Red Mesaj tarihi: Kasım 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2014 futta en keyif aldığım maçı oynadım. adamın forvet hattı neymar-rooney-bale arkalarında mesut falan. geri kalanlarda o tarz adamlar işte. bende de gökhan gönül ve caner yorgun diye sağ beke serkan balcı sol beke de ibrahim doğan diye bi adam koymuşum ts'li sdfs. ilerde oğuzhan-olcay-mevlüt sdfsf ortada topal-potuk. stoperler ersan-semih sdfs 1-0 tokatladım bebeyi. içimin yağları eridi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Kasım 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2014 şu gold promo pack'leri açıyım dedim. bale neuer doumbia lukaku kosiency neymar aumbeyang thiago ve thiago silva çıktı asdasd. daha öncede lloris ile joe hart açmıştım. ama ut sevmiyorum malesef kullanmıcam oynamıyorum çünkü :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CuteButPsycho Mesaj tarihi: Kasım 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2014 Pes'ten artık iyice saçmaladığı için seneler sonra Fifa'ya geçtim. Görsel olarak Pes'ten üstün, ama bir ara pası, havadan ara pası ve pace saçmalığı oyunu bitiriyor. Patch gelir düzeltirler en kısa zamanda diye düşünüyodum ama şimdilik öyle bir durumda olmayacak gibi. Şuan benim için Pes'ten bir farkı kalmadı. FUT'ta Seria A kadrosu kurdum, ahım şahım oynamadan şuan 2. lige kadar çıktım. 1. lig kupasını alır, patch gelip düzelene kadar oynamam sanırım. Gelen paketleri açar arada ticaret fln yaparım. Simülasyon dediler aldık bu da pes gibi arcade çıktı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genwa Mesaj tarihi: Kasım 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2014 FUT'a patch gelmez bence. Seasons oynaması zevkli ama futun amacı belli zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Kasım 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2014 pc'ye çıktı mı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Kasım 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2014 oyundan memnunum ben. tek sevmediğim şey her kornerden sonra topun ayarlanmış noktaya gitmesi. ilerdeki tek adama gidiyor çoğu zaman. farklı bi noktaya 5 toptan 1 tanesinde falan gidiyor. bi de paslarda hızlı gitme durumu var. az dokunduğun halde kaleciye kadar gidiyor bazen uyuz oluyorum. bunun dışında dengeli bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CuteButPsycho Mesaj tarihi: Kasım 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2014 IF higuain aldım, daha önce ilk 11'de oynattığım ibarbo yerine, ben paslı takım oyunu oynamaya çalıştıkça orta sahada, defansta topu kapıp havadan yerden ara pasına abanan millet yüzünden sattım adamı, ibarbo'ya döndüm yine. Tevez'le gol ortalamam neyse ibarbo'ylada aynı ki adamın finishing 66. Daha önce düşük liglerde normal diye düşünüyodum ama div2 ye çıktım halen gelen takımların %90 mantığı bu. Santradan koşarak kaleci ile karşı karşıya kalma dahil. Oyunu gerçekten çok çok iyi oynamıyorsan pace'e dayalı olmayan bir takımla üst liglerde zevk alarak oynamak zor. Düzeltmeler gelmezse Div1 title alır, seasons div1 zorlar sonra ufaktan kaçarım sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Kasım 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2014 ben div5'deyim gerçi ama: benzema/tevez hybrid tavsiye ederim. arkalarına da matuidi/pogba. pace'ci gelince IF lacazette alıp tevezi çıkarıyorum :) tavsiyelere açığım: https://www.easports.com/fifa/ultimate-team/web-app/show-off?showoffId=iYZSEvhanLzoq:ps3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Kasım 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2014 Ben de böyle div5-div4 civarında benzemalı higuainli kross'lu falan yıldızlar karması tokatlayınca baya keyif alıyorum ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CuteButPsycho Mesaj tarihi: Kasım 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2014 Benzema iyi ama kroos ve higuain saçma bir şekilde iyi değil oyunda. Kroos özellikle çok yavaş kalıyor. Şu elimde kalan coinleri pakete çeviriyorum yavaş yavaş, eğer düzgün birşey çıkarsa FUT'a devam. Dün akşam Ibarbo saolsun(?) 5 te 5 yaparak garantiledim div1 e çıkmayı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Kasım 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2014 sonunda divison 1 de title imi aldım. http://i.imgur.com/WGMo3rh.jpg buda kadrom. sadece gs ile oynadım http://i.imgur.com/4f7XebC.jpg buda genel statsım http://i.imgur.com/YvoZ8px.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Kasım 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2014 aynı taktik ve kadroyla oynuyorum da eboue-tarık sabri-telles tabi sdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Kasım 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2014 prandellinin hala oynatamadığı ideal kadro bu yani sdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CuteButPsycho Mesaj tarihi: Kasım 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2014 Tebrikler, GS ile Div1 kanser ediyordur diye düşünüyorum ama statlarında gayet iyiymiş. Bende Div1 e çıktım bugün. Gelen parayla pack açtım http://www.futhead.com/15/players/40333/thomas-muller/ çıktı. İlk defa adam akıllı birşey çıktı kartlardan. Para edipte satılırsa Seria A- Bpl karışık kadro yapabilirim. Serie A sıkmaya başladı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Kasım 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2014 iyiymiş. koy 150'den satılır market fiyatına. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CuteButPsycho Mesaj tarihi: Kasım 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2014 Çok daha yüksek fiyata gitti bile. Yerine Aguero aldım, artan paraylada yancılarla beslicem Chemistry'sini yükseltmek için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Kasım 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2014 PC'de oynuyorum da buraya sorayım. FUT son maç, türkün biri ile oynuyorum. 1-0 öndeyim, penaltı kullanıyorum top tam hava oyun dondu. arkada tribünlerin sesi geliyor.menuye falan girmiyor. öyle gol olcak mı kaleci mi cıkarcak mal gibi kaldı. kazanırsam div atlıcam :( nolcak durum _? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CuteButPsycho Mesaj tarihi: Kasım 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2014 PC'de karşındaki adam bir şekilde bağlantıyı koparıp DNF verip oyunu bitirebiliyor. Div atladıkça daha az karşılaşırım diye bekliyordum ama bir fark yok. Bazı zamanlarda direk seni yenik sayabiliyor, ya da maçı geçersiz sayıyor vs. Zaten oyun başında karşıda bronze kadro görünce joypedi bırakıyorum. Sanırım fifa 2014'te de bu tarz bir problem varmış. Halen nasıl engelleyemiyorlar anlamadım. Ama senin problemde donup kalmış, daha farklı birşey olabilir, sürekli başına gelen birşey mi ilk defa mı oldu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Kasım 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2014 bu chemistiry cok mu onemli ya, neyi etkiliyo? benimki 30-40 arasi bisi, dun 100% chemistry li olan adami yendim ama farka falan kosabilirdim heralde sdfsdf sonra yine 30-40 chemistry adam geldi beni yendi yani olay nedir, posizyonlarina gore futbolculari alip tatava yapmadan basip gecsek olmuyomu? :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Kasım 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2014 fut zaten yeterince script içeriyor. bi de chem düşük olursa futbolcuların pasları pozisyonları falan iyice saçmalıyor. kanser olursun bi maç kazan bi maç kaybet sdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Kasım 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2014 Hee.. Neyse tahmin ettigim gibi cok zaman harcatiyo sakatlikti, kontratti fln. Rejected. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Aralık 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2014 ya ben ut deki adamlarımı arkadaşıma nasıl verebilirim ? satmam mı lazım yoksa takas hediye fln mı yapıyoruz ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Aralık 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2014 Aiko said: ya ben ut deki adamlarımı arkadaşıma nasıl verebilirim ? satmam mı lazım yoksa takas hediye fln mı yapıyoruz ? takas muhabbeti bu oyunda yok satman lazim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Aralık 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2014 anlasildi fut dan baska care yok sdfsdf, seasons da adam bulamiyoruz herkes fut oynuyo galiba. bende mecbur yeni takim kurdum, ve teknik direktor kim dersiniz? http://s28.postimg.org/m58jn8btp/fifa.png o degilde asagidaki tip nedir lan ahahhsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Skyfire Mesaj tarihi: Aralık 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2014 kendine venom basmış kermit Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar