Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

FAT32 vs NTFS

souldarkorn

Öne çıkan mesajlar

Babam heves etmiş sormadan araştırmadan SHARP 50" 3D bir TV almış.

Fakat TV de USB FAT 32 dışında formatta çalışmıyor. Bende ki 8gb NTFS USB nin içinde ki 6gb filmi görmedi. USB'yi de FAT 32 yapınca 8gb olmasına rağmen film için yetersiz alan diyor.

Bende ki SAMSUNG TV de FAT32 de olsa NTFS de olsa USB çalışıyor. Bu SHARP TV de sadece FAT32 çalışıyor.

32GB USB alıp FAT32 yapsam bir işe yarar mı ? 8-15gb arası dosyaları atabilir miyim ? Yoksa FAT32 olduğu sürece bellek boyutu ne olursa olsun yattara mı ?
Sosyal ağlarda paylaş

fat32 dosya sistemine tek dosya olarak 4GB'dan büyük dosya kopyalayamazsınız. yetersiz alan hatası verir
flash bellegi exfat olarak biçimlendirin
belki televizyon okur.
yoksa yapacak bir şey yok
televizyon için yazılım çıkmasını bekleyeceksiniz ve ya DLNA destegi varsa ağdan stream edeceksiniz.
Sosyal ağlarda paylaş

Usbden film izlemeyin abi cok gereksiz bisi o. Tv nin cozucusu ne kadar iyi olacak mesela onu dusun, gerci goz algilamayabilir. Altyazi falan.

Smart ozelliklerinin alayi gereksiz aslinda da para gostersin diye koyuyolar.

Ben evimde ethernetten router a baglayip dLNA olarak calistirip plex in samsung app iyle oynatiyodum
Sosyal ağlarda paylaş

Smart özellikleri bende çok hype diyodum ama kullanmaya başlayınca rahatladım. Wireless lan üzerindende güzel oluyo ama işte uraştırıyo. Şu anda ben bütün dizi ve animelerin olduğu externali bağladım TV ye canımız sıkıldıkça açıyoruz bi bölüm yengenizle.

Bu arada NTFS okumayan USB çok saçmaymış lan. TV nin firmwaresi var mı baksana internetten belki yeni versiyonu gelmiştir OS sinin.
Sosyal ağlarda paylaş

Liebe said:

benjani said:

televizyonubabayı değiştirin

sfsdsf şaka bi yana ben de çok sinir oluyorum böyle bilip bilmedik bir şeyler alıp geliyor annem eve habire laf da dinlemiyo

tv alırken usb'den ntfs okunabiliyor mu diye mi sorcaktı adam, gayet atlanabilir bi özellik. sharp da iyi marka.

ya tv eski modeldir, ya da vardır bi çözümü (sw update vs.).
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...