Regalya Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2014 Vindicator gladyatörleri konuşmasın piliz :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2014 O kadar arena yapıp gladyatör olamadım ona yanarım. Gerçi s1'de 700ms'le rogue spriest oynayıp aldığım challanger vindiction glad.ı olmaktan iyidir sşldkfjdsh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2014 vanilla zamanı guildde warrior bi abi vardı full epic t2 falan bi warrior satın almıştı sonradan bi hevesle durotara gelmişti duel atmaya daha world of rogcraftı da izlememiştim, çıplak kesmiştim adamı çok fena üzülmüştü lan belli etmemeye falan çalışmıştı da ben de adama üzüldüm sonra sfdsdfsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zikko Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2014 s1 de ratingiyle birlikte takım satın alabiliyodun :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2014 O bayağı bi süre vardı da 10 maç mı ne yapmak gerekiyordu sanırım o ratingin etinden sütünden faydalanmak için. 1800 wepleri falan öyle alıyordu millet hatta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2014 vanilla epic video pvp kelimeleri geçince aklıma direk bu geliyor http://www.youtube.com/watch?v=qY28G7xNZFk hayran olup kendim eklemiştim yutupa 8 sene olmuş fdsf, işin ilginci bu videoyu yapan elemanla şans eseri 2008de abd'de tanıştım dsfds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2014 Orda noluyor ya anlamadım ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2014 bg sırası bekleyen afkları reslenip kesiyor aoe ile Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2014 epic pvp budur abi pat ötesi yok https://www.youtube.com/watch?v=FrnzhjNtPrg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
olorin84 Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2014 BonePART said: epic pvp budur abi pat ötesi yok http://www.youtube.com/watch?v=FrnzhjNtPrg linki düzelttim :) şunu ilk izlediğimde ne gaza gelmiştim be. Müziğide arabada dinlemek icin cd ye atmıştım hey gidi günler. Bunun ally muadili de bence Maydie: http://www.youtube.com/watch?v=YzPlictRoK8 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2014 bi bu bide pre-tbc naxxramasda dual wield warrior vardi dps yapan warrior elinde shield bana vurun bağrıma vurun vurun bana demek dışında bi işe yaradığını gösterişti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2014 üstün gearla gearsız adamları tokatlayan clicker adamı niye pro diye koyuyosunuz lan, neyi epic bu adamların. en ufak bir skill göstergesi yok, yaptığı en komplike hareket zerker stance'e geçip intercept atması asdasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
olorin84 Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2014 @Bıngıl e o zaman ne mmr vardı ne arena vardı bu adamlar R14, pvp de ulaşılabicek en yüksek rank ve en populerleri de bunlar. sen beğenmemiş olabilirsin ama Vanilla şartlarında değerlendirildiğinde gayet epic adamlar. Sonucta normal Bg ve outdoor pvp yaptıkları mattah bişi deil şu an için. Milletinde gearının kendilerinden düşük olması normal Top gearda adamlar cunku o top geara da yine adam keserek cıkmışlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2014 onu demeye çalışıyorum abi zaten r14 kasan adamların hemen hepsi no lifer'dı. tamamen farma dayalı bir sistemdi. binbir türlü abuse ediliyordu. r14 olanların hemen hepsi account share ediyordu falan. yetenekle alakalı hiçbir şey yoktu denklem içinde. 2 video konmuş, ikisinde de adamlar clicker. clicker adamdan ne epic pvp çıkacak. adamda gear var, heroic strike ile 50-60% dmg vuruyor. gear sahibi olmayı epic bir nitelik görüyorsanız eyvallah, onun dışında oyuncular baya kötü. insan recklessness'a keybind koymaz mı, yuh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
olorin84 Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2014 ya işte vanilla zamanı gear sahibi olmak = epic olmak zaten sonra sonra blizz her boktan epic gear vermeye başladığından epicin bi anlamı kalmadı. Ben de Vanillada nefarian ne bileyim Huhuran falan kesince pvenin kralı zannediyordum kendimi. Sonra mop başında Heart of Fear ilk bossu heroic görünce dedim nefarian neymiş. Zaman ilerledikce hem pve hem pvp skill cap baya bi arttı eskiler çerezlik gibi geliyor işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2014 pve konusunda haklısın abi epic gear = epic başarı konusunda çünkü pve'de bilgi çok kısıtlıydı, alışkanlık yoktu, zorluk seviyesi var olan gear'a nazaran çok yüksekti. pve'de dişi tırnağa takarak başarı elde ediyordun. diğer yanda pvp farmdan ibaretti, 0 yetenek sahibi adam bile r14 olabiliyordu, sadece günde 20-22 saat honor farm yapması gerekiyordu. benim maymundan hallice tanıdıklarım r14 oldu mesela 3 kişi bir hesabı kasarak veya internet kafedeki bebelere kastırarak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pattisliborek Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2014 Vanilla wow pvesi naxx/aq40 a kadar 40 kişiyi toplayıp koordine edebilmekti. Başka bir challenge i falan yoktu. Bugünün raiding sisteminin temeli naxx40 ile atıldı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
souldarkorn Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2014 Herkes ek paketi alıyor 1-2 ay takılıp bırakıyor. Çünkü WoW ilK çıktığında çoğu insan öğrenci idi. Zamanı vardı. Şimdi herkesin işi gücü var. Vakit ayıramıyor. Fakat eski günlerin hatırına ek paket almadan duramıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2014 2 ay oynayacaksak değer ya ek paketin parasına. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
emre3877 Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2014 panda da ilk hafta 12k adam sıra beklediğimi hatırlıyorum kazzak da. o kadar adam 1 ay içinde bırakıyor. bir çok insan bakıyım nasıl olmuş diye alıyor bırakıyor yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2014 bizde zaten nasıl olmuş diye oynıycaz abi. forumda kalmadı pek artık öyle gece gündüz oynayan. akşam işten dönüp kasıcak millet, 3 5 parça itemlanınca lfr olursa lfr'ye girecek ki bence kaldırsınlar lfryi amk. content bossunu kesip bırakacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2014 Off o sıralar yine gelecek ya. Bazı serverlarda sıra wod duyurulduktan sonra hemen başlamış. Hype hype diye doluşmalar felan ayvayı yedik yine :) ilk patch e kadar düzelmiş oluyor gerçi. Adamlar birde duyuru yapmış wod a çalışan birimlerin yanında 6.1 , 6.2 ile uğraşan hatta diğer expansion üzerinde çalışılıyor diye. Her expansion olduğu gibi bu sefer de diğer expansion u daha erken çıkaracağız geyiği yapıyorlar. Şu 1 sene contentsiz bekletme haltınından bir türlü vazgeçemediler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JrStorMesT Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2014 Dün gece 900 kişi sıra bekledim saat 21:30 gibi girdiydim. Bizim serverin adı da Draenor, kimbilir kaç kişi geliyodur migrate atıp sırf exp ve server adı aynı olsun diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2014 Ayvayı yemişin geçmiş olsun =P release de o 3000 i bulur artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jeeztro Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2014 draenor hordedayım lan ben de köpek gibi sıra var azına ediym Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar