BeIlow Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2014 Ben oynuyorum. Yeni server daha çok olmuyor ama dün 30 online vardı. Quest filan oldu baya zevkliydi. Bu akşamda bir quest varmış sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RaVena Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2014 Seneler sonra selamlar Tcpip =) Connectorü halletmeniz lazım gerçektnen,çoğunluk sorun yaşıyor,herkezin sorunlarıyla tek tek uğraşmak yerine sorunsuz bir connector hazırlayın tekrardan,sizin için zor birşey değil bu =) Bende girip bakmak istedim fakat Tam sürüm Kasperskyda önce sorun çıkarttı,virüs olarak gördü sonra istisnalara attım,tekrar silip/yükledim yine sorunlar yaşadım ve bağlanamadım.Ultima sürümüdür,antivirüs hepsini dikkate alıp birsürü şey denedim fakat giremedim. Benim gibi birçok kişi sorun yaşıyor connectörle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hattok Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2014 RaVena said: Seneler sonra selamlar Tcpip =) Connectorü halletmeniz lazım gerçektnen,çoğunluk sorun yaşıyor,herkezin sorunlarıyla tek tek uğraşmak yerine sorunsuz bir connector hazırlayın tekrardan,sizin için zor birşey değil bu =) Bende girip bakmak istedim fakat Tam sürüm Kasperskyda önce sorun çıkarttı,virüs olarak gördü sonra istisnalara attım,tekrar silip/yükledim yine sorunlar yaşadım ve bağlanamadım.Ultima sürümüdür,antivirüs hepsini dikkate alıp birsürü şey denedim fakat giremedim. Benim gibi birçok kişi sorun yaşıyor connectörle. cansın acilen bana ulaşıyorsun :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RaVena Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2014 Şuanda ağlayabilirim ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2014 konu takip mesajım bulunsun fdsfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BeIlow Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2014 Sorun benim laptoptada oluyordu. Zip li dosyayı uo klasörüne atıyor ama açmıyordu. Bende her zipli dosya attığında connectoru kapatıp zipli dosyayı elimle klasörün içine atarak hallettim :D. Biraz uzun sürdü ama girdim sonrasında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tcpip Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2014 RaVena said: Seneler sonra selamlar Tcpip =) Connectorü halletmeniz lazım gerçektnen,çoğunluk sorun yaşıyor,herkezin sorunlarıyla tek tek uğraşmak yerine sorunsuz bir connector hazırlayın tekrardan,sizin için zor birşey değil bu =) Bende girip bakmak istedim fakat Tam sürüm Kasperskyda önce sorun çıkarttı,virüs olarak gördü sonra istisnalara attım,tekrar silip/yükledim yine sorunlar yaşadım ve bağlanamadım.Ultima sürümüdür,antivirüs hepsini dikkate alıp birsürü şey denedim fakat giremedim. Benim gibi birçok kişi sorun yaşıyor connectörle. Bugün siparişini verdik yeni connector bu hafta içinde gelecek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RaVena Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2014 Bu güzel bir haber =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tcpip Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2014 Tanıtım filmimizde oldu :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shaklaban Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2014 sunucu bok gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar